2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046753 بازدید | 684545 پست

سلام دوستان من این ماه روز دوم پریود رفتم دکتر سونو کرد و کلی دارو و آمپول تزریقی به دور ناف و عضلانی دار روز نهم رفتم باز آمپول گونال اف و یه آمپول دیگه عضلانی داد و یه آمپول تزریقی به بازو .... هیجدهم رفتم که وقت پانکچر بده گفتن فولیکولت دو تا بیشتر نیست ارزش نداره بخاطرش بیهوشی بگیری و .... ای وی اف نکرد 😔😔😔 این همه دارو هزینه داغون شدم کلا .... ولی دیروز به جاش آی یو آی کردم .بنظرم کار بیهوده انجام دادم من قبلا سه بار آی یو آی کرده بودم که نگرفت الان خیلی حال روحیم بد شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من این ماه روز دوم پریود رفتم دکتر سونو کرد و کلی دارو و آمپول تزریقی به دور ناف و عضلان ...

عزیزدلم الان مهمترین چیز روحیه ست.ان شاالله که مامان شدی.ذخیره ت چقدر بود گلم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام مامانایه مهربون     خوبین همگی؟ میگم شما هم بعده پانکچر تا پری بشید سینه هاتون متور ...

فکرمیکنم به خاطر داروهای هورمونیه گلم.طبیعیه سیستم بدنمون قاطی کنه تا یه مدت.ولی با پریود شدن خوب‌میشی عزیزم.فکرکنم بچه ها گفتن ده روز تا دو هفته بعدش پریود میاد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزدلم الان مهمترین چیز روحیه ست.ان شاالله که مامان شدی.ذخیره ت چقدر بود گلم؟

ذخیره ام ۱/۶ بود ۳۴ سالمه بخاطر تیروئید لعنتیم اینجوری شد حالا میگم کاش به حرف دکتر گوش نمیکردم آی وی اف میکردم..

ذخیره ام ۱/۶ بود ۳۴ سالمه بخاطر تیروئید لعنتیم اینجوری شد حالا میگم کاش به حرف دکتر گوش نمیکردم آی و ...

الان دیگه نباید به ای کاش فکرکنی عزیزم.انرژی مثبت برای نی نیت بفرست.تو همین الانشم مامانی چون نی نی توی دلته.ان شاالله خبر مثبت شدنتو میخونم اینجا

مشکل اصلیتون‌چی بوده عزیزم؟

سلام دوستان من این ماه روز دوم پریود رفتم دکتر سونو کرد و کلی دارو و آمپول تزریقی به دور ناف و عضلان ...

انشاله باردار بشی با ای یو ایت....حتما خیریتی داشته...

.اما قبول کن ارزش این رو نداشت الان حدود 5 بدی پانکچر و بعد شاید همون دو تا فولیکول هم پوچ میشد اینجور بیشتر بهت فشار میومد..یعنی هزینه پانکچرم اضافه میشد به خرجات.

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
الان دیگه نباید به ای کاش فکرکنی عزیزم.انرژی مثبت برای نی نیت بفرست.تو همین الانشم مامانی چون نی نی ...

خسته شدم 😭😭😭 چیکار کنم ؟ این همه دارو دوباره باید مصرف کنم ! به خدا دارم خُل میشم .سه بار آی یو آی کردم البته یه مرکز دیگه اینبار چهارمه تو ابن سینا انجان دادم برلی اولین بارم بهم شیاف پروژسترون داده . شوهرم کم تحرکی داره عزیزم

پس ما که خونمون طبقه دومه چکار کنم     فکر نکنم انقدر تاثیر بدی داشته باشه خاکستری جان

منم گفتم از بچه ها بپرسم مطمئن شم.اخه مامانمم باهام اومده.دیشب که من نوبت داشتم نشسته با مامان یکی از مریضا حرف زده.اونم بهش گفته پله خیلی خطرناکه‌ و باعث منفی شدن میشه و فلان.الان مامانم استرس گرفته‌در صورتیکه‌من خودم میدونم کسایی بودن مجبور بودن دو طبقه یا بیشترو بالا و پایین برن و مثبت شدن.اما مامانم باور‌نمیکنه😂میگه نهایتش با صندلی بغلت میکنیم میاریمت.گفتم بدتر میزنین درب و داغونم میکنین😂حالا میگه از دوستات بپرس ببین اگه خطرناکه تا یه فکری کنیم.منم پرسیدم😐😑

الان دیگه نباید به ای کاش فکرکنی عزیزم.انرژی مثبت برای نی نیت بفرست.تو همین الانشم مامانی چون نی نی ...

خاکستری راستی برای پله نگران نباش همسایه ما طبقه دوم ای وی اف کرد تازه آسانسور هم نداریم.....این بعد از مثبت شدن دانشگاه میرفت و هر بار این پله ها رو طی میکرد اما با احتیاط.....الان سومی رو در ده ماهگی اون بچش طبیعی باردار شده

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
انشاله باردار بشی با ای یو ایت....حتما خیریتی داشته... .اما قبول کن ارزش این رو نداشت الان حدود 5 ب ...

دکترم همین و گفت گفت یه وقتی پانکجر شو که بتونی جنین فیریز کنی و الا اگر نگیره مجبوری هر ماه کل این دارو هارو استفاده کنی ... نمیدونم یک درصدم امید ندارم به آی یو آیم .خیلی داغونم

منم گفتم از بچه ها بپرسم مطمئن شم.اخه مامانمم باهام اومده.دیشب که من نوبت داشتم نشسته با مامان یکی ا ...

منم شنیدم میگن مشکل داره پله بزار با صندلی بیارنت بالا یا نشسته خیلی یواش دونه دونه بیا بالا

دکترم همین و گفت گفت یه وقتی پانکجر شو که بتونی جنین فیریز کنی و الا اگر نگیره مجبوری هر ماه کل این ...

امید خیلی خوبه.........

مثبت فکر کن

خسته شدم 😭😭😭 چیکار کنم ؟ این همه دارو دوباره باید مصرف کنم ! به خدا دارم خُل میشم .سه بار آی یو آ ...

اخه دختر خوب الان نباید به این‌ چیزا فکرکنی.میدونی استرس سمه برات؟به فال نیک بگیر.ان شاالله قراره تو ابن سینا با اولین ای یو ای مامان شی.تحرکش در‌چه حده؟اگه فایده نداشت که ای یو ای هم نمیکردن.مثلا من شوهرم ضعیفه.اونموقع که فهمیدیم ۱۹ سالم بود فقط.انقد دلم میخواست یه دکتر بگه برو ای یو ای چون برام سخت بود هضم میکرو و این چیزا.ولی تا ازمایشای شوهرمو میدیدن میگفتن فقط میکرو! پس مثبت فکرکن.مامان با ای یو ای هم کم نداشتیم.الان وقت فکرای الکی نیست عزیزم