2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست
دیواره رحم مژک داره هر چی تعداد خط های ضخامت بیشتر باشه احتمال لانه گزینی بیشتره یک خطی دو خطی&nbs ...

چه جالب نمیدونستم ممنونم گلم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
شرایطط مثل من بوده گلم منم همینکارو کردم و هرسری تخمک خوبی داشتم ولی نشد نفرین عامون بر تنبلی تخمدان ...

نخر که نبینی بخوری

تنها راهش همینه

و دلت رو با چیزای دیگه پر کن

میوه ، سالاد ، جوانه ،

کدو حلوایی بپز 

شلغم،لبو،مغزها...

ژله بدون قند

خیلی خوراکی داریم که میتونه جایگزین بشه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدارو شکر عزیزم بسلاااامتی  انشالله زودی دردت خوب میشه و چند روز دیگه هم با خبر بارداریت همه ر ...

ان شاالله عزیزدلم.ممنونم از مهربونیت.ان شاالله خبر مامان شدن خودت‌و بقیه منتظرا😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام خانما لطفا راهنماییم کنید داروهای قبل آ وی اف با داروهای میکرو فرق داره؟ و یکی دیگه اینکه کیا ...

من رویان نیستم اما امروز خراش اندومتر دادم و ماه قبل یعنی سری قبل هم پی ار پی کردم

سلامممم عزیزم منتظرت بودم انشالله جنین های تپلی میشن 😘دردت برطرف میشه گلم نگران نباش ! ننه شدنتم نز ...

ای جونم.ان شاالله همینطور باشه گلم.به امید ننه شدن تک تکمووووون😍😘ممنون از دعاهای شما‌دوستانم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نخر که نبینی بخوری تنها راهش همینه و دلت رو با چیزای دیگه پر کن میوه ، سالاد ، جوانه ، کدو حلوای ...

درست میگی گلم حرفات. 👍👍

امشب بجون شلغم میرم 😋 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
قند ندارم ولی از قبل متفورمین میخوردم الانم میخورم این قرص تداخل داره یعنی مشکلی به وجود میاره؟ از ...

چند سالتِ

اولین بارِ؟

اون داروهای دیگه کمک میکنن تا بزرگتر بشن ولی تعدادشون زیاد نمیشه

ناراحت نشو دخترم

همیشه یه چیزی هست برای ناراحت شدن

تو رفتی تو این مسیر بقیه ش رو باید اون بالایی بخواد.

انشالله که همین سری جواب میگیری.

مکمل از قبل نخوردی؟

دکترت کی هست کجا میری ؟

بچه ها الان پرستار اومد گفت ۱۲ تا تخمک گرفتن ازم.یکشنبه هم باید بیام برای انتقال.دعا کنین برام

خیلی خوبه دختر بسلامتی

انشالله ۱۲تاش هم جنین بشن

😍😍😍😍😍😍😍😍

قند ندارم ولی از قبل متفورمین میخوردم الانم میخورم این قرص تداخل داره یعنی مشکلی به وجود میاره؟ از ...

متفورمین خیلی هم خوبه

عزیزم تخمک هات کم نیستن برای رشد خوب باید ورزش،تغذیه خوب و سالم و مکمل استفاده بشه 

انشالله به سری بعد نمیرسه

با غصه خوردن هیچی درست نمیشه

فکر میکنی الان باید چیکار کنی واقعا هیچی...

پس به خدا توکل کن و مثبت شو

تمام وجودت رو مثبت کن

جوری که اصلا یک درصد هم فکر نکنی که نمیشه

بگو میشه و میشه...

مشکل ت چی بوده؟

رحم و لوله ها اوضاع شون خوبه؟

وزن ت زیاده؟

خیلی خوبه دختر بسلامتی انشالله ۱۲تاش هم جنین بشن 😍😍😍😍😍😍😍😍

ممنون عزیزدلم😍😍😘😘.هرچی خدا بخواد.به امید خدا و دعای شما عزیزانم

چند سالتِ اولین بارِ؟ اون داروهای دیگه کمک میکنن تا بزرگتر بشن ولی تعدادشون زیاد نمیشه ناراحت نشو ...

۲۸ سالمه، عزیزم من قبلا ۳ بار سقط کردم و یبار توشهر خودمون آی یو آی کردم و الان از آخرین سقطم حدود ۱سال و ۸ماه میگذره که دیگه نشدم رفتم ابن سینا اونجا باز برام آی یو آی کردن که نگرفت چون راهم دور بود دیگه رفتم یزد پیش افلاطونیان بیمارستان مادر،

خیلی تعجب کردم کسایی بودن که دوز داروهاشون از من پایینتر بود ولی وضعشون بهتر از من بود،

داروهایی که خودم میخورم، متفورمین فولیک اسید۵ میلی ،آسپرین، ویتامین ب۶ و ب۱۲ و سلن پلاس ، صبحا هم قرص تیرویید(یه شب ب۶ و یه شب ب۱۲!)

الحمدالله❤

سلام دوستای گلم. 

تبریک میگم به مامانای جدید ان شا الله بارداری راحت و خوبی داشته باشید.

بچه ها من باز لک بینی پیدا کردم یعنی پریروز خوب شدم امروز دوباره شروع شده. باز هم قهوه ای تیره هست و زیاااد. کسی از دوستان مثل من بوده اینجور چند بار پست سر هم لک ببینه؟

سلام دوستای گلم.  تبریک میگم به مامانای جدید ان شا الله بارداری راحت و خوبی داشته باشید. ...

برا من كه رسما خون پريوديه.ديگه كارم از پد گذشته.نوار ميزارم.ولي نميرم دكتر.ميخوام مث ليلا١٦ صبر كنم ببينم چي ميشه

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷