2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
عزیز دلم اگه تو انتقال قبل هپارین با آسپرین(یا هرچی از این خونواده) داشتی باید فک کنم یماه یا شایدم ...

آره گلم داشتم ممنونم از راهنمایتون پس مه دیگه برم روحی که چ عرض کنم داغونم ولی امیدموازدست نمیدم انقدرمیرم تاجواب بگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم، همون تعداد گلبولای قرمز فکر کنم بالا باشه غلظت خونه، نه؟ شوهر منم غلظت خون دارم، از وقتی ...

آره عزیزم..

آره اهدای خونم خیلی خوبه.🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آره گلم داشتم ممنونم از راهنمایتون پس مه دیگه برم روحی که چ عرض کنم داغونم ولی امیدموازدست نمیدم انق ...

همه ما به امید زنده ایم❤

شک نکن آخرکار یه میوه شیرین و دوست داشتنی نصیبت میشه😚😙

اگه دکترت آزمایش ها رو مینویسه برات، از خودش بپرس که دقیقا کی بری و کجارو قبول داره واسه جواب.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
همه ما به امید زنده ایم❤ شک نکن آخرکار یه میوه شیرین و دوست داشتنی نصیبت میشه😚😙 اگه دکترت آزمایش ...

من که همون ابن سیناپیش طرازی میرم -انشاه همه به حاجت دلشون برسن

سارا امروز پیش دکتر بودم، بهم اووابوست و اینوفولیک نوشت، واسه شوهرمم فرتیل اید ،سونوی سینه ام برام ن ...

به من یادش رفته بود اووابوست بده😒 منم داشتم ولی اون ماما گفت وقتش گذشته.بازم باید تکرار کنی.هزینه ی الکی بهم زدن خلاصه...

سیکل بعد شروع میکنی ای وی افو به سلامتی؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام دوستای خوبم ، من دیروز پانکچر شدم بعدش بهم گفتن هایپر شدی فعلا جنین فریز میمونه شنبه که زنگ زدی ...

بلا به دور عزیزم..خیلی ناراحت شدم.بیشتر مراقب خودت باش.یه صدقه هم کنار بذار...

از دست تو😁 منم همینجوریم میگم بزا حسابی تمیز کنم😀  اون ۱۴روز طاقتم نمیاد دست نزنم ب خونه ک.. ...

😁😁😁

راست میگه همسرت.دیگه بعد انتقال اصلا دست به هیچی نزن..هرچند بعید میدونم که بتونی بشینی یه جا ۱۴ روزو 😁 چون من بعد ای یو ای هام تا شوهرم میرفت بیرون، پا میشدم میفتادم به جون خونه...واقعا برام سخته یه جا نشستن ..خدا به خیر بگذرونه بعد انتقالمو 🙄

اره سارا جون پلی کیستیکم....همسرم مرفوش 0بود...واسه همین ای وی اف کردیم ❤❤

موفق باشی عزیزم...چون شیرینی دوس داری حدس زدم که پلی کیستیکی..چون منم مثل خودتم.همین طور فقط بیسکوییت و کیک و شکلات میگیرم از فروشگاه ، از صبح تا شب ریزه ریزه میخورم...نمیتونمم ترک کنم بدبختی.یه بار قایم کردم ته کابینت بیسکوییتا رو.دیدم فقط کارم زیاد شده.همونقدر میخوردم فقط تا بردارم بخورم رنج میکشم 😁 گذاشتمشون دم دست 😊قندناشتام ۸۹ .دکتر گفت متفورمینو شروع کن دوباره..شما هم متفورمین میخوری واسه انتقال؟

گلم ۲۳ تا تخمک داشتم اخرین سونو رفتم گفت دوازده تا خوب داری یهو نمیدونم چی شد که شد ۲۳ تا ، تا روز پ ...

الهی بگردم...عزیزم منم تا روز عمل ده تا بود.روز عمل شد ۲۲ تا..ولی بعد عمل خیلی حالم بد شد.هنوز که از خواب پامیشم از خدا تشکر میکنم که به من دوباره زندگی بخشید...من اشتباه کردم سفیده کم خوردم روزای بعد عمل..اگه نمیتونی بخوری حتما برو به دکترت بگو که بهت البومین تزریق کنن.به من ده تا تزریق کردن تا بهتر شدم...ده روزهم طول کشید تا خوب بشم.

روز سوم پریود رفته بودم سونو گفت هنوز تو رحمت مایع هست.

عزیزم سفیده زیاد بخور.اجیل سویا بگیر بخور.پروتئین زیاد بخور..جوجه کباب و ماهی...یه چیزی که حال منو خیلی بهتر کرد عرق نعناع بود...خیلی حالم خوبه با عرق نعناع.اگه خیلی نفخ داشتی عرق نعناع مرغوب بگیر و بخور...

هایپری خیلی بده 😣

سلام دوستان من اومدم بیمارستان تا پانکچر شم.فقط دکترم‌گفت قرص تیروئیدتو بخور.منم با نصف کمتر لیوان آ ...

عزیزم انشاالله همه چی خوب پیش بره و نی نی های تپلی و خوشگل و سالم قسمتت بشه

الهی بگردم...عزیزم منم تا روز عمل ده تا بود.روز عمل شد ۲۲ تا..ولی بعد عمل خیلی حالم بد شد.هنوز که از ...

سارا منظورت از آجیل سویا  همون سویا های بو داده ونمکی که توی فروشگاهها می فروشندهست؟

برای چی خوبه 

من طعم اونا رو خیییلی دوست دارم ولی فکر می کردم برای قضیه ی باردارشدن خوب نباشه

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

بچه‌ها یه سوال.من‌امپول ازادسازیو ۱ شب زدم.الانم نزدیکای ۱ هست‌،اگه از این ساعت بگذره و عمل کنن ایراد نداره؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
امروز صبح بهتر بودم ، خوب خوب نیستم ولی تا چندروز قطعا حالم براه نیست گلم🌹🌹🌹

یکم زمان میخواد گلم انشالله خوب میشه حالت 😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸