2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684549 پست

سلام دوستان کمک, من روز 10انتقالم جمعه اولین تست بتا رو باید بدم, از دیشب پاهام و کمرم درد میکنه گرگرفتگی دارم, احساس ترشح هم دارم ولی چیزی نمیاد, به نظرتون دارم پریود میشم؟ خیلی حالم بده تورو خدا جواب بدید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان کمک, من روز 10انتقالم جمعه اولین تست بتا رو باید بدم, از دیشب پاهام و کمرم درد میکنه گرگ ...

عزیزم ان شاالله که علائم مامان شدنته.اینجا اکثر مامانا دردای پریود و حالت پریودو داشتن.و بعضی ها هم‌کلا بدون علامت بودن.نگران نباش.امیدوارم پس فردا خبر‌ بتای مثبتتو ببینم اینجا😍😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
قربونت.... چشم... انشالله دوباره پای سفر رفتن پیدا کنم مزاحم میشم😘😍

ان شاالله بعد از اومدن نی نی سفرای سه تایی برین و کلی هم خوش بگذره بهتون😍😘فداتشم رفیق

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اگه پله ها مى خواد بهت استرس بده به نظرم با همون ويلچر بگو بيارنت تا خونه يا هر چى كه استرستو ك ...

چشم عشقم.فکرامو‌ میکنم.نظر دکترمم میپرسم.دعا‌کن برام 😘

اره الان خوب شدم عزیزدلم سونوت چطور بود؟

خداروشکر عزیزم که خوب شدی این چیزا نرماله   

سونوم خوب نبود گلم 😔 ضخامتش ۵ بود روز ۱۴ هستم تا روزدوشنبه وقت دادن اگراوکی بود جمعه یا شنبه انتقال میدن غیراون باید صبرکنم تا پریود بشم و دارو برای ضخامت میده!!

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
آروم از پله ها برو پایین هیچ اتفاقی نمیافته من هر روز باید برای آمپول پروژسترونم 10 تا پله درمانگاه ...

باشه گلم ممنونمممم

ای جانم...چی شد عزیزم ؟

هنوزم ضخامتش کمه عزیزم 😔 امروز به زور لوبیا حوردم حالم داشت بد میشد 🥵

خداروشکر عزیزم که خوب شدی این چیزا نرماله     سونوم خوب نبود گلم 😔 ضخامتش ۵ بود روز ۱۴ ...

عزیزدلم ان شاالله تا اونموقع خوب میشه ضخامتت.چیزایی که بچه ها گفتن برای ضخامت خوبه نخوردی؟غصه نخوریا.به زودی قراره مامان شی.این ماه نشد ماه بعدی حتمااا مامانی😍

عزیززم انشاالله به زودی زود همه رویاهات تبدیل به واقعیت بشه.. الهامی ۱۰ کیلویی که تو پانکچر اضافه ش ...

الهی امین عزیزم انشالله قسمت هممون 🤲🌹

ورزش کششی خوبه دوچرخه ،دویدن ،هوازی عالیه گلم اب رو فراموش نکن اینم کمکت میکنه !منم وزنم بازم پایین اومده نیم کیلو 😂

عفونی شدن(هیدروسالپنکس)

منم مشکل لوله داشتم آی وی اف کردم منفی شد.جنین فریز هم ندارم.میشه از لوله ام باشه شما از کجا فهمیدید هیدروسالپکسن هستن؟ آزمایش مخصوص داره

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
هنوزم ضخامتش کمه عزیزم 😔 امروز به زور لوبیا حوردم حالم داشت بد میشد 🥵

عشقم اب پز‌کن با نمک و یکم روغن زیتون قاطی کن بخور.تنهاییش اگه‌بدمزه س با گوشت یا مرغ تفت‌بده بذار لای برنج بخور عزیزم.گوجه هم‌بخور خوبه.بچه ها گفتن خرما هم خوبه