2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
داروهات چیا هسنن؟ ثمین جان بنظرت پردونیزلون به قدری مهم هس که تاثیر داشته باشه رو مثبت شدن؟ من این ...

پردنیزولون خیلی موثره خیلییییییی زیاد .

آسپرین روزی 1دونه. ویتامین ب 6روزی یکی.متفورمین روزی 4تا.استرادیول 3تا.شیاف سیکلوژست روزی 2تا.فولیک اسید یکی.چهار روز قبل انتقال پردنیزولونم قطع شد 1هفته بعد انتقال باز باید روزی 2تا بخورم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بعد میکرو منفی تیرماهم آزمایش هارو انجام دادم. ایمنی خوب بود،انعقادی دارو میخورم. ایشالا الان ...

دیروز که رفتیم تبریز هوا خیل  بد و بارانی بود از ساعت سه تا شش هم تو مطب بودیم

تو راه برگشت همسرم اخم کرده بود بخاطر معطلی تو مطب....

حرفایی زد که خیلی ناراحتم حتی به عدم ادامه درمان فکر میکنم

بهم گفت من بچه نمیخوام کی ازت بچت خواست چرا باید غرورم بشکنه چرا باید این همه تو مطب دکترا وقتمو بگذرونم.....چون مشکل از من هست خیل  غرورم شکست اخه خدا چرا اینطور امتحانم میکنه لطفا هر کی پیام منو میخونه برا دلم دعا کنه.....انتخاب خودم نیست که ..... خدا خودش دلمو اروم کنه چون دارم داغون میشم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
پردنیزولون خیلی موثره خیلییییییی زیاد . آسپرین روزی 1دونه. ویتامین ب 6روزی یکی.متفورمین روزی 4تا.اس ...

چرا میگین اینقد پردو....مهمه رو شما چه تاثیری داشت خواهری....

متفورمین برا چیه

خانم منم انعقادی یه فاکتور اولی جهش داشت دیروز ب6نوشت با3تا ب12 کلا چند تا ب۱۲زدی برا ایمنی هم فاک ...

عزیزم من ب۶ رو روزی یدونه از دهم مهرماه دارم میخورم.

ب ۱۲ هم کلا ده تا برام نوشت. که امروز آخریش رو تزریق میکنم..

یکم دی سونو دارم که انتقالم مشخص شه ایشالا. دکترم گفت بهت میگم ادامه بدی یا نه.

ایمنی مشکلی نبود.

بلاخره حتما تاثیر میزاره عزیزم.

خیلیا بودن بعد این آزمایش ها انتقالشون مثبت شده‌

تو به این فک کن که این داروها اگرم مشکلی بوده رفع میکنه و حتما مامان میشی‌🍃🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خانم منم انعقادی یه فاکتور اولی جهش داشت دیروز ب6نوشت با3تا ب12 کلا چند تا ب۱۲زدی برا ایمنی هم فاک ...

به من گفت تا اخر بارداری ب12 هفته ای یکی باید بزنی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
پردنیزولون خیلی موثره خیلییییییی زیاد . آسپرین روزی 1دونه. ویتامین ب 6روزی یکی.متفورمین روزی 4تا.اس ...

قدر همسرتو بدونکه اینقد همراهیت میکنه

ممنونم ، روستایی که اینجا هستن همه دلشون اندازه دریاس ولی اصلا دلم میخواس یه لحظه هم دلشون بگیره فق ...

عمووووو دختر یه چی میگیا😥

اینجا همه دارن برا هم دعا میکنن از صمیم قلب....

ما چقدر چشم براه بودیم بیایی خوشحالمون کنی....

در کل الهی شکر مثبت شدی....😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دیروز که رفتیم تبریز هوا خیل  بد و بارانی بود از ساعت سه تا شش هم تو مطب بودیم تو راه برگشت هم ...

بیخیال نزار شادی و تلاش در این راه حتی باحرف شوهرت خط خطی بشه.....مردها از زنان با اراده و محکم خوششون میاد نه از زنانی که وسط راه ول میکنن.....اونم خسته بوده عیبی نداره گلم اگر از لحاظ مالی حمایتت میکنه همین یعنی موافق بودن..

😘😘😘😘😘😘😘

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دیروز که رفتیم تبریز هوا خیل  بد و بارانی بود از ساعت سه تا شش هم تو مطب بودیم تو راه برگشت هم ...

عزیز دلم🍃🍀☘

مطمعن باش حرفی ک همسرت زده از ته دلش نبوده..🍃

این معطلی تو مطب دکترها برای هممون هست. من که همیشه سر هر ویزیت دوساعت که حتما منتظرم.. بیشترشم بوده گاهی.

اصلا به چیزای منفی فکر نکن‌.بزا ایشالا نی نی کپلی بیاد بعد میبینی که چقدر همسرت ممنونته که این فرشته رو وارد زندگیتون کردی.❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم من ب۶ رو روزی یدونه از دهم مهرماه دارم میخورم. ب ۱۲ هم کلا ده تا برام نوشت. که امروز آخریش رو ...

شما یکبار بتا مثبت شده بود تو تاپیکاتون الان دیدم فک کنم بعدش افت بتا داشتی؟

خواهزی از صمیم قلب براتون بهترینا رو میخوام

شما یکبار بتا مثبت شده بود تو تاپیکاتون الان دیدم فک کنم بعدش افت بتا داشتی؟ خواهزی از صمیم قلب برا ...

آره عزیزم.تیرماه. مثبت شدم اما بعدش افت بتا داشتم.

ممنونم ❤ایشالا حاجت روایی همه منتظرا🍀

عزیز دلم🍃🍀☘ مطمعن باش حرفی ک همسرت زده از ته دلش نبوده..🍃 این معطلی تو مطب دکترها برای هممون هس ...

اما خودمو غرورمو چیکار کنم واقعا بریدم دلم مردن رها شدنتنها بوذن میخواد چون من مشکل دارمباید تحقیر شم همون قدری که اون معطل شدمن هم شدم منم خسته میشم.......ما اصلا تا خالا دعوامون نشده بود دیشب خیلی ناراحت شدم دیروز صبحانه خوردم و دیگه هیچی دلم خیلی شکسته بخاطر حرفش

چون خودشو مغرور و از لحاظ شان بالا میدونه مثلا تو شانش نیست بره اونجا بشینه

دیروز بهش گفتم هستن کسایی که خودشون پزشکن ولی میان اینجا میشینن تو نوبت..