2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
ممنون عزیزم موفق شوم زنگ زدم گفتن حتی باردارم باشم باید چند ماه ادامه بدم

منتظر خبر خوبت هستیم🍀☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام انا جان چرا هميشه احساس سردي ميكنم تو ناحيه شكمم كلا بدنم سرده و زودم سردم ميشه مثلا اگه توي ي ...

عزیزم پس به احتمال ۹۹ درصد رحمت سرده....

عزیزم خوب دست و پاهاتم که میگی سرده احتمالا طبعتم سرده....

کاش مطمئن شی مثلا بری یه دکتر طب سنتی ویزیتت کنه اگه درست بود این درمانو در پیش بگیری....

کلا سردیجات رو کنار بذاری و لب نزنی....

موقع پریودی نه حموم بری نه خودتو بشوری فقط پاک کنی....

میدونم سخته اما مجبوری رعایت کنی....

نهایت موهاتو یکی دو بار تو روشویی میشوری و تند تند لباساتو عوض میکنی که بتونی تحمل کنی....

آب سرد و یخ رو کلا حذف کن....

بعد حموم و ن ز د ی ک ی آب نخور بلافاصله....

بعد ن ز د ی ک ی سریع خودتو تشور....

جوراب پشم بپوش....

شال کمر پشم بخر از این پشم شترا و به کمرت ببند....

من یه سال تموم اینارو رعایت کردم و کاملا حس میکردم دارم بهتر میشم....

رعایت کنی پریودیت با لک نمیشه و به مرور خونریزیت بهتر و قرمز و بیشتر میشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا واسه تهوعش رو نمیدونم. بمن برا مشکل انعقادی داد‌‌.روش نوشته ۴۰‌میلی گرم پیریدکسین هیدروکلراید.و ...

من واس ی مشکلی دکتر میرفتم ازمایششای ایمنی برام نوشت مشکلی نداشتم حالا میگم تا بخام انتقال بدم سرخود ویتامین ب6بخورم اشکالی داره یعنی؟یا امپول ب12بزنم الکی  ک اگه مشکل انعقادی دارم کمک.کننده باششه  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من واس ی مشکلی دکتر میرفتم ازمایششای ایمنی برام نوشت مشکلی نداشتم حالا میگم تا بخام انتقال بدم سرخود ...

عزیزم این داروهارو بمن برای مشکل انعقادی دادن نه ایمنی. بنظرم مشورت کنی با دکتر بهتره..

من حتی ویتامینم سرخود نمیخورم.حتما دکترم تجویز کنه میخورم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خانم دکتر شیوا

دکتر شیوا دید گفت مشکلی نداره ولی بعدشم که فهمید خودم آزمایش دادمو دکترا برام ننوشتن دیگه به حرفام گوش نکرد 😂😂😂😂😂😂

ولی چن نفر اینجا و تو تاپیک سقط مکرر دیدن گفتن یه مشکل داره دیگه سپردم دست خداا انشالله مشکلی پیش نیاد 

به دکترا اعتماد کردم فعلا 

مرسی بابت اینکه وقت گذاشتی عزیزم 

خداجونم شکرت       
الان چه‌مرحله ای هستی‌عشقم؟حافظه ی ماهی گلی منو ببخش😂یادم نمیمونه عصر قراره برم پیش دکترم.ببینم چی ...

ن گلم من شهریور پانکچر شدم هنوز انتقال ندادم مرکز ما فرش انتفال نمیده اصلا..بعدشم ی خرده مشکلات خودم داستم ک اگه خدابخاد حل شده ..10روزی دبگه پری بیاد برم واس انتقال

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سمین جان اسم آمپولتو به خارجی توی گوگل سرچ کن بعد بزن روی قسمت ویدئو .قشنگ تمام مراحل تزریقشو میتونی ...

منم از اینکارا زیاد میکنم🙈😂البته من توی اینستا میزنم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم این داروهارو بمن برای مشکل انعقادی دادن نه ایمنی. بنظرم مشورت کنی با دکتر بهتره.. من حتی ویتا ...

باشه گلم ..سرخود شدم دیگه  میگم.خودم طبابت کنم خخخخ

آنا جون فشار من ماما میگیره رو ۱۳ هست ولی بیرون میرم فشار میگیرم رو ۱۱،۱۲ هس...مشکل ساز نشه برام🤔شم ...

عزیزم من فشارم اواخر ۱۴-۱۵ هم میشد....

البته بیشتر فشار پایینم بالا رفته بود رو ۹و ۱۰ میرفت....

اگه موردی داشت بهت میگفتن و دارو میدادن....

پردنیزولون داری دیگه؟

اگه داری حواست هست کم نمک حتی بی نمک بخوری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سمین جان اسم آمپولتو به خارجی توی گوگل سرچ کن بعد بزن روی قسمت ویدئو .قشنگ تمام مراحل تزریقشو میتونی ...

گلم سرچ کردم یه چیز دیگه میاد 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام فداتشم بهتری؟ عزیزم یعنی استرادیول تا ۱۰۰۰ طبیعیه؟بالاتر باشی به معنی هایپر شدنه؟واسه من ۲۰۰۰ ...

عزيزم.نميدونم طبيعيش چه قدره.اين عددي كه گفتم از بچه هايي كه با من بودن پرسيدم عدداشونو.شما اگه قرار باشه هايپر بشي اصلا الان نشونه هاشو داري.درضمن تو اخرين سونو كه بهت يه كاغذ ميدن بدي به بيمارستان هم مينويسن.نگران نباش.هايپر نيستي.ببين اخرين سونوت تعيين ميكنه.بايد ببيني فليكولات چقدر رشد كردن.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم من از پاپسمیرت سر در نیاوردم.... آزت ظاهرا خوبه.... ویتامین دی کمی پایینه.... آنتی تیروئید ...

ممنون گلم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
شما چن روز قبل زدین گلم ؟

من دو سه روز قبل بود دقیق یادم نیست.....

پس احتمالا همه هزینه هارو تقبل نمیکنه.... مثلا بیمه تون هزینه سالانه عینک طبی میده؟ برا ما ۵۰۰ مید ...

برای ما عینک ...300 

دندون پزشکی 1000000

چقدر قرارداد شما خوبه....

بیمه البرز هستیم ما

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،