2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم انشاالله به زودی مامان میشی

ان شاالله هيچ زني در حسرت بچه نباشه🙏🏻

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
آها که اینطور ممنون از راهنماییت عزیزم باشه اگه پرسیدم خبر میدم😍😍

عزیزدل خواستم بگم در مورد خراش آمدومتر پرسیدم گفتن واسه کسایی که چند بار منفی میشن گفته بودی بهت خبر بدم اگه پرسیدم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام بچه ها اين امپول پروژسترون تا چه تايمي ادامه داره من دو روز زدم نميتونم بشينم و راه برم انقدر ك ...

عزیزم برا تزریق خوب یه سری اصول رو رعایت کنی کمتر اذیت میشی....

یکیش سرنگ با سر سوزن بلندتره برا تزریق عمیق عضلانی.....

دومی تزریق خیلی آهسته هست.....

بعدشم کمپرس گرم ۲۴ ساعت بعد تزریق.....

علایم دیگت اگه بیشتر شد یا مثلا تنگی نفس و تپش  قلب و.... داشتی به دکترت بگو ممکنه حساسیت باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
يه شيشه آب معدني كوچيك بذار تو فريزر يخ بزنه بعد تزريق و در طول روز مثل وردنه رو محل تزريق بكش تا اذ ...

عزیزم بیست و چهار ساعت اول کمپرس سرد خوبه بعدش گرم خوبه....

مثلا میتونی سمتی که روز قبل تزریق کرده گرم کنه سمتی که امروز تزریق میکنه کمپرس سرد بذاره.....

وگرنه همش سرد خوب نیست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

@eleejooooon

عزیزم چه میکنی با خودت؟

میخوایی اینطوری مادری کنی؟؟؟

خوب اینطوری که رفوزه میشی!!!!!

گفت حتی تو بارداری ام تا 3 ماهگی باید مصرف کنی،من ام آر آی ام دادم خدا رو شکر خوب بود، انگار بیشتر ا ...

عه، كابرگولين رو تا سه ماهگي مصرف كني؟ جدا؟ چنده برا شما نسبت به رنج ازمايشگاه؟؟ به من چيزي نگفتن اتفاقا در اين مورد منم گيج و منگم

...
عزیزم برا تزریق خوب یه سری اصول رو رعایت کنی کمتر اذیت میشی.... یکیش سرنگ با سر سوزن بلندتره برا تز ...

انا جون خيي ممنونم بابت راهنماييت، فقط يه چيزي من امروز يك ساعت بعد از تزريق يه ده دقيقه كيسه اب گرم گذاشتم، نميدونستم بايد ٢٤ساعت صبر كنم بعد، يعني الان چي ميشه؟ اشتباه كردم

...
منم هيسترو و لاپارا شدم  عزيزم من جنين هام رو فريز كردم تا حالا انتقال ندادم(چون اندومتريوز بو ...

سلام ميشه بگي اندومتريوزتو از كجا تشخيص داد كه داري ؟منم درگيرم اما نميدونم چه جوري بايد بفهمم دارم يا نه البرزي هم شيرازه براي من دوره تهرانم دكترا همه رفتن ايا درد داشتي 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم خوب پاکروش میدونم هست.... عزیزم گفتی از نظر ژنتیکی از سلامت جنینات مطمئنی؟

نه آنا جون تست نکردن

البته خودم زیاد موافق نیستم

و دکتر طرازی هم نظرش همین بود که خیلی فایده نداره ممکنه موقع بررسی آسیب ببین و خوب خیلی ناهنجاریهای کروموزومی متنوع هستن  

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
آنا جون بچه ها سوال؟؟؟؟ آمپول گونال با اچ ام جی غروبها بزنم؟؟؟؟؟ فاصله بندازم بینشون؟؟؟؟ راستی به ...

عزیزم بله میتونی با هم بزنی من که با هم میزدم خیلیام با هم میزنن....

عزیزم راجب ضخامتتم چون تحریک تخمدان داری اونا خودشون ضخامتو بالا میبرن.....

احتمالا دکترت میخواد ببینه رفلکس بدنت چطوره و شاید نیازی نباشه....

بازم احتیاطا میتونی از دکترت بپرسی.....

نتیجه ازمایش کراس مچ من و همسرم:

نیلا جان این همون ازمایش آپکا هستش؟دستورشو پزشکه خودت نوشته ؟

شما سقط یا انتقال ناموفق داشتی؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
ممنون عزیزم از حس همدردیت, چاره دیگه ای ندارم جز تحمل, دوتا پک دوتایی جنین دارم ولی نمیدونم چند ماه ...

عزیزم یه کم به خودت فرصت بده دو سه ماه بعد میری....

ولی حتما سعی کن دنبال علت منفی باشی....