2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
من شنیدم اگر با هستش بخوری رفع یبوست میکنه

هستش رو درسته قورت بدیم یا زیر دندون خوردش کنیم؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
Fsh و lh تا حدودی عملکرد تخمدان نشون میدن اما AMHذخیره روتا حدودی دقیقتر مشخص میکنه  وقتی FSH ...

اگر fsh یاlhبالا باشه نشونه ی چیه؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی دوستان من یه مشورت میخواستم البته قبلا پرسیدم ولی کسی جواب نداد ببینید من سه بار انتق ...

عزیزم من بودم دکترم رو عوض نمیکردم.البته نظر شخصی منه.

فک کنم پاکروش تو آبان انتقال بده.روزی ک من انتقال داشتم یه خانومی با پاک روش بود.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
گلم چ داروهایی ب ضخامت خوردی ؟ 

راستی زین جان  تازه یادم افتاددکتر من ۳۰ تا فرتیل سی ام هم بهم داد روزی سه تا بخورم تا ۱۰ روز اونم توی نت دیدم برای ضخامت آندومتر بوده از دکترت بپرس وبخور

سلام عزیزم میشه سوال منو جواب بدی من پنجشنبه پانکچر کردم فردا انتقال دارم  میشه دو روز مگه نبا ...

سلام عزيزم تا الان انتقال دادي 

ك ان شاءالله ٩ ماه ديگه تحويلش ميگيري سالم و صالح 😍

چند صفحه قبل ديدم از دوستان سوال كرده بودي در اين بابت 

عزيزم اصلا دلخور هيچي نباش 

من سر بچه ي اولم و الاني دومي هر دو جنين يك روزه برام  انتقال دادن و شكر خدا ميبيني ك مادر شدم 

ان شاءالله با يه بتاي تپل تاپيك رو شاد ميكني ❤️

سلام دوستان عزيزم يه كمك من ٨روز پيش نصف امپول hcg زدم و سه شنبه وقت ازمايشمه امروز بي بي چك زدم ي ...

عزیزم نصفه فک نمیکنم بمونه اثرش انقد‌.

تو به فال نیک بگیر ایشالا مثبته🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
راستی زین جان  تازه یادم افتاددکتر من ۳۰ تا فرتیل سی ام هم بهم داد روزی سه تا بخورم تا ۱۰ روز ا ...

الان ک دیگه دیره تا س شنبه وقت دارم ک برم ببینم بالا اومده  یا ن

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بچه ها یه چیزی همش میاد بالای صفحه نی نی سایت خیلی رو اعصابمه چیکارش کنم.برا شمام میاد یا فقط منم؟

آره عزیزم برای ماهم میاد.. تنها نیستی😁

سلام خواهریا .من در بیمارستان به سر میبرمامروز قراره دوباره انتقال جنین بدم اوووووف

سلام سمين جان از خدا ميخوام بهترينها رو برات رقم زده باشه 

تا تمام سختيهات محو بشه و بچه ي سالم و صالح قسمتت كنه  الهي آمين❤️

بچه ها با وجود خونريزي ها و لخته ها دكترم گفت امروز برم سونو😔دعا كنيد برام بچه ها.قربون دلتون برم😔😔😔طبق پريود من الان بايد هفت هفته و يك روز باشم.ولي اخرين سونويي كه رفتم سن رو يك هفته و سه روز كمتر نشون ميداد😔الهي خدا دل همتون رو شاد كنه نظري هم بمن كنه😔

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
بله منم داشتم  اما بعضي موقع ها خيلي بعضي مواقع بيشتر  من قبل از خواب ميزاشتم

عزیزم خوبی؟نی نی مون‌خوبه؟

خب برای من ساعت مشخصی داره.یعنی گفتن حتما این ساعت و این ساعت بذار.هر ۸ ساعت هم هست.بعدش یه ساعت حتما استراحت میکنم اما بازم انگار میاد بیرون!نگرانم یه وقت جذب نشده باشه

از این لحاظ فکرکنم هرکی بعد انتقال آمپول پروژسترون داره بهتره تا شیاف.نمیدونم.البته شیاف راحت تره

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها با وجود خونريزي ها و لخته ها دكترم گفت امروز برم سونو😔دعا كنيد برام بچه ها.قربون دلتون برم😔 ...

عزیزدلم دعا میکنم جای نی نی خوب باشه و محکم چسبیده باشه به دلت.امیدوارم بری سونو و خیالت راحت شه با دیدن دردونت.دعا میکنم حالش خوب باشه😚انرژی مثبت میفرستم براااات.خودتم انرژی مثبت بفرست برای نی نیت

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
الان ک دیگه دیره تا س شنبه وقت دارم ک برم ببینم بالا اومده  یا ن

ان شاالله که بالا رفته 🙇 ولی بازم بپرس چون هنوز هم تا انتقالت مونده تازه بعد سونو پروژسترون رو برات شروع می کنه دکتر اونم ۴ یا۵ روز داری