2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046752 بازدید | 684544 پست
عزیزدلم دعا میکنم جای نی نی خوب باشه و محکم چسبیده باشه به دلت.امیدوارم بری سونو و خیالت راحت شه با ...

ممنونم عزيزم🙏🏻🙏🏻

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
سلام خانوما من امروز رفتم سونو ضخامتم ۹ بود روز ۱۱ پریود  یک دی انتقال دارم به امید خدا  ...

عزیزم ایشالا مهمون نه ماهت داره میاد.مبارکت باشه❤🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها با وجود خونريزي ها و لخته ها دكترم گفت امروز برم سونو😔دعا كنيد برام بچه ها.قربون دلتون برم😔 ...

عزیزم ایشالا میای و خوشحالمون میکنی❤🍃🍀☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام عزيزم تا الان انتقال دادي  ك ان شاءالله ٩ ماه ديگه تحويلش ميگيري سالم و صالح 😍 چند صفحه ...

فداتدعزیزم مرسی از لطفت 

امروز رفتیم نیکان تا به منشی گفتم که اومدم انتقال گفت شما که فردایی گفتم نه خودتون امروز گفتید رفتم از مسئولش پرسیدم گفت امروزم میتونی فرداهم همین طور گفتم جنین تشکیل شده گفت اره گفتم گریدش چنده گفت بزار از جنین شناسی بپرسم تا زنگ زد فکر کنم طرف سر جنین من بود🤣😂😁 گفت بله بله خوبه گریدش اون خانم ازش پرسید تفاوت فاحشی هست بین امروز تا فردا؟ اونم گفت فردا باشه بهتره حالا قرار شد فرداانتقال بدم 

فقط الان نمبدونم چی بخورم که خوب لانه گزینی کنه یه جا میگن دیگه گرمی نخورید یه جا میگن سردی نخورید ولی اواکادو نوشته همه جا خوبه نمیدونم الان هست یانه نساسته هم گفتن خوبه ولی از طرفی گفتن جسارتا یبوست میاره حالا مرددم چیا بخورم نخورم 

ان شاالله که بالا رفته 🙇 ولی بازم بپرس چون هنوز هم تا انتقالت مونده تازه بعد سونو پروژسترون رو برات ...

اگه ان شالله س شنبه ضخامت بالا رفته بودش چند روز قبل از انتقال باید پروژسترون بزنم ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم خوبی؟نی نی مون‌خوبه؟ خب برای من ساعت مشخصی داره.یعنی گفتن حتما این ساعت و این ساعت بذار.هر ۸ ...

فدات شم خوبيم الحمدالله 

نگران نباش 

حالا يكساعت رو بيشتر كن 

اما ميگن اوني ك بايد جذب بشه ميشه و بقيه ي مومش دفع ميشه 

من شياف رو هر روز داشتم آمپول فقط هفته اي يكبار 

فداتدعزیزم مرسی از لطفت  امروز رفتیم نیکان تا به منشی گفتم که اومدم انتقال گفت شما که فردایی گ ...

خيره ان شاءالله 

فقط استرس نداشته باش خوشحال باشه از اينكه فردا ميري نينيت رو بياري ور دل خودت ان شاءالله 

من تغذيه ي معموليم رو داشتم چون از امروز تا فردا ب نظرت چيزي ميتونه برات تاثيير داشته باشه 😀 والا من رو اين چيزا زياد حساسيت نشون نميدادم 

فقط آب زياد بخور ك خوبه و بي ضرر  

نشاسته رو يكبار بعد از انتقال خوردم اما چون يبوست داشتم ديگه نخوردم 

سردي وگرمي هم برميگرده ب طبعت 

موفق باشي ان شاءالله عزيزم😘

عزيزم من هر دو رو داشتم و خونريزي هم داشتم ولي هيچ كدوم رو حذف نكردم ولي سري قبل كه بار اول انتقالم ...

عزیزم پروژسترونت چندتا هست؟ مال من دوتا امپول توی یه سرنگ. امروز مامای رویان گفت یکی دیگه شب اضافه کنم. برای شما پروژسترون اضاف کردن یا نه؟ چیکار کردی برای لک؟

سلام من واسه لك بينيم زنگ زدم بيمارستان گفتن شيافم رو يكي زياد كنم و آسپرين رو قطع كنم و استراحت كنم ...

سلام 

ناراحت نباش از قطع آسپرين براي همه در صورت لك همينا رو تجويز ميكنن 

استراحت و قطع آسپرين 

خيره ان شاءالله 

مرسی عزیزم پس از اون نوع نیست که عفونت باز برگرده تو رحم؟ اخه دکتر برام برنداشت، گفت برنمیگرده تو رح ...

واقعا نمیدونم دوستم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی