2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
مطمئنی عزیزم من هر چی که سرچ میکنم مراحل آی وی اف رو نوشته سه تا پنج روز

بله عزیزم تو انتقال معمولی دو تا پنج روزه هست....

برا میکرو زیفت حتی یه روزه انتقال میدن....

جنین مامانی طاها یه روزه بود....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااا چندشش میشد پس چرا پرستار شده....پرستارای بیمارستان آبان لگن میاوردن من دستشوییم نمیومد خیلی بب ...

برا منم چند باری لگن آوردن....

دیگه اونا کارشون اینه عادت کردن واقعا بده که نخوان کارشونو انجام بدن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم سونوي شكمي خطا داره ، شما تاريخ انتقالت و آخرين پريودت كي بود ؟ من خودم امروز دقيقا با تاريخ پ ...

روز هشت آبان .روز انتقالم بود .

نمیدونم .الان مخم تعطیله ..

تو رو خدا برام دعا کن 😢😢

من امروز روز سوم انتقالمه  جنین چهارروزه داشتم دوتا  دیشب یکم لک دیدم  زیر دلم درد ...

عزیزم ایشالله لک لانه گزینی بوده....

آخیییی چه خوب حرف دل آدمو میزنی اینجا حس میکنم دیگه تنها نیستم😍

قربونت عزیزم🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیز دلم حتما زود بوده و قلبش تشکیل میشه هیچ غصه نخور فدات شم🍃🍀 برات دعا میکنم🍀

فداات بشم ....نمیدونم .

تورو  خدا با اون دل مهریونت برام دعا کن .

خیلی خیلی محتاجم .

از خدا میخوام با این دل شکستم که هر حاجتی داری بهت بده

فداات بشم ....نمیدونم . تورو  خدا با اون دل مهریونت برام دعا کن . خیلی خیلی محتاجم . از خدا ...

قربونت برم عزیزم.🍃🍀

بخدا داره اشکام میاد.. از ته دل دعا میکنم خدا کوچولوتو حفظ کنه.

برات سوره یس و آیت الکرسی خوندم❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام عزیزم مرسی گلم ان شالله شنبه انتقال دارم برا بار چهارم برام دعا کن  ازهمه دوستان میخوام ...

عزیزم قدن وروجکات مبارک....

ایشالله نه ماه دیگه تو بغلت پا تو خونه ت میذارن.....

بچه ها من از سونو ميام.گفت هيچي نميبينه.احتمالا دفع شده.بچم رفت

چی ؟؟؟ مگه میشه ؟؟؟ 

تواین چند روز درد داشتی مگه؟ 

شاید تو سونو خوب ندیده عزیزم 

سقط به این راحتیا نیس وگرنه متوجه میشدی

خداجونم شکرت       
😂مرسی فدات راستش برا روز اخر اومدم پیش مامانم که از فردا متوجه نشه انتقال دادم گف بخاطر تو اش درست ...

نه بابا نوش جونت یه کم نهایت نفخ میکنی....

بچه ها من از سونو ميام.گفت هيچي نميبينه.احتمالا دفع شده.بچم رفت

نمیدونم چی بگم که تسکینت بدم.اصلا میتونم حرفی بزنم آروم شی...

متاسفم.

دعا میکنم آرامش بگیری و خیلی غیر منتظره شاد شی ☘