2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
سلام دوستای خوبم ، من دیروز پانکچر شدم بعدش بهم گفتن هایپر شدی فعلا جنین فریز میمونه شنبه که زنگ زدی ...

ای وااااای... عزیز دلم بلا ازت دور باشه ایشالا...

حسابی استراحت کن توروخدا.‌ .. بنظرم یه دکتر برو..🍀

حتما از خودت خبر بده بهمون.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما قبل انتقال اولتون آزمایش ایمنی انعقادی نداده بودی؟ اخه میخواستم بدونم هپارین واسه چی بوده؟ پس چر ...

بعضی دکترا برا محکم کاری هپارین میدن من روزی دوتا میزنم,هپارین چون گردش خون رو زیاد میکنه کمک میکنه به چسبیدن جنین, منم ازمایش انعقادی ندادم

سلام عزیزان  وآنای عزیز یه سوال میخاستم بدونم منکه این ماه انتقال دادم منفی شدم به نظرتون کی ب ...

عزیز دلم اگه تو انتقال قبل هپارین با آسپرین(یا هرچی از این خونواده) داشتی باید فک کنم یماه یا شایدم کمتر بگذره که بتونی آزمایش بدی..

در مورد شروع مجدد پانکچرم با دکترت مشورت کن.. جدا از لحاظ روحی ببین شرایط جسمیش رو داری شروع کنی.

ایشالا موفق بشی عزیزم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اهل پارتی بازی هستی دیگه؟😂😂پای من گیره

اتفاقا اول میام سراغ تو😂

شما قبل انتقال اولتون آزمایش ایمنی انعقادی نداده بودی؟ اخه میخواستم بدونم هپارین واسه چی بوده؟ پس چر ...

نه عزیزم بعد انتقال منفی اول آزمایشات رو دادم.

ولی با توجه به همون ازمایش های هورمونی که روز سوم پریود دادم دکترم گفت خونت غلیظه‌... هپارین برای همون بهم داد.و واقعا اسپرینم ک میخورم بهترم. قبلا سرگیجه داشتم کسل بودم.. 

آره سه تا میخوردم سه تا واژینال

شما همین قرص خوراکی رو واژینال استفاده کردین ؟ من ب دکترم زنگ زدم گفتش این خوراکیه 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نه عزیزم بعد انتقال منفی اول آزمایشات رو دادم. ولی با توجه به همون ازمایش های هورمونی که روز سوم پر ...

مرسی عزیزم، همون تعداد گلبولای قرمز فکر کنم بالا باشه غلظت خونه، نه؟ شوهر منم غلظت خون دارم، از وقتی میره خون اهدا میکنه بهتر شده

[QUOTE=76894097]هنوزم ضخامتش کمه عزیزم 😔 امروز به زور لوبیا حوردم حالم داشت بد میشد 🥵[/Q گلم قبل ...

عزیزم دفعه ی پیش رو اصلا نپرسیدم ایندفعه خودشون گفتن ۵ هست نگران نباش گلم انشالله حتما بالا میبره !

کی باید بری سونو ؟ دارو هم استفاده میکنی؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام دوستای خوبم ، من دیروز پانکچر شدم بعدش بهم گفتن هایپر شدی فعلا جنین فریز میمونه شنبه که زنگ زدی ...

عریزم مواطب خودت باش الان حالت چطوره بهتری ؟

انشالله با خبرای جنین تپلی بیای خوشحالمون کنی🥰🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
من خیلی ناراحتم روز ده پری ضخامتم ۵ بودش و کم بودش و ب ی هفته دگه مجدد سونو دارم خدا ک بالا بره

خودتو ناراحت نکن من نزدیک یکسال هردفعه میرفتم با چشم گریون بر میگشتم حالا میبینم واقعا بهترین زمانش همین الان بود بی خیال باش ان شاءالله بالا میره قرص واژینال رو صبح ظهر شب میزارم

خدایا شکرت😙
الهی عزیزم، سارا ام خیلی حالش بد بود ولی پریود شد دوباره حالش خوب شد، نگران نباش، ایشالا لااقل تو که ...

ممنون عزیزم ، خداکنه هممون جواب این همه سختی که کشیدیم رو ببینیم 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
ای وااااای... عزیز دلم بلا ازت دور باشه ایشالا... حسابی استراحت کن توروخدا.‌ .. بنظرم یه دکتر برو.. ...

مرسی فدات 🌸🌸🌸

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عریزم مواطب خودت باش الان حالت چطوره بهتری ؟ انشالله با خبرای جنین تپلی بیای خوشحالمون کنی🥰🤲

امروز صبح بهتر بودم ، خوب خوب نیستم ولی تا چندروز قطعا حالم براه نیست گلم🌹🌹🌹