2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
یه روز خیلی فرقی نداره

جدی میگی؟نمیدونم چیکارکنم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
بچه ها جنين كليو چيه؟

اسم انگلیسی ش رو بنویس.

من که نمیدونم چیه تا حالا نشنیدم

فهمیدی به ما هم بگو

از کجا اومده این اسم(داستان ش چیه)؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره نشون میده .صد در صد .. همون خدایی که بعد سه بار منفی .مثبتم کرد . همون خدایی که با بتای سیصد د ...

چشام پر اشک شدن.....

خدایا به عظمتت قسمت میدم چشمای پر امید دوستمونو پر امیدتر بکن....

معجزتو بذار تو آغوشش که تا عمر داره شکرگذارت باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مثلا دیروز ظهر ساعت۱ اومده.تا بعدازظهر هم بوده اما دیگه شب نبوده امرز صبحم نبوده اصلا.ساعت ۱۱امروز د ...

خون روان یکسره میشه روز اول.

👍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
خون روان یکسره میشه روز اول. 👍

چقد با خودم کلنجار رفتم اونروزی ک رفتم سونو و گفتم روز دوم درسته یا ن.خب چیکارکنم وقتی این مدلی میاد و تکلیف آدم روشن نیس.استرس کم بود اینم اضافه شد

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
خانم ها من انتقالم ١٥ بود ولي روز پريدم ٢٦ ماه قبل بود حالا چرا بمن گفتن ٢٩ برم واسه آز بتا ؟؟؟ (دور ...

عزیزم چی کار به دوره پریودت دارن....

روز ۱۴ انتقال میری برا آز.....

اکثرا ۱۴ تا ۱۷ آز میدن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خب چیکارکنم حالا،براساس اونروز روز ال دی و سوپرفکتامو ووقت سونوی بعدیم رو مشخص کرده

عزیزم گفتم نگران نباش درست بوده....

احتمالا اولی شروعش نبوده اگه بود ادامه دار میشد و نیاز نبوده وقفه بیفته.....

عزیزم گفتم نگران نباش درست بوده.... احتمالا اولی شروعش نبوده اگه بود ادامه دار میشد و نیاز نبوده وق ...

نمیدونم،پناه میبرم به خدا

برام دعا کنید با اشتباهات خودم ،رو نتیجه اثر نزارم

برام دعا کنید دلم آروم بگیره😔

بچه ها برا من انتقال ندادن!قبلش سونو کرد گفت یکم مایع ازاد میبینم.انتقال ندم بهتره.گفت این پریود نه ...

دلت نگیره عزیزم.... انشالله با یک بدن آماده میری برای انتقال.... مهم امروز و فرداش نیست مهم نتیجه خوبه که هر وقت به دست بیاد روزهای انتظار فراموش میشه

بچه ها ممنونم از دلداری های همتون.راستش اولش خیلی خورد تو ذوقم.مخصوصا چون ساعت عملمون با ساعت ملاقات یکی شده بود.بعد یهو مامان و شوهرم اومدن.دیدن من دارم راه میرم بقیه هم خوابیدن.یهو قیافشون رفت تو هم.بهشون که توضیح دادم قشنگ حس کردم غصه خوردن.اما پرستارا که براشون توضیح دادن متوجه شدن داستان چیه.الانم حالم خیلی خوبه.شماره همه بچه هارم گرفتم امارشونو بگیرم😆گفتم من بیخیالتون نمیشم.جدی حالم خوبه الان.از همتون  ممنونم.واقعا اتفاق بدی که نیفتاده.حتما خیریته.نی نیامو سپردم به فریز،میرم یکمم روحیه م عوض میشه.یکم ورزش میکنم.اماده تر برمیگردممممم.ببخشید اگه جو رو غمگین کردم.اولش خیلی دلم گرفته بود چون همه دوستام انتقال داده بودن.اما الان عالی ام.هرچی خدا بخواد

به امید مامان شدن هممون😘😘😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

دوستای خوبم، من جواب ازمایشهای ایمنی انعقادی رو‌گرفتم، تقریبا همشون تو‌رنج‌نرمال بودند به جز چند تا مورد که می خواستم‌نظر شما رو هم بدونم:

تست ANA : negative بود اما زیرش زده :

Seen  :   speckled pattern 

Cd مارکرها همشون نرمال بود به جز ::

Cd3-/cd16+/cd56     31.    که نرمالش از ۱ تا ۲۸ باید باشه

که زیرش هم این توضیح رو‌داده: 

Peripheral blood immunophenotyping reveals a population in lymphocytic gate about 18% which express above markers.

یه چیز جالب هم اینکه amh رو من تو مرکز ناباروری داده بودم ۱.۵ بود تازه قبل پانکچر، الان تو ازمایشگاه نیلو‌ زده ۳.۲۷😬

راستی anti tpo هم ۵۶.۷ زده که که boderline ، و تا ۴۰ رو نرمال زده

کراس مچ هم داده بودم که عکسش رو می فرستم:

ببخشید که طولانی شد😊😊🙏🙏

عزیزم خدا خیرت بده خیالمو راحت کردی منم دقیقا مثل شمام الان ۱۷سیکلم پریود شدم دیگه الان به خونریزی ...

عزیزم اکثر دکترها میگن بعد دوتا سه تاپریود بیا داروهای انتقال رو بدیم برای من هم همین بود

ولی بودن اینجا دوستانی که پریود دوم هم براشون انتقال دادن بستگی به نظر پزشکتون داره

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام خانومها خوبید؟ منو یادتونه؟ پی سی او خفیف بودم.بتام بالا نمیرفت و ... من یکماه هست که متفورم ...

خانم ببخشید نمیشد تستی امتحان بگیرین؟😊

من در مورد هیچکدوم از سوالاتی که پرسیدی تجربه و مهارتی ندارم.... ولی اینقدر ذوق کردم و امیدوار که اگه اون بخواد میشه..... کاش شده باشه.... کاش این تیکرت از الان شروع کنه به جلو رفتن تا آخرش😍