2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
ممنون عزیزم، تو آزمایشاتون مربوط به اندو هم بود؟ چون من لاپارا کردم اندو ندارم، گفتم شاید اندو رو از ...

آره عزیزم .. واسه آندو هم بود.

خب عزیزم دکتر اونو برای شما نمینویسه دیگه..

البته نمیدونم چقد تو قیمتش فرق داره😁😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزززم😘😘دارم چونه میزنم انگار

عزیزم میتونی اول که رفتی آز بدی نصف هزینه رو بدی. دو هفته بعد که واسه جواب میری بقیش رو.

در کل همرو پرداخت میکنی. اما اینحوری شاید یکم بهتر باشه.

واقعا هزینه ها بالاست😢

ایشالا خدا بهممون بچه های سالم و صالح بده ... دیگه نخایم تو مطب دکترا و آزمایشگاه ها باشیم🍀☘🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه ها این فاکتور ‌ anti tpo تو کدوم دسته آز آزمایشهاست؟؟ فک میکنم ندارمش😁

من 13 بار 3روزه انتقال دادم 1بار 2روزه و اینبارم برا پونزدهمین انتقال و اولین بار 5روزه

داروهات چیا هسنن؟

ثمین جان بنظرت پردونیزلون به قدری مهم هس که تاثیر داشته باشه رو مثبت شدن؟

من این سری بار سوم میخوام انتقال بدم تو ازمایشاتم مشخص شد که یکم انعقادی و ایمنی مشکل دارم

پردو مصرف میکنم یک ماهه.....

نمیدونم تاثیری خواهد داشت یا نه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
عزیزم من آزهای ایمنی انعقادی رو نیلو انجام دادم شد یکو دویست تقریبا. انعقادی که کلا آزاد بود ۴۴۳توم ...

الان شما باردارید؟

تو ایمنی انعقادی مشکلی داشتی؟

خانم بعد این همه وقت اومده بدون اینکه خبر بده میگه رفتم سونو یک ساک دیدن!!!!!  ما اینهمه انتظار ...

خخخخخخ فک کردم اومده خبر داده.کتک لازمه ها ولی فقط بخاطر نی نی ازش میگذریم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
الان شما باردارید؟ تو ایمنی انعقادی مشکلی داشتی؟

عزیزم بعد میکرو منفی تیرماهم آزمایش هارو انجام دادم. ایمنی خوب بود،انعقادی دارو میخورم.

ایشالا الان تو سیکل انتقالم. ❤

ثمین جان از خدا برات بهترینا رو میخوام خواهری ایشا ده روز دیگه خوشحالمون کنی 

فدات خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم بعد میکرو منفی تیرماهم آزگایش هارو انجام دادم. ایمنی هوب بود،انعقادی دارو میخورم. ایشالا الان ...

خانم منم انعقادی یه فاکتور اولی جهش داشت دیروز ب6نوشت با3تا ب12

کلا چند تا ب۱۲زدی

برا ایمنی هم فاکتور کم  درگیر بود روزی دو تا پردونیز...میخورم

ا.اس.ا و یدو فولیکم دارم.

بنظرت عدم استفاده اینا تو انتقال قبلیم ممکنه تاثیر داشته باشه؟که منفی شدم

فدات خواهری

ثمین جون روزی که تو آزمایش دادی و مامان شدی. ایشالا من انتقال دارم😍

به نی نیات بگو برام دعا کنن🍃🍀