2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست
سلامم عزیزم خدا خیرت بده خیلی کمک بزرگی برام هست ممنونم ازت انشالله ایندفعه به مراد دلت برسی 😘 اره ...

ممنون از لطفت دوست گلم

انشالله که با دل شاد از پیش دکتر برمیگردی. من خودم احساس میکنم ورزش و تغذیه خیلی بیشتر از دارو برام جواب میده   اگه خدا بخواد کیفیت تخمک و اسپرم چیه خواهر!!!انشالله که خدا برات بخواد و خوبش هم بخواد. ❤️❤️❤️

بچه ها اين ادرس وبلاگ يكي از بچه هاي همين سايته كه چند ماه پيش توي يكي از تاپيكام برام گذاشت.گشتم پيداش كردم.من خودم اون روزي كه خوندمش خيلي اشك ريختم.ولي الان ذره ذره اخساس ميكنم حالشو.اميد وارم هممون مث ايشون به مراد دلمون برسيم

http://entezareman66.blogfa.com/1395/05

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه کانالش پولی نیست .ویس هاش رو میتونی  باز کنی .منم همونا رو گوش دادم . فقط تونستم یه دوره &n ...

منم فایل رایگان گوش میدم تو کانالش !

فعلا تونستم زیره کرمان رو جذب کنم     

شوهرم نمیخواست برا درمان و پی آر پی بره تا کرمان 

منم اصرار میکردم دیدم فایده  نداره منم تجسم میکردم  از اونجا برام زیره میاره همین !!!!

در کمال ناباوری رفت و زیره آورد بدون اینکه من بگم بیار 

عزیزم دو بار اول جنین هام ضعیف بود  رفتم جایی دیگه باز پانچر کردم و جنین تشکیل دادیم بهتر بود ...

بار چهارم مثبت شدین به امید خدا؟

بار دوم بتا چند بود بعد افت کرد؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
دوستان کدوماتون هم آ اس آ و هم انوکساپارین رو با هم داشتین؟ در صورت لکه بینی کدوم در اولویته که حذفش ...

عزيزم من هر دو رو داشتم و خونريزي هم داشتم ولي هيچ كدوم رو حذف نكردم ولي سري قبل كه بار اول انتقالم بود فقط آسپرين داشتم كه با لكه بيني حذف كردم ولي سقط شد دقيق نميدونم اولويت با كدوم هست ولي به نظر من اصلا نبايد حذف بشه البته اين نظر من هست باز هم نميدونم .

دوستان کدوماتون هم آ اس آ و هم انوکساپارین رو با هم داشتین؟ در صورت لکه بینی کدوم در اولویته که حذفش ...

خوب اولش اسپرین رو میگن چند روزی قطع کنید ..لک قطع شد دوباره شروع کنید 

اگه خیلی شدید باشه میگن انوکسا .

ولی من خودم چند هفته پیش داشتم .دکترم گفت هر رو قطع کن 

ولی دوستان گفتن چون مشکل انعقادی داری قطع نکن .باعث ایست قلبی جنین میشه ..چون اونا هم دکتر گفته بود قطع کنن .

منم قطع نکردم .شیاف اضافه کردم .امپول پرژسترون زدم .

قرص دوفاستون خوردم .سر یه هفته کلان قطع شد .خدا رو شکر .

الان شیاف همون دو تا .امپول قطع کردم .فقط قرص دوفاستون میخورم .که این هفته به دکتر میگم قطع کنم یا نه ..

شما هم از دکترت مشورت بگیر ..

انشاالله هررچی خیر پیش بیاد برات عزیزم

منم فایل رایگان گوش میدم تو کانالش ! فعلا تونستم زیره کرمان رو جذب کنم       ...

خب باید باور کنی .حسش کنی که اتفاق افتاده .با تمام وحود حس کنی .

ولی سخته .تو چیزای کوچیک ادم میتونه.ولی بزرگ چون ادم هی ته ذهنش میگه نمیشه .بخاطر همین ذهن مقاومتش بیشتره.دیرتر اتفاق میفته ..

انشاالله موفق باشی و جذبای عالی داشته باشی 😘😘

عزیزم هوس نکن من دیروز که داشتیم نخوردم امشب هم باورت میشه از بس ب خوب و بد افتادم کته خالی خوردم🤪

عزيزم فعلا اوايل بارداري نخوري بهتره ولي من سري قبل يك بار ٣ ماه اول رو رد كرده بودم يه كمي خوردم يعني اون بار هم من با همسرم يه جايي هميشه ميريم سيرابي ميخوريم اون شب كه رفتيم سيرابيش تمام شده بود مجبور شديم كله پاچه سفارش بديم كه من هم كمي خوردم .

بی حسی موضعی داشتی؟ سر هیستروسکوپی من اینجوری بودم خیلی سخته... خدا رو شکر که الان خوبی😍

نه گلم بیهوشم کردن سه ساعتی بیهوش بودم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
خوب اولش اسپرین رو میگن چند روزی قطع کنید ..لک قطع شد دوباره شروع کنید  اگه خیلی شدید باشه میگ ...

مرسی عزیزم. من روزی دوتا امپول با هم میزنم شیاف ندارم. اتفاقا امپولام کم بود به دکتر گفتم برام نوشت بعد ک دیدم شیاف نوشته بجای امپول! به ماما گفتم کفت فرقی نمی کنه. 

یه شباف ۴۰۰معادل دوتا امپول ۵۰هست؟؟؟

تو دفترچم نوشته ۳/۷۵ تزریق یک دوم مامان آینده جون شما چند روز بعد تزریق پری شدی

خب همونه.. من یه سوم تزریق کردم.عزیزم هردوبار بعد از نه روز.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام برای من نمیاد باید چی کار کنم

عزیزم لینک رو توی یک گروه تل گرام کپی کن.. جای شخصی.. بعد بزن روش میاد.❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘