2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046749 بازدید | 684544 پست
سلام به همه  🌻🌻🌻🌻🌻 دوستای خوبم کسایی که ازتون مثبت شده تبریک میگم انشاالله بارداری خوب ...

عزیزم 😔 خیلی دردناکه انشالله خدا خودش کمکت کنه برات ارزوی موفقیت و بهترین هارو میخوام 🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

سلام بچه ها.باز من از مطب دکتر برگشتم سوالام یادم اومد

بهم آمپول دکا داد ۲تا

گفت ساعت ۱ شب بزنم امشب

و پنج شنبه برم برای پانکچر.

حالا میخواستم بدونم اول اینکه این آمپول یخچالیه دیگه؟بعدش اینکه درست میشه امشب ساعت یک بزنم تا پنجشنبه ۳۶ ساعت میشه؟!

و بعدش درمورد شوهرم.پنجشنبه باید نمونه بده؟!خب اونکه این مدت تخلیه نشده!مشکلی پیش نمیاد؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سونوم کرد گفت ۹ تا فولی ۱۸ داری.پنج تا ۱۵

گفتم این ماه انتقال میدین؟گفت به احتمال زیاد اره.بازم بستگی به پانکچرت داره.ببینیم چندتا تخمک میتونیم بگیریم ازت.بعد گفت حالا خودت همه چیزت خوبه،امیدوارم ازمایش شوهرتم خوب باشه که بتونیم اسپرم خوب جدا کنیم!نمیدونم چرا یهو دلم ریخت،😔بچه ها دعا کنین برام لطفا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
منم البرزي رو شنيدم يه تحقيق بكن از انا جون بپرس بهتر راهنمايي ميكنه فكر كنم اونم كارش خوب باشه توكل ...

بچه ها میگن البرزی شیرازه منم نمیتونم برم اونجا حالا باز زنگ میزنم مطب اصف جاه خدا کنه تا قبل عید بیاد 

خدا جونم شکرت...
سلام بچه ها.باز من از مطب دکتر برگشتم سوالام یادم اومد بهم آمپول دکا داد ۲تا گفت ساعت ۱ شب بزنم ام ...

آره عزيزم دكا يخچاليه

دقيقا تا ٥شنبه ٣٦ ساعت مى شه و همون موقع قبل از پانكچرت از شوهرت نمونه مى گيرن 

به ما گفته بودن ٢ تا ٣ روز قبل نمونه دادن تخليه داشته باشه كه شوهرم دقيقا ٢ روز قبلش داشت اگه بيشتر از ٣ يا ٤ روز همسرت تخليه نشده به نظرم الان تخليه بشه بهتره

حالا دوستاى ديگه مى يان راهنمايى مى كنن.استرس اينارو بذار كنار مطمينم خدا همراهته مثل هميشه قوى باش و دست خدا به همرات🙏🏼🌸

ايشالا پانكچر عالى داشته باشى كلى تخمكهاى تپل كه مطمينم همينطوره و يه عالمه جنينهاى عالى برات به وجود بيار عزيزم🙏🏼😘💕

ای جان..... چقدر کوچولویی😍 معمولا سن پایین باشه تعداد کمتر میذارن

فداتشم.اره باورت میشه از ۱۹ سالگی درگیر این دکتر و اون‌دکترم؟!هرچی خدا بخواد عزیزم.دعا کن برام.شوهرم اوضاع اسپرمش اخرین بار خیلی بد بود.دعا کن خوب شده باشه حداقل چندتا جنین خوب تشکیل شه برام

اینکارارو بخوایی بکنی خوبه اما به نظرم برا شروع مجدد یه کم فاصله بده... علتو پیدا کن.... سفر برو.. ...

علت معلومه لوله ها رو باید بردارم بعد ای وی اف شم

اما چون ذخیره خیلی پایینِ ریسک که تخمدان ها دیگه بعد عمل لاپراسکوپی فولیکل ندن و برسم به اهدایی که نمیخوام اینکار رو بکنم.

باید ریسک کنم چند بار برم تو سیکل ببینم میتونم فریز داشته باشم بعد عمل کنم...خیلی فکرم مشغولِ واقعا نمیدونم چیکار کنم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
آره عزيزم دكا يخچاليه دقيقا تا ٥شنبه ٣٦ ساعت مى شه و همون موقع قبل از پانكچرت از شوهرت نمونه مى گير ...

ممنونم عزیز دلم.خیلی مهربونی تو.دعا کن برام جنین خوب تشکیل شه.بخاطر شرایط اسپرم شوهرم یکم نگران شدم.نه عزیزم خیلی‌وقته تخلیه نشده!بازم ممنونم

ممنونم عزیز دلم.خیلی مهربونی تو.دعا کن برام جنین خوب تشکیل شه.بخاطر شرایط اسپرم شوهرم یکم نگران شدم. ...

به نظرم همين الان تخليه بشه بهتره استرس ممنوع 

از ته قلب براى تك تكتون هر لحظه دعا مى كنم مطمينم برامون خوش خبرى عزيزم🙏🏼😘💕

😂😂😂اینارو جدا جدا می خورم درطول روز ناشتا فقط آب ولرم وروغن زیتون منظورم همه ی اینا کار اون انجی ...

تهرانی؟

معمولا تو بازار تجریش چیزهای نایاب پیدا میشه.

چه گرفتاری شدی ...

آخه اینم شد درد😂😂😂😂

راستی یه پودری از داروخانه خریدم خوردم اون هم خوب بود

ببینم پیداش میکنم عکس بفرستم برات

خخخخخخخخ.... دقیقا.... حالا فکر کن من سر دخترم رفتم گوشی پزشکی بخرم دیدم برندهای خوب و دقیقش خیلی ...

😁

ممنون عزیزم یعنی در طول روز ۷لیوان آب ولرم رو به گرم بخورم؟ خود آب دمای محیط بده؟من آب از شیر آب م ...

آب کتری که در حال خنک شدنِ

نه آب شیر 

بله تو طول روز خودت رو ببند به اب گرم خوب میشی

به نظرم همين الان تخليه بشه بهتره استرس ممنوع  از ته قلب براى تك تكتون هر لحظه دعا مى كنم مطمي ...

مرسی عشقم.اره بهش گفتم همین الان تخلیه کن خودتو😂😂😂

اسیر شدیما

ممنونم گلم‌.حال نی نی کوچولومون خوبه؟

بچه ها میگن البرزی شیرازه منم نمیتونم برم اونجا حالا باز زنگ میزنم مطب اصف جاه خدا کنه تا قبل عید بی ...

زنگ بزن به منم خبر بده منم كلافه ام خدا كمكمون كنه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي