2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046592 بازدید | 684530 پست
ایشالله نشون میده خوبشم نشون میده....

اره نشون میده .صد در صد ..

همون خدایی که بعد سه بار منفی .مثبتم کرد .

همون خدایی که با بتای سیصد دو قلو داده بهم .

همون خدا هم باز برام معجزه میکنه ..

به دکتر گفتم گفت نگران نباش .وقت داری ...هنوز ..

خدایا ازت باز معجزه میخوام در حد خدایی خودت ..

ممنون آنا جونم ..

خدا بچه هاتو واست در پناه خودش حفظ کنه ..

ممنون از دلداریت 😘😘😘

بچه ها برا من انتقال ندادن!قبلش سونو کرد گفت یکم مایع ازاد میبینم.انتقال ندم بهتره.گفت این پریود نه ...

اشکال نداره عزیزم حتما یه خیریته بوده .تاماه بعد استراحت میکنی به خودت حسابی میرسی وبا انرژی میری جلو .

منم مثل تو وقتی فهمیدم انتقال ندارم اینماه خیلی ناراحت شدم .ولی الان میگم چه خوب شد که عقب افتاد .چون اون دوهفته واقعا خسته بودم .هنوز اون ادم سابق نشدم  دوتا کار میکنم خسته ام انگاری کوه کندم .

پس ناراحت نباش این وقفه انگار واقعا نیازه برا بدن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها برا من انتقال ندادن!قبلش سونو کرد گفت یکم مایع ازاد میبینم.انتقال ندم بهتره.گفت این پریود نه ...

مابع ازاد تو رحمت بودش ؟برا من ک روز دهم پریودی سونو کرد گفتش ک ی مایع یا مخاط مانند تو رحم هستش و خونی هستش ک اونو کشید و ب صورت ژله مانند خونی بودش شاید برا شمام این بوده برا من کشیدش ؟؟ مگه شما قبلا سونو نرفتین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اره نشون میده .صد در صد .. همون خدایی که بعد سه بار منفی .مثبتم کرد . همون خدایی که با بتای سیصد د ...

خداروشکر عزیزم .ان شالله بزودی میایی مثل رویا جون خبر میدی که قلب نی نی هاتو دیدی😍 ما منتظر اون روزیم😊

ایشالله که بارداری نیکی جون...یکمی دیگه برو دکتر....تا اون موقع کارای سنگین نکن...استرس نداشته باش و ...

عزیزم برا دل خوش کنک میگی یا اینکه واقعا نظرت اینه؟

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
مشکل انعقادی داشتی که بهت دادن؟ منم الان نزدیک سه هفته است که قطع کردم به خاطر خونریزی. مشکل انعقاد ...

مشكل انعقادي دارم ولي سرم ندادن بهم پردنيزول دادن و فعلا آسپرين رو قطع كردم 

انشاالله مشكلي پيش نمياد واسمون

انشالله همینطور باشه آناجون.راستی دوتا جنین بلاست انتقال دادم.دکتر گفت کیفیت جنین ها خیلی بالا بود گ ...

عزیزم خدا رو شکر 

خیلی خوشحالم برات انشالله همین سری مامانی ارزو میکنم روزهات پر باشه از  اتفاق های خوشایند و یه دوقلو شیطون و بلا بیاد بقلت دیگه نه وقت داشته باشی نه و جون و انرژی 😍😍😍😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
خانم ها من انتقالم ١٥ بود ولي روز پريدم ٢٦ ماه قبل بود حالا چرا بمن گفتن ٢٩ برم واسه آز بتا ؟؟؟ (دور ...

عزيزم فرقي نميكنه دوره ات چند روزه است

دقيق ١٤ روز بعد از انتقال آز بتا مينويسن

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ببخشید من جواب میدم ولی دکتر من بهم گفت از زمانی که خونریزیت شروع میشه اون روز اول حساب میشه 

خب اخه میگم از بعدازظهر تا فرداظهر اصلا قطع شد،ظهر فردا شروع شد،با این حال بازم اون روزی ک قطع شده حسابه؟حالا اگه به اشتباه ال دیم رو شروع کرده باشم بعدشم میخوام سوپرفکت بزنم با این اوضاع چی میشه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
خیلی سخت نگیر.... استرس اثر مخربش از روز دوم و سوم بودن بیشتره ها!!!!!

خب چیکارکنم حالا،براساس اونروز روز ال دی و سوپرفکتامو ووقت سونوی بعدیم رو مشخص کرده

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان