2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046831 بازدید | 684554 پست
بچه ها به نظرتون واسه انتقال اول به دکترم بگم قبلش برام هیسترو ،پی ار پی،و خراش انجام بده؟!تو سونو ه ...

ماجراهای سارا و پور مطرود🤣🤣🤣ایشالا بعد پریود ماه بعدت میخوای بری تو سیکل انتقال؟ سارا بنظرت من 2ماه پیش هیسترو کردم کافیه دیگه واسه همیشه؟ 😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هیسترو شدم رحم سالم بود خداروشکر.شنبه انتقال دارم دوباره.اینماه چه کردی؟

ثمین جون 😍😍به سلامتی انشالله بهترینها منتظرت هستن

آرزوی سلامتی برات دارم مامانی

امروز داشتم فکر میکردم چقدر من و شما مثل همیم 

زمین میخوریم و بلندمیشیم قوی تر از قبل و پرتلاش و با انرژی

مطمئنم جواب این مقاومت ها و شکر گزاری ها چیزی جز رسیدن به آرزوهامون نیست

❤️❤️🙏🙏

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
بچه ها اینجا کسی هست که با بیوپسی  روز پانکچر اسپرم بگیرن و باردار شه؟یا جنین تشکیل شه؟ میخ ...

عزیزم صفحات اول تاپیکو بخون، آناجون ازواسپرمی ها رو جدا کردن، برو تجربیاتشونو بخون

انا جون من ١٤ هم رفتم دكتر كه خونريزي داشتم اومد سونو شكمي كرد بعد گفت نميبينم فرستاد واژينال اون رو ...

بانو جان تاثیر استرس و ناراحتی ت بیشتره تا امواج سونو...

چی میخوای از جونش ،چه گرفتار شده یه مامان استرسی گیرش اومده😉

ولش کن بزار جاش محکم بشه تا میخواد یه جا قشنگ بچسبه یه شوک بهش میدی 

مامان جان شما خدا رو داری تا الانش هم خواست خدا بوده تا به این مرحله 

برسی وگرنه اصلا جنین هم نداشتی که انتقال بدی...

صبر کن مادر جان صبرررررر

صدای قلب خوشگلش هم میشنوی 

البته اگه تا اون موقع (خدای نکرده)دقِ ش ندی😉

خدا رو شکر دستگاه سونو گرافی خانگی اختراع نشده وگرنه این طفلی ها یه جای امن و خصوصی نداشتن

هر لحظه فکر کن..... 

مامانِ : برم ببینم بچه م چیکار میکنه👀

بچه :😞

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم تایم عکس یادم نیست ولی فکر کنم همین حدودا بود.... عزیزم من سونو و عکسم نرمال بودن ولی معلوم ش ...

🌼🌼🌼🌼🌼🌼

آنا جون من بعد هیسترو لاپاراسکوپی که دو ماه پیش عمل کردم، این دوماه پریودامم خیلی کم شده😮 بلایی سرم نیومده؟ شما حجم پریودت کمتر نشد بعد عمل؟ قبلا ام خیلی زیاد نبود ولی دوبرابر الان بود

الهی دورت بگردمممم.مرسی که انقد امید میدی بهمممم.خدا از دهنت بشنوه تو یکی از انرژی مثبتای تاپیکی.که ...

فدات شم...

بچه ها اینجا همه خوبن بعضی ها یکم خسته شدن  بعد خیلی زود متوجه میشن که ناله و گریه فایده نداره و راه همینه مگر قیدش رو بزنن.

چاره چیه خواهر جان این هم راه درمان ما هست

باز خدا رو شکر این راه هست وگرنه...

فکر کن اگر زمان مادر و مادر بزرگهامون بچه میخواستیم چی...

یا خودشون راحت بچه دار میشدن یا نازا بودن و درمان هم نداشت 

تازه همه تقصیر ها گردن زنِ میافتاد چون شمارش اسپرم و اینجور آزمایش ها نبوده که

بعد زن دوم میگرفتن باز بچه دار نمیشدن میگفتن ای بابا از زن شانس نداریم این هم پوچ دراومد یکی دیگه ، یکی دیگه... تا خدا خودش دست به کار میشه میگه تا این ابله همه زنها رو نگرفته یه بچه بهش بدم دست از سرمون برداره😂😂😂

گزارش شده بعضی از سالها زن کم میومده 😉

ممنون عزیزم که جواب میدی آناجون من امروز روز چهارم انتقال هستم یه کوچولو زیر دلم درد گرفت بعد اندازه ...

نادی جون احتمال زیاد لک لانه گزینی هست🤗

جنینتون بلاست بود؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
من روزی 3 تا کیوی میخورم خیلی خوبه شکم رو روون میکنه

کیوی رو با پوست می خورید رسیده ونرم؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
بدون پوست رسیده باشه بهتره البته اینایی که من میخورم یکم نرم هست

من فکر می کردم با پوست بهتره

من هم مسئله یبس رو دارم تابستونها با انجیر تازه حل میشه ولی زمستونها جایگزینی براش پیدا نکردم

روزی یه کی وی هم می خورم 

سه تاش کنم ببینم چی میشه ممنون از کمکت😘

نه عزیزم سه روزه بود

تجربه ی دوستان توی این تاپیک نشون میده هرنوع لک توی ایام انتقال نشونه ی خوبیه

مبارکه مامان شدنت😍

آناي مهربون  اولين فرصتي كه ميشه آز داد كيه؟ من پنجشنبه انتقال دادم فرش بود و بلاست  ...

زودتر از ۱۳ روز آزمایش نده

فکر کن ۱۴روز روزه استراحت و آرامش داری یه عالمه کارهای نشسته (به هیچ عنوان کمر خسته نشه)رو انجام بده،

کتاب داستان یا هر چی مورد علاقت هست بخون،قران بخون ،از بیرون فیلم بگیر ببین(غم و غصه نبینی ها... در و دیوار رو نگاه کنی بهتره تا فیلم و سریال های مزخرف غم و غصه دار) آزمایش زود نده بی بی هم اصلا نخر که هی وسوسه نشی بزاری چون اگر منفی بشه معتبر نیست و با استرس باید یکی دو روز رو سر کنی مجدد آز بدی

(خود ۵شنبه رو هم بشمار )

انشالله مامانی😍