2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
سلام عزیزم بله شنبه دوتا جنین بلاست انتقال دادم

ببخشید جنین بلاست ینی چی

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من همش دارم وزن کم میکنم😕 تو این دو ماه ۶ کیلو کم کردم... مگه تو حاملگی نباید آدم وزن اضافه ...

عزیزم مشکل تهوع داری؟

یا نمیتونی خوب بخوری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخش عزيزم چه علائمي داشتي كه فك ميكردي مشكل ايمني داري قبل از انجام ازمايش

من حدود سه چهر ساله که اصلن سرما نخوردم، حتی همسرم و مامان و بابام یا حتی همکارام انفلونزای شدید گرفتن ولی من انگار نه انگار، البته انتی تی پی او هم قبلا تو ازمایشام یه خورده بالا بود، بعدم من کلا آدم خود خوری هستم، معمولا ادمهای درونگرا بیشتر دچار نقص ایمنی میشن، بعدم‌تو چندتا از نزدیکامون بیماریهای خود ایمنی مثه لوپوس یا هاشیموتو  داشتیم.

🌹🌹🌹🌹 خانما بنظرتون چرا دکترا از همون قبل انتقال اول آز های ایمنی انعقادی رو نمیگیرن؟ میزارن چند ...

والا خوب علتشو واقعا نمیدونم.....

یکی از توجیهاشون اینه که خوب خیلیا بدون مشکلن و انتقال که میدن نتیجه میگیرن و هزینه اضافی چرا باید بدن برا آزها و از این حرفها....

ولی من یه جور دیگه به آزها نگاه میکنم....

مثل حق بیمه که شاید استفاده نشه ولی خوب اگه بیمه بکنیم میتونه موقع لزوم به دادمون برسه.....

من میگم خوب همون اول این هزینه مثلا اصافی رو مبکنیم یا بدون مشکلیم و با خیال راحتتر میریم جلو یا مشکل داریم و از اول با احتیاط میریم جلو....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانم های گل. از ثمین چه خبر؟

مامان شدنش استارت خورده....

به زودی جشن میگیریم واسش....

دوستان یک نگرانی دارم من امروز هیچ حسی ندارم آزمایشم هم یکبار دادم روز ۱۵ که چون ۱۳۰۰ بود دکتر گفت ن ...

واقعا کتک دلت میخوادا!!!!!

عزیزم چطوری همچین فکرایی به سرت میزنه؟

عزیزم‌خدارو شکر که عملت خوب بوده و بهتر شدی، میشه بگی چه علائمی داشتی و‌چه جوری فهمیدن‌اندومتریوز هس ...

عزيزم من هيچ علامتي نداشتم خيلي اتفاقي رفتم سونو كه بهم گفتن كيست اندومتريوز داري البته بعد از عمل فهميدم كه اندومتريوزم گريد چهاره يعني شديدترين نوع اندومتريوز 

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
سلام  معمولا تا ماه چند پردنيزولون تجويز ميكنند؟؟ من حقيقتش دارم كم كم ميترسم از عوارضش 😢 ...

من تا ۱۷ هفته سر دخترم....

برا پسرم زودتر قطع کردم چون ذاتالریه کردم....

بچها ببخشید چرا من از وقتی که این امپولای واریو پپتیل رو تزریق میکنم میگم الانه که استخونام خرد بشه ...

خوب از عوارضشه....