2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046613 بازدید | 684532 پست
سونوم کرد گفت ۹ تا فولی ۱۸ داری.پنج تا ۱۵ گفتم این ماه انتقال میدین؟گفت به احتمال زیاد اره.بازم بست ...

عزیزم نگران نباش .ماهم ضعمون مثل شما بود . ببخشید یه هفته بود تخلیه نشده بود ولی مشکلی پیش نیومد وخداروشکر جنینای خوبی تشکیل شد .فقط من روزای آخر گردو وعسل ودارچین قاطی کردم  همسرم خورد حتی صبح روز آزمایش.

فکرتو درگیر این نکن ان شالله جنین های تپلی خواهی داشت😍😍

الهی رویا جون اشکم دراومد خداروشکر که حال نی نی خوبه خیییلی خوشحال شدم .ان شالله بسلامتی بغلش میکنی ...

انشالله خدا قسمت همه منتظرا بکنه. 

دیروز جلوی سونوگرافی تو ماشین منتظر بودم... دیدم یه خانمی از اون طرف خیابون داره میاد اینطرف. حامله بود یه پسر بچه هم همراهش بود. تو دلم گفتم خدا براش حفظ کنه. چقدر خوشبخت که هم یکی تو دلش داره هم یکی همراهش و اونقدر قدرت داره که با پای خودش اومده تا سونوگرافی... به نزدیک ماشین که رسید صدای پسرشو شنیدم که برای خرید خوراکی غر غر میکرد. یهو چنان شروع کرد به زدن بچه که دلم کباب شد.

تو دلم گفتم چرا روزگار رو اینطوری ساختن

آنچه میبینم نمیخواهم.... آنچه میخواهم نمیبینم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم ان شاالله تا اونموقع خوب میشه ضخامتت.چیزایی که بچه ها گفتن برای ضخامت خوبه نخوردی؟غصه نخوریا ...

خدا خودش کمکم کنه نمیدونم اخرش چی میخواد بشه !

گوجه دو روزی میشع میخورم ولی لوبیا سبز سخت گیر میاد منم امادشو گرفتم بخارپز هست نمیدونم خاصیت تازه اش. رو داره یانه !امروز به زور خوردم مثلا بچه ها خودمو گول زدم 😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام دوستان کمک, من روز 10انتقالم جمعه اولین تست بتا رو باید بدم, از دیشب پاهام و کمرم درد میکنه گرگ ...

من هم روز دهم انتقالم بود ک پریودشدم و جنین فریز هم ندارم.ینی از لحاظ روحی داغوون شدم.ایشالا ک شما مثبتی.منم کمردرد و پادرد داشتم روز پنجم انتقالم تب و لرز داشتم 

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
خداروشکر عزیزم که خوب شدی این چیزا نرماله     سونوم خوب نبود گلم 😔 ضخامتش ۵ بود روز ۱۴ ...

من روزی3تا استرادیول میخوردم روز 8سیکل 4تاش کرد,به, جوانه گندم, نشاسته گندم, لوبیاسبز, اواکادو من شنیدم ضخامت و زیاد میکنه و رحم و قوی میکنه عزیزم خوب میشه ان شا الله امیدت به خدا باشه 

خدا خودش کمکم کنه نمیدونم اخرش چی میخواد بشه ! گوجه دو روزی میشع میخورم ولی لوبیا سبز سخت گیر میاد ...

اخ اخ اره.منم چیزای شیرین و خرما اینا نمیتونم بخورم.حلوا‌ و اینا اصلا.بعد وقتی مجبورم چشامو میبندم فکرمیکنم پیتزاس مثلا😂😂در این حد تباهم

چه کنیم مجبوریم.اره بخور عزیزم حتما خوبه.

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
توروخدا برام دعا کنید خیلی استرس گرفتم از دیشب,چهل تا دعای معراج نذر کردم دارم میخونم برا همتون دعا ...

عزیزم ارامشت رو حفظ کن میدونم لحظه لحظه که میگذره دلشوره داری انشالله مادرم زهرا دستتو بگیره 🤲🌹

من روزی3تا استرادیول میخوردم روز 8سیکل 4تاش کرد,به, جوانه گندم, نشاسته گندم, لوبیاسبز, اواکادو من شن ...

ممنونم عزیزم🌹❤️ حتما چیزایی که گفتی استفاده میکنم توکل برخدا هزچی خودش بخواد همونه 🍀 

اخ اخ اره.منم چیزای شیرین و خرما اینا نمیتونم بخورم.حلوا‌ و اینا اصلا.بعد وقتی مجبورم چشامو میبندم ف ...

به جان خودم سخته خیلی فردا یه کاریش میکنم سالم قورت میدم 😂

انشالله خدا قسمت همه منتظرا بکنه.  دیروز جلوی سونوگرافی تو ماشین منتظر بودم... دیدم یه خانمی ا ...

مرسی عزیزم

ای‌وای.منم وقتی میبینم مامانا با بچه هاشون بد رفتاری میکنن دلم‌میگیره واقعا...یه همسایه داریم دوتا دختر داشت.خیلی دلش پسر میخواست.بعد ۱۰ سال که از اخرین بارداریش میگذشت برای ما درد و دل میکرد میگفت رفتم دکتر و میگه خیلی عفونت داری و نمیشه و اینا.تا یه روز اون یکی همسایمون گفت خبر داری فلانی حامله ست؟!بخدا انقد ذوق‌کردم انگار خودم مامان شده بودم.بهش تبریک گفتم.دیدم زد زیر گریه.گفتم چته. گفت رفتم سونو گفته دوقلو داری به احتمال زیاد دوتاشم دختره!!

گفتم خدارو شکر کن این کارا چیه.بچه هات سالم باشن دختر پسر چه فرقی دارن اخه .میگفت شوهرم پسر دوست داره.انقد ناشکری میکرد...الان بچه هاش یه سال و‌نیمشونه.عین عروسکن بخدا‌.اصلا دوسشون نداره.یه بار گفت بیا یکیشونو ببر اگه خیلی بچه دوس داری!منم بعضی وقتا خیلی دلم میگرفت.مخصوصا وقتی صداشو میشنیدم که بچه ها رو نفرین میکرد!خدایا حمکتتو شکر.ان شاالله‌هیچکس حسرت مامان شدن تو دلش نمونه و همه منتظرا صاحب فرزند سالم بشن...آمین

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام عزیزم شما کی نوبت پانکچر دارین؟

سلام عزیزدلم.فردا صبح ساعت ۹ باید برم بیمارستان.فکرکنم ظهر ساعت ۱ پانکچر شم.چون امپول ازادسازیو دیشب ساعت ۱ شب زدم.دعا کن برام وضعیت شوهرم خوب باشه‌چندتا جنین تشکیل شه برام😘

سلام آنا جون و دوستاي خوب. كمك امروز لك بيني قهوه اي دارم و تخمدان راستم دردميكنه پنجشنبه هم انتقال ...

عزیزم اینجا هرکی لک داشته باشه ما به فال نیک میگیریم.چون علامت مامان شدنه 😍😘 تبریک میگم

سلام عزیزدلم.فردا صبح ساعت ۹ باید برم بیمارستان.فکرکنم ظهر ساعت ۱ پانکچر شم.چون امپول ازادسازیو دیشب ...

انشالله با موفقیت انحام بشه و جنین های تپلی درست میشه نگران نباش عزیزززممم از خودت حتما خبر بده گلم 🥰