2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046758 بازدید | 684546 پست
فدات بشمممممم.... خیلی خوشم میاد از روحیت.... با همین فرمون بروووووو....

خدا نکنه مهربون🌺😍😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جونم.پس خیالم راحت دیگه.اخه خود بیمارستان هم پله داره از شانس من😐😑ولی میسپارم به خداا.مرسی مهرب ...

اگه پله ها مى خواد بهت استرس بده به نظرم با همون ويلچر بگو بيارنت تا خونه يا هر چى كه استرستو كم مى كنه

اما من شرايطمو بهت گفتم و چون بار سومم هم بود اصلا ديگه هيچ اعتقادى به اين چيزا و استراحت مطلق نداشتم و اصلا بهش فكر هم نمى كردم 

حالا تو ببين چه جورى دلت آرومتر مى شه همون كارو كن عزيزم😘😘

لوله هاتو تو عكس رنگي گفتن يا سونو من تو عكسم فقط زده يكيش بستس امروز دكتره ميگفت بايد ببينم شايد هي ...

تو گزارش عکس رنگی (تایپ میکنن) اونجا باید بخونی

اگر از عکس سر در نمیاری گزارش رو بخون

اگر بسته باشه میتونه باز بشه و بسته بودنش هم ضرر نداره چون از بیرون لوله با آندومتریوز بسته میشه 

(مثل رسوب کتری)

اما اگر هیدرو شده باشه معنی ش این نیست که بسته ست بلکه یعنی داخل لوله عفونی شده و مژک های داخل لوله حالت حرکتی شون رو از دست دادن و لوله پر شده از مایع عفونی و مضر و چون یه سرش به رحم وصلِ میتونه عفونت رو به رحم انتقال بده

و اگر لوله ایی هیدرو شده و اون یکی لوله سالمِ حتما باید لوله هیدرو رو برید چون با مرور زمان حتما لوله سالمِ هم در گیر میشه.

اگر مشکل ذخیره نداشته باشی برداشتن لوله های خراب و آندومتریوز میتونه خیلی زیااااااد تو باردار شدن تاثیر مثبت بزاره.

این اطلاعات رو دادم که فقط بدونی

امیدوارم هیچ مشکلی تو لوله هات نباشه دوست عزیز

بچه ها خونه ای که اینجا گرفتیم خیلی خوب و تمیزه ولی ۸ تا پله میخوره ورودیش😑بعد از انتقال ضرر داره ا ...

آروم از پله ها برو پایین هیچ اتفاقی نمیافته من هر روز باید برای آمپول پروژسترونم 10 تا پله درمانگاه رو بالا و پایین میرفتم 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
بچه ها خونه ای که اینجا گرفتیم خیلی خوب و تمیزه ولی ۸ تا پله میخوره ورودیش😑بعد از انتقال ضرر داره ا ...

نگران نباش 

به من بعد انتقال اصلا امپول ندادن فقط شیاف بپد

اگر یه دونه یه دونه پله رو بالا پایین کنی هیچ اتفاقی برای جنین ت نمیافته

اما نظر شخصی من اینه اگر بهت امپول دادن ۳روز اول رو از درمانگاه نزدیک محل اقامتت بگو بیان برات بزنن این همه خرج اینم روش...

بعد سه روز خودتون با ماشین برید بزنید بیایید

ممنون عزیزم ان شاالله منم با دریا دل موافقم انتقالت رو عقب ننداز ان شاالله که سر سفره ی هفت سین خان ...

مرسی عزیزم ...باشه ...انشاالله.هم چنین گلم ❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
تو گزارش عکس رنگی (تایپ میکنن) اونجا باید بخونی اگر از عکس سر در نمیاری گزارش رو بخون اگر بسته باش ...

ممنونم از توضيحت تو عكس من زده به علت عفونت يا چسبندگي حالا نميدونم بايد ببرم دوباره دكتر نظر بده

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
چه خوب من و شوهرم یه زمانی سفر زیاد میرفتیم.... همیشه به هر شهری میرسیدیم دوست داشتم به جای هتل خون ...

چه عالی......

خونه پیدا کردن خیلی راحته... 

شما باور میکنی ما حتی سفر کاری خارج از ایران هم خونه میگیریم چه برسه تو ایران.

.شما بزن تو دیوار هر شهری که میخوای کلی خونه هست......

ما حتی مکانهای تفریحی نزدیک شیراز هم بخواییم شب بمونیم بیشتر مواقع سوییت میگیریم اگر پسر اجازه بده تو چادر نخوابیم😅

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم تو این چن روز ب ضخامتم  چی استفاده کنم ک بالاتر بره ؟ من میخوام رازیانه و پنج انگشت استفا ...

دوست عزیز رازیانه خودش قاعده آوره یعنی تخریب دیوار رحم

به نظرم نخور

به جاش از میوه به و لوبیا سبز استفاده کن

و اناناس 

همینطور پیاده روی ۳۰ دقیقه ایی در روز

من اینا رو مطمئن هستم 

چند روزه خونریزیتون؟ دکتر چی میگه؟ 

دو روز و نیم نهایت.تا روز چهار هم لکه بینی دارم‌..همیشه نازکه رحمم.مثلا روز ده ۴ بود ضخامتش.اخراش هفت میشه...دکتر بهم هرسری که ای یو ای داشتم استرادیول و اکویین میداد.از هرکدوم روزی دوتا..ولی اکویین بهم میساخت‌.دو سه روز که مصرف میکردم میومد بالا..یه سری نمیدونستم زعفرون و سیاه دونه خوردم تو پریودی  با قرص هم نیومد بالا🙄همون ۴ موند...

نازنین جان خرماهم خوبه.مامای صارم به من گفت خرما بخور روزی چندتا.تاثیر مثبت داشت واسه م...

# سارا1368 ‍ سارا1368#   منم مثل شما روزی که هیسترو داشتم برای پولیپ؛ برادر شوهرم داشت میرف ...

مرسی عزیزم...باشه .فکر کنم اگه شرایط رحمم اوکی باشه که اصلا همسرم نذاره عقب بندازیم..این مادرشوهرم هر روز یه برنامه داره‌.. چند روز نرم خونه شون پا میشه میاد ببینه چه اتفاقی افتاده .سرپانکچرم که حالم بد بود نمیتونستم برم،اومد منو بااون حال وخیم و شکم باد کرده دید .منم الکی گفتم معده م عفونت کرده.گیر داده بود ببره دکتر 😓 بزور از سرم باز کردم..خلاصه که خدا بخیر بگذرونه دوران انتقالمو ..

خودت درچه حالی؟؟حالت خوبه الحمدلله؟

سلام مامانایه مهربون     خوبین همگی؟ میگم شما هم بعده پانکچر تا پری بشید سینه هاتون متور ...

عزیزم طبیعیه

منو که یادته چه بلایی سرم اومد 😁😁

من یازده روز بعد از پانکچر پریود شدم و تمام ورم بدنمم رفت.شدم مثل اولم 😊

منم استرادیولم خارجی بود ولی پنج تا می خوردم مارک استرادیول تون چی بود؟ میشه عکسش رو هروقت تونستید ...

عزیزم همش احساس میکردم مثبتی ناراحت نباش عزیزم دلم برات روشنه حتما به مراد دلت میرسی عزیزم 🤲🤲☘️

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خوبم عزیزم. خدا رو شکر.... کاش این خوبی ادامه داشته باشه.... به قول یکی از بچه ها خوشحالیمون چند ساع ...

الهی رویا جون اشکم دراومد خداروشکر که حال نی نی خوبه خیییلی خوشحال شدم .ان شالله بسلامتی بغلش میکنی .برا ماهم دعا کن این روز قشنگو تجربه کنیم😍