2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
من فکر می کردم با پوست بهتره من هم مسئله یبس رو دارم تابستونها با انجیر تازه حل میشه ولی زمستونها ج ...

نازنین جان صبح ناشتا یک لیوان آب ولرم نزدیک به گرم بخور 

فقط این روش من رو راه انداخت هر چی بگی خوردم فایده نداشت...

تو طول روز هم بخور اما معده خالی یا معده سبک

مثلا قبل ناهار ،۶.۷ عصر و قبل شام

عالی جواب میده

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها اینجا کسی هست که با بیوپسی  روز پانکچر اسپرم بگیرن و باردار شه؟یا جنین تشکیل شه؟ میخ ...

عزیزم بله با نمونه صفر یعنی آزواسپرمی و بیوپسی مامان داریم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نازنین جان صبح ناشتا یک لیوان آب ولرم نزدیک به گرم بخور  فقط این روش من رو راه انداخت هر چی بگ ...

ممنون عزیزم

صبح ناشتا وشب قبل خواب یه لیوان آب ولرم که توش یه قاشق روغن زیتون ریختم ودوسه قطره آبلیمو+انجیر خشک+ یه کیوی ودوتا گلابی+آب فراواااان+دو سه تاآلو بخارا+برگه زردآلو می خورم ولی همچنان😕

من اصلا چیزی به اسم یبوست نمی شناختم بعداز عمل هیسترو که اسفند انجام دادم وباشروع آمپولهای محرک این مسئله وارد زندگیم شد

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
ممنون عزیزم که جواب میدی آناجون من امروز روز چهارم انتقال هستم یه کوچولو زیر دلم درد گرفت بعد اندازه ...

نادی جون انشالله نی نی داره تلاشش میکنه بچسبه ب دلت.  .ب فال نبک بگیر

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستای خوبم  امیدوارم خیلی زود خبرهای خوب ازتون بشنوم من هم فعلا دکتر نرفتم و در حال است ...

عزیزم فکر کنم بذاری برا بعد عید با استرس کمتری میری جلو....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها میزان استرادیول باید چقد باشه قبل از پانکچر؟!!!!مال من نوشته ۲۹۰۴ ! پروژسترون ۱.۲۲

عزیزم فک کنم ی خرده بالاهست برا منم بالا بود روزقبل پانکچر ب 8000رسید دبگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم نسبت به دیروز میزانش کمتر شده اما باز هم قهوه ایه.  داروهام: روزانه پروژسترون دو آمپول د ...

فدات.....

انوکسان داری حالا آسپرینم نخوردی فکر نکنم مشکلساز باشه.....

دوستان وقتی لک داریم چطوری بخوابیم بهتره؟؟ طاقباز یا به پهلو

هر جور راحتی.....

دوستاي خوبم اولين فرصتي كه ميشه آز داد كيه؟ من پنجشنبه انتقال دادم فرش بود و بلاست  شب و روز ...

عزیزم همون پنجشنبه دو هفته بعدش.....

ممنون عزیزم صبح ناشتا وشب قبل خواب یه لیوان آب ولرم که توش یه قاشق روغن زیتون ریختم ودوسه قطره آبلی ...

دخترم فقط آب ولرم و زیااااد در حد ۶ یا ۷ لیوان

معجون درست نکن و میوه و اب رو با هم نخور بدتر معده درد هم میگیری😂😂😂

روغن زیتون رو روی برنج بریز

ماست و کاهو هم خیلی کم کن

عرق نعنا ، خود نعنا حذف کن

انار و موز هم نخور

میوه بدون آب😉

گلابی، آلو خورشتی، برگه زرد آلو نرم شده

خیار سالادی از اون گنده ها،کیوی رسیده

اب ولرم با معده سبک یا خالی

میوه و اب خیلی بدِ

نادی جون انشالله نی نی داره تلاشش میکنه بچسبه ب دلت.   .ب فال نبک بگیر

ممنون عزیزم ان شاءالله من یک ساعت پیش دیدم دیگه ندیدم روزی دو تا شیاف سیکلوژیست هم دارم که رکتال میزارم  به نظرتون میخواد زنگ بزنم مرکز یانه

خدایا شکرت😙
عزیزم خوب ذخیره پایین دلیل نمیشه کیفیت تخمک پایین باشه.... نمیگم کیفیت تخمکت خوبه یا نیست اما پایین ...

اوکی

دنبال دلیل اینم ببینم چرا جنینا گریده a نبودن

نه انا جان دی اف ای نداده یعنی دکتر نخواست

اگه با این جنینا نتیجه نگیرم میرم دنبال این ازمایشم

عزیزم فکر کنم بذاری برا بعد عید با استرس کمتری میری جلو....

آنا جونم خودت خوبی فرشته ها خوبن😍😍

هم نگرانم دیر بشه هم اصلا آمادگی ش رو ندارم

حالا در حال فکر کردن هستم که برم دکتر یکم سئوال پیچش کنم چی بهتره  چی نیست ، باهاش مشورت کنم یه میز گردی ، مستطیلی باهم بزاریم ببینیم این فسقلی رو بلاخره چجوری راضی کنیم بیاد ...🤔🤔🤔

ممنون عزیزم ان شاءالله من یک ساعت پیش دیدم دیگه ندیدم روزی دو تا شیاف سیکلوژیست هم دارم که رکتال میز ...

عزبزم لک.معمولا طبیعیه مییگی کوچولو هم بوده که..اگه دیدیی بیشتر شد زنگ بزن..گلم بیمارستان مادرکودک بودی