2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
سلام نه دفع نشد  دکتر گفت مشکلی ایجاد نمیکنه موقع زایمان میارنش بیرون شاید هم جذب بشه

منم یه ساک خالی دارم... بعد خونریزی ها هم هنوز هست.... منتظر بودم به خاطر این ساک خالی دوباره خونریزی و درد داشته باشم... پس ممکنه تا آخر بمونه

شما خونریزی نداری؟

من همسرم هر روز دوتا میخوره ما به خاطر مسئله ی من میکرو کردیم همسرم دوبار توی آزمایشگاههای عادی آز ...

ازمایشگاه های بیرون هرچقدم معتبر باشن درست تشخیص نمیدن مشکلات اسپرم رو

واسه همین آنا جون همیشه تاکید میکنه که ازمایش اسپرم رو توی مراکز ناباروری بدین

چون اونجا دقیقتر شمارش میشه و درست تره جوابش.البته با این مورفو هم خیلیا جنین خوب داشتن و مامان شدن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما عزیزم اگه قابل باشم...فردا مامان میشی دیگه 😙😙

سارا جون تو چطوري بهتري؟ فردا نوبت شماست تو ختم دعا ايشالا حاجت روا بشي يادت نرفته كه انجام ميدي ايشالا ختمو؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
اسپرم شوهر منم خوب نبود اما سه تا جنين دارم نگران نباش

از چندتا تخمک سه تا جنین تشکیل شد گلم؟

وضعیت شوهرت چجوری بود؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
حتما عزیزم اگه قابل باشم...فردا مامان میشی دیگه 😙😙

مرسی عشقم

ان شاالله مامان شدن خودت و بقیه دوستاامون

بچه ها با وجود خونريزي ها و لخته ها دكترم گفت امروز برم سونو😔دعا كنيد برام بچه ها.قربون دلتون برم😔 ...

قربونت برم ايشالا همه چي به خير ميگذره جوابشو بهمون بگو لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 

ايشالا با لب خندون بياي خبر بدي

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام من واسه لك بينيم زنگ زدم بيمارستان گفتن شيافم رو يكي زياد كنم و آسپرين رو قطع كنم و استراحت كنم ...

مشکل انعقادی داشتی که بهت دادن؟

منم الان نزدیک سه هفته است که قطع کردم به خاطر خونریزی. مشکل انعقادی هم نداشتم. امشب دکتر بودم گفت فعلا هم نمیخواد بخوری

بقول دوستمون دل گرفتن فرق داره با حرف منفی زدن و ناامید بودن....

نمیدونم چرا از ظهر دلم گرفته..😓

اما آبجیا مگه ماها جز خدا کیو داریم....

جز اینکه دل ببندیم به رحمتش...

توکل کنیم به خودش...

🍃ان الله یحب المتوکلین🍃

میدونم هممون روزای سختی رو پیش رو داریم،خیلیامون این روزهارو تموم کردیم و خیلیامون هنوز تو مسیریم.

بارها زمین خوردیم و بلند شدیم.

اما تو این مسیر باید صبرمونم زیاد کنیم.بگیم من اون بنده خدایی ام که خیلی دوستم داره و داره امتحانم میکنه،بگیم میخواد صبرمو بسنجه،بگیم منتظر فرصت مناسبه که منو مادر کنه.

بازم شکر🍀

ایشالا برسه اون روزی که همه منتظرا به خواستشون برسن❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بقول دوستمون دل گرفتن فرق داره با حرف منفی زدن و ناامید بودن.... نمیدونم چرا از ظهر دلم گرفته..😓 ...

الهی آمین💚💚💚به امید روزای خوب برای تک تکمون.مادر شدن هممون و به دنیا اومدن دردونه هامون

از چندتا تخمک سه تا جنین تشکیل شد گلم؟ وضعیت شوهرت چجوری بود؟

منكه ٥ تا تخمك داشتم والا زياد بود گفتم كه دكتر خنگ برنداشته بود موندن كيست شدن درد شدن برام همش ٥ تا برداشته بود نميدونم چشماش نديده بود از اون ٥ تا ٣ تا جنين شده گويا چون انتقالم عقب افتاد ماه بعده فعلا كه درگير دردم و مشكوك به اندومتريوز و حالا چيز جديد كه چون لولم بسته بود احتمال هيدروسالپنكس هرچند تو عكس رنگي نزده اينهفته سونو دارم تو ابن سينا دعا كن هيچكدومش نباشه وگرنه كه انتقال منتفي و منم فعلا اينهمه پول ندارم برم دنبال درمان ميگن خرجش زياده 

بقول دوستمون دل گرفتن فرق داره با حرف منفی زدن و ناامید بودن.... نمیدونم چرا از ظهر دلم گرفته..😓 ...

الهي آمين

سلام عزيزم و سلام به همه دوستان ، بله خانمي شما يه چند وقت نبودي ، من خدا رو شكر معجزه خدا شامل حالم ...

آخ جووووووون😍😍😍😍😍

خدا رو شکر.... فدای اون قلب کوچولوش که اینقدر مامان باباشو خوشحال کرده

از چندتا تخمک سه تا جنین تشکیل شد گلم؟ وضعیت شوهرت چجوری بود؟

خاكستري جون هم تعداد هم فرم هم سرعت پايين يه جورايي افتضاح عملم كرده بود بهتر نشد خدا بزرگه خدا بخواد اينا بهانست

سارا جون تو چطوري بهتري؟ فردا نوبت شماست تو ختم دعا ايشالا حاجت روا بشي يادت نرفته كه انجام ميدي ايش ...

قربونت برم عزیزم....

اره عزیز دلم..تو بیمارستانم بودم هرروز ذکرو میگفتم...انشاالله همه دوستان حاجت روا بشن و سال دیگه این موقع دردونه هاشون بغلشون باشه ❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚