2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست
یاسی صارم فقط جنینهای گرید ای رو فریز میکنه ...جنین شنلس به من اینطور گفت..گفت همه تخمکات جنین شدن و ...

نه سارا واسه خانومایی که سنشون بالاتره و جنینای گريد آ نداره یا کم داره بی و سی رو هم فریز میکنن، امکان نداره بریزنش دور، یه خانومه اومده بود سونو، به پورمطرود گفت اوندفعه گريد بی انتقال دادم نشد حالا ایندفعه به گريد سی چه امیدی داشته باشم، دکترم گفت اصلا اینطوری فکر نکن، من خیلی مورد مشابه داشتم مثبت شدن و اینا...  واسه تو چون ماشالا گريد آ زیاد داشتی دیگه نیازی به بی و سی نداشتی، به قول آنا مگه مهدکودکه😆😆😆

یاسی جدی خداکنه گردنش خوب شه 😐 اخه من چطور به اون فیضی اعتماد کنم 😒 

🤣🤣🤣🤣حالا ختم صلوات واسه گردن پورمطرود، ولی نگران نباش مگه فقط فیضی به ما میفته، اینهمه دکتر، به فیضی فکر نکن جذبش میکنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متفورمین خیلی هم خوبه عزیزم تخمک هات کم نیستن برای رشد خوب باید ورزش،تغذیه خوب و سالم و مکمل استفاد ...

قربونت برم عزیزم مرسی از دلگرمیت ،سعی خودمو میکنم شمام دعام کنید مهربون😍...

میگم ورزش الان که دارو استفاده میکنم ضرر نداره؟

همیشه سعی میکنم حواسم به تغذیه م باشه،

وزنم بنظرم خوبه! ۱۶۴ قدمه و حدود ۶۰ وزنمه، البته همین چند روز که آمپول زدم حس میکنم چاقتر شد🤔

تو عکس رنگی که یبل از عید ابن سینا گرفتم همچی خوب بود،

گفتن تو بارداری باید هپارین بزنی و قرص تیرویید بخورم برا مشکل ایمنی‌‌.

الحمدالله❤
استرس دارم ی خانومه میگفت اینا پولیپ هستند  یکی دیگه میگفت اضافی های رحمم بوده  یکی دیگه ...

نگران نباش عزیزم. برای منم نمونه فرستادن پاتولوژی.... کلا یک روند روتینه. هر بار همچین عملی انجام بشه اینکارو میکنن

آزمایشتون مثبت شده؟؟ یا هنوز آزمایش ندادین؟  

اره غزيزم مثبت شده.من ١٨ ابان انتقال دادم.از دوشنبه هم رسما خونريزي دارم.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
استرس دارم ی خانومه میگفت اینا پولیپ هستند  یکی دیگه میگفت اضافی های رحمم بوده  یکی دیگه ...

عزيزم كلا هرچيزي كه از بدن خارج كنن ميفرستن پاتولوژي.منم پوليپمو فرستادم پاتو.پوليپ يه لخته خونه كه خيليا با پريودشون دفع ميشه.بعضي وقتا هم نميشه.خيليا ممكنه اصلا نفهمن دارن.اصلا بهش فكر نكن.اتفاقا خيلي خوبه قبل اي وي اف چك ميكنن كه رحم تميز بشه و اماده ورود ني ني☺️

اره غزيزم مثبت شده.من ١٨ ابان انتقال دادم.از دوشنبه هم رسما خونريزي دارم.

مبارکت باشه عزیزم پس نی نی هامون هم سن و سال میشن. مال شما یه هفته بزرگتره البته. خوب عزیزم چرا نرفتی دکتر؟ رویا جون رو یادمه خونریزی داشت که حتی میگفت میدونم درد سقطه و از این حرفا و خدا رو شکر بچه ش براش موند و حسابی به دلش چسبیده. اما اینکه ایشون چیکار کردن یادم نیست. من دکتر گفت نمی خواد داروهات رو کم یا زیاد کنی حتی آ اس آ رو هم پرسیدم گفت نه نمیخواد حذفش کنی. شما تغییری دادین تو داروهاتون؟

🎆🎆🎆🎆🎆✳️✳️✳️❇️❇️ خانما کیا اووابوست استفاده کردن قبل ای وی اف؟ از کجا بگیرم؟ من تهرانم هیچجا ند ...

زنگ بزن داروخانه نثار حسینی روبروی ورودی بیمارستان آرش خیابان باغدارنیا،داروخانه پارسین بالاتر از آبشار

من اولین باره تازه دارم آماده میشم برا پانکچر میخوام بدونم خراش آندومتر رو دقیقا برم به کی بگم برام ...

عزیزم من انجام دادم ولی نه خراش آندومتر انجام دادم نه پی آر پی گلم

نگران نباش عزیزم. برای منم نمونه فرستادن پاتولوژی.... کلا یک روند روتینه. هر بار همچین عملی انجام بش ...

رويا جون منم اون شبي كه خونريزيم شروع شد شير خورده بودم.نبايد شير و ماست خورد؟

مبارکت باشه عزیزم پس نی نی هامون هم سن و سال میشن. مال شما یه هفته بزرگتره البته. خوب عزیزم چرا ...

نه عزيزم.سن سونوي من از تازيخ پريودم يك هفته كمتره متاسفانه.ولي با اين حال نميخوام نااميد بشم.خدا بزرگه.داروهام فقط پروژسترونم رو دكتر بيشتر كرد هفته پيش.ولي تاثيري نداشت رو كم شدن خونريزي.