2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره سه تا میخوردم سه تا واژینال

من خیلی ناراحتم روز ده پری ضخامتم ۵ بودش و کم بودش و ب ی هفته دگه مجدد سونو دارم خدا ک بالا بره

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

سلام دوستای خوبم ، من دیروز پانکچر شدم بعدش بهم گفتن هایپر شدی فعلا جنین فریز میمونه شنبه که زنگ زدی ببینی چندتا جنین داری میگیم کی بیای، خبر بد اینکه دیروز بعد از بیمارستان با همسرم رفتیم رستوران که طبقه دوم بود موقع برگشت یهو نمیدونم چی شد سرم گیج رفت و پام گیر کرد سی تا پله رو با سر و پهلو افتادم پایین ، انقدر وحشتناک بود که فکر میکردم توی کما یا خوابم فقط صدای مردم رو میشنیدم ، خلاصه همسرم تاشب خداروشکر میکرد میگفت خودمو از طبقه بالا انداختم پایین گفتم سرت جایی نخوره ، دیروز خیلی بد بود درد شکم و تنگی نفسم کم بود الان سرتا پام کبود شد نمیتونم تکون بخورم😥😥😥😥

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام دوستای خوبم ، من دیروز پانکچر شدم بعدش بهم گفتن هایپر شدی فعلا جنین فریز میمونه شنبه که زنگ زدی ...

وای خیلی ناراحت شدم، تروخدا مواظب خودت باش، تو سونو ها چند تا فولیکول داشتی؟ 

سلام دوستای خوبم ، من دیروز پانکچر شدم بعدش بهم گفتن هایپر شدی فعلا جنین فریز میمونه شنبه که زنگ زدی ...

اي واي چقدر حادثه بدي

مراقب خودت باش دختر  انشاالله دوتا ني ني مياد به زودي بغلت اين دردها يادت ميرن

سلام دوستان من اومدم بیمارستان تا پانکچر شم.فقط دکترم‌گفت قرص تیروئیدتو بخور.منم با نصف کمتر لیوان آب خوردم.مشکلی پیش نمیاد که؟!فکر کنم ظهر ساعتای ۱ پانکچر شم 😑

التماس دعا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
وای خیلی ناراحت شدم، تروخدا مواظب خودت باش، تو سونو ها چند تا فولیکول داشتی؟ 

گلم ۲۳ تا تخمک داشتم اخرین سونو رفتم گفت دوازده تا خوب داری یهو نمیدونم چی شد که شد ۲۳ تا ، تا روز پاکنچرم هیچ دردی نداشتم از بعد از عمل حالم بد شه

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

سلام عزیزان  وآنای عزیز

یه سوال میخاستم بدونم منکه این ماه انتقال دادم منفی شدم به نظرتون کی بازمیتونم اقدام کنم برای پانکچر میتونم ازهمین ماه برم یانه یااینکه برام این آزمایشهای که برای ایمنی انعقادی و کاریوتایپ رومیتونم توی همین ماه انجام بدم توروخداراهنمایم کنین ممنونم

سلام، بچه ها من امروز اومدم سونو روز ۸مم هستش،

گف تخمدان راستت یه کیست ۲۵در ۳۰ داری! و کلا دو تا فولی ۱۴ و دو تا ۱۲ و حدود نه تا کوچیک که اندازه شون تقریبا ۱۰ هستش،

بنظرتون چجوریه؟ بنظر خودم کمه نه؟😢 من ذخیره تخمدانم ۲.۳۵ هستش.

دکتر هنوز خودش نیومده دستیارش سونو کرد

الحمدالله❤
گلم ۲۳ تا تخمک داشتم اخرین سونو رفتم گفت دوازده تا خوب داری یهو نمیدونم چی شد که شد ۲۳ تا ، تا روز پ ...

الهی عزیزم، سارا ام خیلی حالش بد بود ولی پریود شد دوباره حالش خوب شد، نگران نباش، ایشالا لااقل تو که هایپر شدی عوضش تعداد جنینات بالا باشه که جیگرت حال بیاد😆

خاکستری#   پنج تا صلوات میخونم برات که بهترینها امروز در پانکچر رخ بده برات...😙 به انید تشکی ...

واقعا ممنونم عزیزدلمممم

ان شاالله با دعاهای شما دوستانم😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم لیست آزهای تکمیلبو وایت میذارم اگه بتونی انجام بدی خیلی خوبه.... نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نس ...

آنا جون خسته نباشی...کوچولوهات خوبن

شما هم مث من مشکل انعقادی داشتین میشه بگین داروهای مربوط رو تا کی استفاده کردین؟

این استرس منو ول نمیکنه