2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046752 بازدید | 684544 پست
سلام دوستان  ببخشید دارم میترکم از غصه ... مجبور شدم بیام اینجا .. وگرنه قصدم ناراحتی کسی نی ...

اولین سونو بود که میرفتی؟

حالا کی گفته امیدی نیست؟ مگه با دکترت حرف زدی؟

سونوگرافی من میگفت تا هفته ۹ برای قلب وقت هست بعد از اون باید نگران شد. شایدم چون دوتا هستن سرعت رشدشون کمتره 

من تو سیکل انتقالم  امروز روز ۱۳ انتقالم بود ضخامت اندومترم ۱۰/۶ بود پزشکم گفت روز ۱۸ بر ...

آره خوبه عزیزم منم امروز ۱۱ پریم بود ضخامت ۹ بود ۱۸ پریودی گفت برم برای انتقال

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تورو خدا روحیه ت رو حفظ کن استرس رو از خودت دور کن میدونم سخته اما خودت رو به خدا بسپر به حق ط ...

فداات خواهر .سعی خودمو میکنم .ولی درکم میکنی که سخته ..اگه شماها نبودین من چی میکردم .

از خدا هر چی میخوای بحق این شب عزیز زودتر به حاجت برسی

نميدونم واقعا.كلي طولش داد.گفت بزار با دقت ببينم.دوشنبه هفته پيش با سونو شكمي ديده ميشد ساك.ولي الان گفت نميتونم ببينمش.ضخامت ديواره رحمم هم كم شده بود.دوهفته پيش ١٣.٥ بود.الان ٩.من ديشب لخته لخته خون دفع كردم.اندازه كف دست.هم ديروز هم پريروز.الان اومدم توي مطب دكتر.ممنونم از دعاي تك تكتون.قربون دل تك تكتون برم

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
نمیدونم الان هشت هفته بودم باید تشکیل میشد. گفت رشد کرده نسبت به هفته پیش .جنین هست .ولی قلب ندید . ...

آخییییش. پس رشد کردن خدا روشکر..... سونوت شکمی بوده ممکنه خطا داشته باشه. بعدشم منم با تاریخ پریودم سن سونو نمیخونه... عقبه

از نظر غذایی به خودت برس و آرامش داشته باش تا رشد کنن. دو تا هستن.... انرژی بیشتری نیاز دارن برای رشد

بچه ها من از سونو ميام.گفت هيچي نميبينه.احتمالا دفع شده.بچم رفت

عزيزم صبر كن 

صبر كردن ك خرجي نداره 

من ك اول سونو دادم گفت رحم حالا طبيعي و ما چيزي نميبينيم فقط يه خوني ميبينم ك شايد دفع يا جذب بشه  

دكتر گفت احتمال خارج از رحمي ده روز بعد سونو دادم حتي قلب هم تشكيل شده بود 

ان شاءالله خدا اين شادي رو ازت نگيره  

آره خوبه عزیزم منم امروز ۱۱ پریم بود ضخامت ۹ بود ۱۸ پریودی گفت برم برای انتقال

داروهای من استرادیول اسپرین از اول دوره 

امپول پروژسترون و انوکساپارین از روز ۱۵ هس

شما چی دارو استفاده می کنین؟

بچه ها یه سوال خنگولانه دارم.من دیروز پانکچر شدم.و اون اقاهه تو ازمایشگاه وقتی ازمایش‌قبلی شوهرمو دی ...

عزیزم خوب شاید کارهای اورژانسیو فقط انجام میدن....

شایدم زنگ میزدی جوابتو میدلدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اولین سونو بود که میرفتی؟ حالا کی گفته امیدی نیست؟ مگه با دکترت حرف زدی؟ سونوگرافی من میگفت تا هفت ...

نه عزیزم .دومین سونو شکمی بود .

حال میرم پیش دکترم .

مرکز ناباوری که انتقال داده بودم .

ببینم چی میگن .

ممنون از دلداریت عزیزم .خدا نی نیت رو واست نگه داره .سالم بیاد بغلت 

بچه ها من ده روز از پانکچرم میگذره امروز روز ۵پریودمه از دیروز کمر و زیر شکمم درد میکنه هنوز باید مر ...

عزیزم اگه درد داری نه....

به نظرم ریسک نکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com