2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
آره واقعا تموم اون دردا و سختیها ب نتیجه خوشگلش میارزید انشالله برای همتون این نتیجه قشنگ رقم بخوره. ...

ای جونم.ان شاالله به سلامتی بغل بگیریش.اره من سعی میکنم از کارا و اتفاقای هرروزم توی دفترچه بنویسم.هم سرگرم میشم هم بعدا به رخ بچم میکشم😂یه همچین مامانی ام من 😎😂ان شاالله مامان شدن همگی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بسلامتی عزیزم به مامان شدنت فکر کن دردتم آروم میگیره عزیزم😍 خداروشکر که براتون خوب بود الهی تا آخرش ...

مرسی گلم.نه دیروز که من فقط برای ازمایش شوهرم اومدم اون قسمت.وگرنه ماهایی که عمل داشتیم طرف داروخونه یعنی ورودی اصلی بیمارستان بودیم.درش جداست.نمیدونم متوجهی کجا رو میگم؟ان شاالله برای پانکچر میارنت میبینی.کلا بیمارستان نسبت به این همه بیمار از همه جااا یکم قدیمی و کوچیکه.

فکرکنم گفتی یکشنبه پانکچر داری درسته؟من یکشنبه انتقال دارم اگه خدا بخواد.احتمالا ببینمت😆فقط چجوری بشناسمت

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخور گلم فکرنکنم ضرر داشته باشه.اما وقتی انتقال دادی حبوبات زیاد نخور‌چون ممکنه باعث نفخ بشه و اذیت ...

مرسی گلم نه دیگه اون موقع نمیخورم بیشتر سوپ میخورم 

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
نه منظورم این بود من زودتر از رویا۴۲ آزمایش دادم.... من فقط یک بار انتقال دادم که خدا رو شکر مثبت شد ...

خداروشکر بار اول جواب گرفتی 😍 منم مثل شما هستم رحمم سالمه فقط تخمدان ها تنبلن همسرم مشکلی نداره ! خدا خودش رحمی کنه همون دوتایی که هست سالم بمونن !

شما گرمیجات میخوردی ؟ من بعد پریودم قطع کردم گرمیحات رو فقط خرما یا گردم میخوردم اونم گاهی

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
مرسی گلم نه دیگه اون موقع نمیخورم بیشتر سوپ میخورم 

عزیزمم مثبت جلو برو خوشحالم واقعا براتون شما خاکسری انشالله جشن مادرشدنتون رو بگیریم ❤️😍🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام عزیزم مرسی گلم ان شالله شنبه انتقال دارم برا بار چهارم برام دعا کن  ازهمه دوستان میخوام ...

ای جاااانم عزیزم منم دفعه چهارمی بود که انتقال دادم و مثبت شدم 

حتما خدا بهت میبخشه به خودش توکل کن و دلت قرص باشه

فکرای خوب و مثبت بکن. ما هم برات دعا می کنیم. ان شا الله با خبر خوب بتای مثبت و عالی خوشحالمون می کنی

خداروشکر بار اول جواب گرفتی 😍 منم مثل شما هستم رحمم سالمه فقط تخمدان ها تنبلن همسرم مشکلی نداره ! خ ...

من طبعم خیلی خیلی سرده.... من از وقتی یادم میاد همیشه دنبال این بودم چی گرمه بخورم که سردیم برطرف بشه. قبل انتقال هم که تا دلت بخواد. گردو... عسل... سیاهدونه... کاچی با چهارزیره.... خرما.... ارده... گز.... اوووو

ولی بعد انتقال مراعات کردم. گرمیجاتی که میخورم گردو... خرما.... گوشت گوسفند و بوقلمون... دمنوش زنجبیل

بچه ها یه سوال خنگولانه دارم.من دیروز پانکچر شدم.و اون اقاهه تو ازمایشگاه وقتی ازمایش‌قبلی شوهرمو دید گفت وضعیتت زیاد خوب نیست.بعد گفت نمونه بده اگه دیدیم به درد میخوره که هیچ،وگرنه زنگ میزنیم بهت که بیای نمونه از بیضه بگیریم.یعنی جمعه ها هم کارای مریضا رو انجام میدن؟یعنی من اگه امروز زنگ میزدم میگفتن اوضاع چطور بوده و چندتا جنین تشکیل شده؟یا میذارن برای شنبه؟!😐😑

اخه بهمون زنگ نزدن از ازمایشگاه

مرسی گلم.نه دیروز که من فقط برای ازمایش شوهرم اومدم اون قسمت.وگرنه ماهایی که عمل داشتیم طرف داروخونه ...

کاش همون دیروز گفته بودم که میدیدمتون😀، من اون قسمتی که میگین هنوز نیومدم،

نه عزیزم یکشنبه باید برم برا سونو و آز ، هنوز پانکچرم مشخص نیست کی باشه که بیام اونطرف، اگه پیش اومد که بیام بهتون میگم😄

آره تا جایی که این چند دفه دیدم ساختمان های یزد اکثرا استاندارد نیستن و قدیمین فکر کنم یزد روی گسل نیست خیالشون راحته مثل ما کرمانی ها نیستن ترس زلزله داشته باشن😅

شما از کجا میاید یزد؟

الحمدالله❤
بچه ها یه سوال خنگولانه دارم.من دیروز پانکچر شدم.و اون اقاهه تو ازمایشگاه وقتی ازمایش‌قبلی شوهرمو دی ...

یکی از خانما که دفه اول با من بود روز ۸مش جمعه بود میگفت همون روزصبح ازم آزمایش گرفتن، پس صبح جمعه ها باید باز باشه عصراش فکر نکنم،

حالا فردا زنگ بزن بپرس

الحمدالله❤
باران جان شما چه موقعهایی در روز این قرصو میخورید؟ بعد از صبحانه و بعد از شام خوبه؟ 

گلم فرقی نداره، چهار دونه هر روز باید خورده بشه، دوتا صبن بخور دوتا شب، اصلا فرق نداره زمانش که چه ساعتی خورده بشه