2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
ای خدا شکرت🍀☘ رویا جونم از ته دل یه نفس عمیق کشیدم و یه آخییییش بلند گفتم❤😚😙 مامان جون امیدوارم ...

ممنون

خدا رو شکر که این تاپیک هست... خدا رو شکر که شما ها هستین

خیلی دوستتون دارم

انشالله همتون به آرزوهاتون برسین⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

یعنی همون روز عمل یا بعد از چند روز 

نه عزیزم روز عمل میگن جوابو 

همسرم این سری بیهوش هم نشد همون حین عمل بهش گفتن پیدا شد 

از اتاق عمل بیاد بیرون به شما هم میگن 

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهام جون.. من دیشب پیش دکترم بودم.گفت از وقتی داروهای انتقال رو گرفتی دوچرخت رو بزار کنار. کلا ورزش ...

ممنونمممممم ازت عزیزم خدا خیرته بده خبرم کردی نمیدونستم این چیزارو بهم هیچ دارویی ندادن ولی فکرنکنم صخامت رحمم بالا بره احتمال زیاد ماه دیگه میوفته تشکر بازم ورزش نمیکنم پس ❤️🥰

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
نمیدونم چی بگم امیدوارم خدا اینبار بهم رحم کنه و لطفش شامل حالم بشه😍

حتما همینظوره...🍃🍀

ایشالا جشن مامان شدنت❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
وای خوش به حااااالت...چطوری میتونی از چیزای شیرین بدت بیاد؟؟؟من داغون شیرینیجاتم...وای باورم نمیشه ی ...

تی تی جان تنبلی تخمدان داری؟مشکلت چی بود که ای وی اف کردید عزیزم؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

@رویا_۱۶ عزیزم‌چرا انقد دیر گفتن بهت که‌چندتا جنین تشکیل شده؟حتی اون روز بهت نمیگن نمونه ی همسرت چطور بوده؟من تحمل ندارم😑😑😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
انشاالله انشالله مرسی گلم..همون برم پیاده روی فعلا بس تا تخمدانام کوچیک شن یکم...نیم کیلو هم کم کرد ...

فعلا که هیچ کاری نکن تا تخمدانت به حالت عادی بربگرده ! 

ای جانممممم 😂😂😂😂اره نیم کیلو 😂 میخوام باد منو ببره 😂

بچه ها کسی بوده تخمک کشی کنه ولی بخاطر نمونه اسپرم بگن جنین تشکیل نشده؟!یعنی از ۵-۶ میلیون هیچی خوب پیدا نکنن؟ممکنه؟میدونم خیلی ذهنم منفی شده ولی یکی ارومم کنه!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزززم...چرا بهت قرص نمیدن خوب؟با دوتا قرص درست میشد همه چیز!ولی اشکال نداره..انشاالله تا سونوی بعد ...

هی هی ننه اینحا تا بتونن راه نرمالو جلو میبرن خیلی صبر حوصله دارن امروز دکترم میگفت مشکلی که نیست ما هی سونو میکنیم منم الکی گفتم نه چه ایرادی داره بزنم نصف بشن😬

انشالله عزیزمممممم ببینم تا هفته اینده چی میشه بهرحاال من ا ق د ا م میکنم 😂

فعلا که هیچ کاری نکن تا تخمدانت به حالت عادی بربگرده !  ای جانممممم 😂😂😂😂اره نیم کیلو 😂 می ...

من مامانم مدام یه چی میاره‌میگه بخور‌ خوبه برات😂گفتم مامان اگه زیونم لال منفی هم بشم با این رسیدگی های تو شکمم شبیه باردارا میشه😑

بچه ها شما چشماتون درد نمیگیره از این تبلیغ بالا 👆👆👆👆👆؟

چرا خیلی رو اعصابه.همه هم اعتراض دارن.همون علی بابا و‌بقیه کم بود اینم اضافه شد😒😒

عزیزم منو ببحش سایت خرابه نمیشد داخل بشم اره از فردا شروع بکن که روز ۵ هست!

آره چرا تو اعلاناتم نوشته فلانی جوابتو داده میرم میبینم اصلا جواب من نیست؟😮قاطی کرده

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان