2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046616 بازدید | 684533 پست
عزیزم چی کار به دوره پریودت دارن.... روز ۱۴ انتقال میری برا آز..... اکثرا ۱۴ تا ۱۷ آز میدن....

ممنون آنا جون انقدر باخودم دارم فكر وخيال ميكنم كه هر روز يه نظريه جديد ميدم

اونم كه همش رد ميشه🤔🤔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من یه سوال دارم  انتقال دادم واسم ناکسپرین ۴۰ نوشته نمیدونم بزنم یانه سی تا نوشته گرفتم و ...

من هم داشتم.

چرا نزنی 

بزن دیگه...حتما لازمه که میدن

مبارک باشه 

انشالله با خبرهای خوب خوشحالمون کنی دوست عزیز👍😍🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام بچه ها اين امپول پروژسترون تا چه تايمي ادامه داره من دو روز زدم نميتونم بشينم و راه برم انقدر ك ...

من  روزی که پانکچر شدم زدم ۶تا بود

بعد که انتقال دادم دیگه بهم آمپول نداد شیاف میزاشتم.

خیلی دردناکه

بگو برات عمیق بزنن و با سوزن بلند

اون روزی که آمپول میزنی چیزی روش نزار ولی ۲۴ساعت که از زدن گذشت کیسه آب گرم بزار ماساژ نرم بده بهتر میشی

چاره ایی جز تحمل ش نداری

به بعضی ها بعد انتقال هم میدن به بعضی ها هم نمیدن،شیاف جایگزین میشه.

ولی من بعد انتقالم که شیاف میزاشتم حالت درد تو سینه و کمی تنگی نفس داشتم

باز بپرس عوارض داروها رو بدن هر کس یه جوره...

عزیزم منم روزی پنج تایی سفیده میخوردم تا چندروز اول اما یهو ازش زده شدم حتی اسمشم میاد حالم بد میشه ...

میدونم چی میگی من اسم سفیده میشنیدم جیغ زنان فرارمیکردم😁،اماپودرپروتیین عالیه حتمابخور من بارآخرانقدرحالم بد بود نفسم بالانمیومد ازدرددولادولا راه میرفتم برای اینکه شوهرم ناراحت نشه میرفتم خودمو میزدم به خوابو آروم آروم ازدرد گریه میکردم ولی باپودر پروتیین ۳روزبعدکاملا خوب شدم که حتی دکترم گفت اگه جنیناتو فریز نکرده بودیم برات انتقال میدادم،سعی کن حتماپودر روبخوری خیلی خوبه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزم یعنی شما 4بار پانکچر شدین؟ میتونم بپرسم مشکلتو چی بود؟ خیلی سختی کشیدی که😢

بله عزیزم ۴بارپانکچرشدم ،همسرم اسپرمش ضعیف بود خودمم انواع مشکلاتو داشتم که همون اول راه با لاپارا همشون حل شد الان تنبلی دارم وپرولاکتینم بالاس وآنتی تی پی او م هم  بالاس.ولی تواین راه متوجه شدم اصلا به تعدادمشکل نیست خدابخواد هیچ چیز مانع بچه دارشدنمون نمیشه این مشکلات که چیزی نیست،بذاریه خاطره ازاولین انتقالم برات تعریف کنم زمان اولین انتقالم من یه دختر۲۳ساله بودم یعنی توی بهترین زمان باروری که بعد لاپارا دیگه هیچ مشکلی نداشتم توی اتاق عمل باخانمی آشناشدم که یه تخمدان داشت واسپرم همسرش صفربود وباعمل ازهمسرش اسپرم گرفته بودن اون خانم تقریبا۴۰سالش بودوخب نسبت به من که جوونتر بودم مسلماشرایط من همه جوره بهتربود،اون خانم گفت بااین شرایط یه بارتوهمین موسسه باردارشده واومده برای دومی،اینوکه شنیدم بایه غروری پیش خودم گفتم این بااین شرایط داغون(البته ببخشید جوونیه وجاهلی😀) بچه دارشده پس من صد درصد باردارمیشم خلاصه نشون به اون نشون که ایشون بااون شرایط دومی روهم باردارشدوبه دنیاآورد ومن بعد ۷سال هنوز تواین راهم.

این خاطره روتعریف کردم که بگم هرچقدرمشکل دارید مهم نیست اگه خدابخواد همونجورکه حضرت مریم بدون همسرباردارشد شماهم بااین مشکلات باردارمیشید،تلاشتونوبکنید،دنبال مشکلات باشید ولی ته تهش همه چیز دست خداست توکل کنید ونگران ۲تاجنین بیشترو کمتر  یا گرید جنیناتون نباشید یادمه یه خانمی تواین تاپیک به اسم حسرت باجنین cمادرشد پس استرسو بذارید کنارتا یه قدم به مادرشدن نزدیکتر بشید،اگه خدابخواد جشن مادرشدن هممون روتواین تاپیک میگیریم 

خدایا نگاهم به دستای توئه به اندازه ی بزرگیت آرزومیکنم ....

بچه ها برا من انتقال ندادن!قبلش سونو کرد گفت یکم مایع ازاد میبینم.انتقال ندم بهتره.گفت این پریود نه ...

اشکال نداره دوستم

بدنت اماده تر میشه و درصد مثبت شدنت میره بالاتر

۵تا جنین هم خیلی خوبه خدا رو شکر

درباره مایع آزاد میتونه چند تا دلیل داشته باشه

عفونت.فولیکل ازاد شده.کیست ترکیده 

که هیچ کدوم مهم نیست و با پریود دفع میشه

بهت قرص و کپسول  ندادن؟

حتما نزدیکی نداشته باش چون اگر اون عفونت باشه بدتر میشی و درد زیر دل میگیری .

خدا برات بهترین ها رو میخواد شک نکن 😍👍

روز چندم و چندم پری سونوهات بودش و روز چندم پری آندو ب شش رسید ؟ لطفا

عزیزم من انقدرانتقال داشتم که اصلا یادم نیست آخرین انتقالمم ۲سال پیش بوده کلا همه چیزیادم رفته😀

اينجا همون مركزى هست كه برام ميكرو انجام دادن  گفتن اين بار هم بايد بياى براى سونو و آزمايشهاى ...

دهم و یازدهم غربالگری میکنن؟؟

اینجا که میگن بین ۱۱ و ۱۳ . دکتر برای من هفته ۱۲ نوشته

پس یعنی الان میری برای غربالگری؟

آنا جون بچه ها سوال؟؟؟؟

آمپول گونال با اچ ام جی غروبها بزنم؟؟؟؟؟ فاصله بندازم بینشون؟؟؟؟

راستی به نظرتون دکترم چرا استرادیول واسه ضخامت رحمم نداده؟؟؟ 

دیروز سونو انجام داد روز ۲۳ پریودی ضخامت گفت ۷ البته ال دی گرفته بودم رحمم گفت هموژنه

عزیزم من حتی همش دارم تو حالت بارداری تصورت میکنم..... قربونت برم که دیگه از یه لگنه درم رد نمیشی.. ...

خخخخ آی گفتی آناجون .امروز بهم میگه همینجوری دستور میدی وای به حال روزی که نی نی داشته باشی  گفتم همینه که هست خخخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خب چیکارکنم حالا،براساس اونروز روز ال دی و سوپرفکتامو ووقت سونوی بعدیم رو مشخص کرده

اگه منظورت سینافکت هست من یه بار 20 دوره شروع کردم دفعه های بعدش دوم پریودیم نگران نباش برای ال دی و سینافکت اینگه چه روزی دقیق باشه مهم نیست

خدایا شکرت😙