2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
عزیزم دلم ورود به این خونه اجازه نمیخواد.... همینکه اینجارو به خودت متعلق بدونی یعنی صاحب خونه ای.. ...

سلام عزیزم میشه سوال منو جواب بدی

من پنجشنبه پانکچر کردم فردا انتقال دارم  میشه دو روز مگه نباید سه روز بشه؟

سلام دوستان من سه شنبه آی یو آی کردم برای بار چهارم هر شبم دارم شیاف پروژسترون نیگذارم ولی به شدتتتت خشکی واژت میدا کروم به طوری که اصلا نمیتوتیم نزدیکی داشته باشیم به نظرتون طبیعی ؟  ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان عزيزم من فردا صبح ميخوام برم براي سونوي قلب ، از همگي التماس دعاي زياد دارم ، خودم هم با ديدن ...

التماس دعا❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

@ننه_قندی   عزیزم جواب آزمایشت چی شد...

من پستت رو ندیدم🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم دو بار اول جنین هام ضعیف بود  رفتم جایی دیگه باز پانچر کردم و جنین تشکیل دادیم بهتر بود ...

منظورتون از خوب نبودن كيفيت اينه كه  گريدشون سي بود؟

يعني با تغيير مركز و پزشك امكان داره كيفيت جنين تغيير كنه؟

...
وووووووووی.... چه بی حال میگی مثبت شد. حقشه نی نی بزرگتر که شد حسابی لگد بزنه به شکمت که اینطوری بی ...

منم همچین حسی پیدا کردم....

جوری که چند بار پستشو خوندم گفتم شاید ننوشته + من دارم + میخونم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه باید حق عضویت بدی😂 شار ژ ماهیانه هم داریم . مدیر سر برج جمع میکنه😁😉 معلومه که میتونی 😘 خوش ...

خخخخخخخخ....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رویا جون به من گف دوهفته دیگه بیا یعنی درست میشه28روز بعد انتقال میخواد سونو کنه بنظرت قلبش تشکیل می ...

احتمالا میشه اما اگه استرس میگیری دیرتر برو....

بچه ها کسی بوده تخمک کشی کنه ولی بخاطر نمونه اسپرم بگن جنین تشکیل نشده؟!یعنی از ۵-۶ میلیون هیچی خوب ...

عزیزم ایشالله تا الان مطمئنا فهمیدی کلی جنین عالی داری....

بچه ها شما چشماتون درد نمیگیره از این تبلیغ بالا 👆👆👆👆👆؟

چرا هی میبندمش که از رو بره ولی نمیره....

اقا ذهنم خیلی درگیره.نمیدونی که سه ماه قبل هم مورفو هم تحرک صفر بود.حالا درسته میگن صفر به معنی صفر ...

خخخخخخخ....

موافقم.اینجوری من همش باید یه کاری بکنم😂

خوبه بیکار نمیمونی فکرای چرت و پرت بکنین و با دمپایی ابری رفیق بشی.....

مثلا علی الحساب برو هزار تا صلوات بفرست تا موتورم گرم بشه ببینم چی برات دارم.....

بله عزیزم بدون بررسی پرد وآنوکسان داشتم

آهان پس بررسی نکردی....

ممکنه یا نباید اینارو میداشتی یا شایدم مثلا فقط پرد جوابگو نبوده و سرمم نیاز داشتی، یا مثلا انوکسان باید زودتر شروع میشده....

یه علامت ضدبدر کنارش داره میتونین حذفش کنید

میره ولی نرفته برمیگرده صفحه بعدو که میزنی بیاد.....