2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046823 بازدید | 684554 پست
عزیزم واقعا نمیشه گفت ویزیتات چند تان.... سونوی اوا که روز اول تا سوم پری هست..... بعدی فکر کنم ۷- ...

مرسی عزیزم از راهنماییات درست میگی خواستم یه چیز کلی دستم بیاد ممنونم

راستش رفتم پیش طرازی دیروز عددای آزمایشمو یادم نیست ولی ذخیره تخمدانم ۹/۵ بود اون یادم که تو رنج بالا هم تو آزمایشگاه نیست ولی به نسبت بالاست که به خاطر پلیکیستکه تو سونو هم بهم گفت پلیکیستیکی، خلاصه دور دوم ال دی رو داد که بعد پری شروع کنم تا داروهای شوهرمم تموم شه چون مشکل اصلی ایشونه آخرین آزمایشش براش صفر زده اسپرمو،قبلا زیر یک میلیون بود نمیدونم حالا باز یکم بهتر میشه تا نمونه ی خوب ازش بتونن بگیرن  یا نه، متفورمین و ب ۶ و آمپول ب۱۲ و آ اس آ و یه سری داروهای دیگه هم داده برای غلظت خونم ولی بقیه ی هورمونامو گفت   خوبن،توکل به خدا 

بچه ها اینجا کسی هست که با بیوپسی  روز پانکچر اسپرم بگیرن و باردار شه؟یا جنین تشکیل شه؟

میخوام   ببینم همیشه آز همسراشون صفر بوده یا شده که خیلی خیلی کم مثلا زیر یک میلیونم باشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شنبه انتقالمه عزیزم .آندومتر تری لاین و ضخامت 10

بسلامتی ثمین جان برات دعا میکنم عزیزم🙏🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بچه ها من امروز دهمین روز انتقالمه ولی هیییییییچ علائمی از بارداری ندارم علائم پریود شدن رو دارم دست ...

اینا خودش علائم بارداریِ

مامانی انشالله👍🙏🙏🙏

ديشب گفت يه ساك كوچولو ميبينه.امروز ترسيدم نكنه با خونريزي رفته باشه،واسه همين به دكتر گفتم سونو كنه ...

خدا رو شکر 🌹🌹🌹

صدای قشنگ  قلبش هم میشنوی انشالله

عکس رنگی انجام دادم و یه سری ازمایش خون(ک مواردی مثل کم خونی و ویتامین دی و هپاتیت و ...این چیزا باش ...

۱۵دقیقه ...

چه خبره 

خدا رو شکر سالمی.

معمولا اگر تو عکس مشکلی نداشته باشی اوضاع رحم هم خوبه

مگر درد شدید پریود داشته باشی که مشکوک به آندومتریوز میشی ، برای پولیپ و مشکلات رحم معمولا تو عکس رنگی یه کوچولو سایه میندازه و دیده میشه(دکتر خودش تشخیص میده) و اگر مشکلی باشه با یه هیستروسکوپی ساده برش میدارن.

آزمایش هاتون رو کامل و بی نقص انجام بده که انشالله بار اول راحت و بی دردسر مامان بشی انشالله

سلام دوستای خوبم 

امیدوارم خیلی زود خبرهای خوب ازتون بشنوم

من هم فعلا دکتر نرفتم و در حال استراحت کردن هستم شاید ماه آینده برم شایدم ۲ماه بعد

فعلا تحمل بدنم کم شده این سری خیلی دوز دارو هام زیاد بود میخوام به بدنم یه فرصت بدم انشالله دوباره شروع میکنم.

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

سلام من امروز روز سوم انتقالمه بعضی وقتا یادم میره انتقال دادم از موقعی که جنین رو انتقال دادن یه آر ...

عزیزم نگران نباش....

اون کارشو میکنه و بچه حرف گوش کنی هست مامانش....

قول میده همیشه حرفتو گوش کنه و همیشه شادت کنه.....که فقط بهش افتخار کنی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باسلام وخسته نباشیدمن انتقال اولم منفی دراومدچندبارسوال کردم متاسفانه کسی راهنمایم نکردکسی هست بگه ب ...

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان  ببخشيد شايد ربطي به اين تاپيك نداشته باشه ولي چون خيلي اطلاعاتتون زياده اينجا ميپ ...

عزیزم رحمت سرد نیست؟

زیر شکم و واژنت حس نمیکنی سرده؟

دست و پاهات چی؟

عزیزم برا فهمیدن تنبلی، ذخیرت تخمدانت چنده؟

تست amhت چنده؟

قربونت برم عزیزم انشاالله😍 ببخشید من از دیروز که آمپول سومم رو زدم تقریبا خونریزیم قط شده (امروز ر ...

بله عزیزم طبیعیه....

بچه ها من ديشب يه اتفاقي برام افتاد.فكر كنم همه چيز تموم شده.عصر ميرم دكتر من ديشب تب و لرز داشتم و ...

عزیز دلم مال منم خون روشن و رون بود....

تازه نه قطره قطره مال من دستمو میگرفتم کف دستم پر خون قرمز و روون میشد.....

نگران نباش.....

ضمنا چرت و پرت گفتن بهشون فکر نکن....

چرا پا میشی میری اورژانس.....

استراحتت رو بکن و زنگ بزن مرکز و ببین نظرشون چیه....

ابان چند تا آمپول و شیاف داری؟

آسپرین و امثالهم چی؟

آنا جان دیروز خیلی زیاد بود

عزیزم دیروز رو کارت نباشه الان و امروز مهمه اگه کمتر شده یعنی نشونه خوبیه....

اگه بیشتر شده باید استراحتت رو بیشتر کنی و احتمالا پروژسترون بیشتری لگیری....

داروی رقیق کننده خون چی داری؟

بچه ها از ديشب بعد از اون خونا دسشويي كه ميرم انگار ازم يه مايع قهوه اي خيلي روشن ازم مياد

خوب خونریزی بند اومده و الباقی داره میاد....

نگران نباش....

خانمها من از روز 2 پریود ال دی میخورم و روز 14 پریود هستروسکوپی شدم لک بینیم تموم نمی شد رفتم به مام ...

عزیزم لک بعد هیسترو تا دو هفته نرماله....

چرا سر خود دارو میخورین؟