2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست
سلام عزیزم مثبت شد ...دعام کنیین بچه ها منم به یادتونم

خداروهزار مرتبه شکرررر ..چقدر منتظرشنیدن این جمله بودم ازت:مثبت شدم 😍😍🤗

میدونستم که بارداری ...تعجب کردم که چرا نیومدی بگی 😁😁

خوب مراقب خودتون باش

التماس دعا

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم اصلا نگران نباش.. من بعد انتقال،برای تزریق آمپولام میرفتم بیرون .. تزریقاتی شش تا پله داشت... ...

خب پس خیالم راحت تر شد

ببین‌گلم من نهایتش روزی‌که مرخصم کردن مجبورم بیام این پله رو.بعدش همش خونه م.تو خونه میچرخم و مشکلی ندارم.ولی نهایتش اگه آمپول داشتم میگم تزریقاتی بیاد چند روز اول.مامانم یکم نگرانه.الانم بهش گفتم دوستام میگن اکثرا برای تزریق پله هارو بالا و‌پایین رفتن با احتیاط.نظر دکترمم در اخر میپرسم.هرچند میدونم دکترا اعتقادی ندارن به استراحت مطلق و محتاط بودن بیش از حد و این چیزا.همش تقصیر اون زنه ست😂به مامانم گفته اشناهای ما هرکی رعایت کرده و پله نرفته و استراحت کرده مثبت شده.حالا مامانم رفته تو فکر.

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها الان باید برم سونو؟

نه عزیزم... حساب کن چهل روز بعد انتقال برو.... انشالله که تا اون موقع هیچ مشکلی پیش نمیاد.... ولی از الان بگم اگه خون یا لک دیدی هول نکنی هااااا.

انشالله هیچی نمیشه فقط گفتم پیش پیش بگم مثل ماها سکته ناقص نزنی😁

ای جوووونم مامان جدید❤🍀☘

مبارکت باشه رویا جونی...

حالا دیگه دوتا مامان رویا داریم🍃😚😙

التماس دعا🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اگه به حرف من اعتماد داری از جات تکون نخور..... پاتو توی بیمارستان نذار.... چاره فقط استراحت و آرامش ...

توکل بخدا

دیگه نشستم 😂😂 نمیدونی خون که دیدم یهو فشارم افتاد 😢

اره رویاجون هرچی خدا بخواد هیچ چیزی که دست ما نیس مافقط با ارامش واستراحت میتونیم نی نی کمک کنیم!

ممنون که با مهربونی جواب میدید !

خدا نی نیت حفظ کنه!

الان سوالم اینه ک دکتر بهم گفت از روز پنجم پریودی ال دی رو بخورم فردا پنجم پریودیم هست،ینی فردا شب ک ...

عزیزم منو ببحش سایت خرابه نمیشد داخل بشم اره از فردا شروع بکن که روز ۵ هست!

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام خانما من قراره آی وی اف کنم مبشه تو تاپیک باشم و سوالب داشتم راهنماییم کنید؟

عزیزم اینجا خونه خودته❤🍀

ایشالا اولین بار نتیجه میگیری و مامان میشی😙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
الهی امین عزیزم انشالله قسمت هممون 🤲🌹 ورزش کششی خوبه دوچرخه ،دویدن ،هوازی عالیه گلم اب رو فرام ...

انشاالله انشالله

مرسی گلم..همون برم پیاده روی فعلا بس تا تخمدانام کوچیک شن یکم...نیم کیلو هم کم کردی؟؟ چیه اینقدر لاغر !! یکم چاق شو!حسودم خودتی 🙄🙄🙄🙄😁

الان سوالم اینه ک دکتر بهم گفت از روز پنجم پریودی ال دی رو بخورم فردا پنجم پریودیم هست،ینی فردا شب ک ...

آره عزیزم. از روز پنجم شرو کن.. حالا صبح ظهر شب... اما اکثرا شب استفاده میکنیم که حالت تهوع نگیریم☘

مبااااارکه عزیزممم انشالله نی نی یا نی نی های نازتو صحیح و سالم بغل بگیری 

چقد آروم گفتی مثبت شدی من اصلا متوجه نشدم 😂😂

خداجونم شکرت       
نه عزیزم... حساب کن چهل روز بعد انتقال برو.... انشالله که تا اون موقع هیچ مشکلی پیش نمیاد.... ولی از ...

رویا جون به من گف دوهفته دیگه بیا یعنی درست میشه28روز بعد انتقال میخواد سونو کنه بنظرت قلبش تشکیل میشه ؟؟

آقا این ماستای خارجی چی‌ داره؟؟؟؟ تو این فیلم خارجیا خیلی خوشمزه میخورنش🤔

عزیزم 😘چیز خاصی نداره فیلم مزه اشو زیاد میکنه  

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
هنوزم ضخامتش کمه عزیزم 😔 امروز به زور لوبیا حوردم حالم داشت بد میشد 🥵

عزیزززم...چرا بهت قرص نمیدن خوب؟با دوتا قرص درست میشد همه چیز!ولی اشکال نداره..انشاالله تا سونوی بعد همه چیز اوکیه 😍😍نگران نباش مامان کوچولو