2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046688 بازدید | 684536 پست
خاکستری جان همین سری مامان میشی دختر...هر چی سن کمتر باشه و زن سالم تر بهتر مشکل همسرتون تو میکرو ا ...

الهی دورت بگردمممم.مرسی که انقد امید میدی بهمممم.خدا از دهنت بشنوه

تو یکی از انرژی مثبتای تاپیکی.که همیشه برات دعا میکنم.ان شاالله به زودی خبر مامان شدنتو بخونم همینجا😘😍💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم من دل درد دارم گهگاهی. یبوست هم دارم نمیدونم شاید فشار داره میاره.

کلا لک بینی از علائم فرزند پسره,خواهر خودت دوتا پسر داره جفت حاملگیهاش تا 4ماه لک بینی کرد,بچه اولش یه روز انقدر خونریزی کرده بود که تختش کامل خونی بود ولی پسرش سالم سالم بود خداروشکر اصلا نگران نباش استرس از همه چیز بدتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهربون ها من دیروز انتقال داشتم و فقط یه جوجو گذاشتن تو دلم  محتاج دعای تک تک شما عزیزان هستم ا ...

بسلامتی مبارک باشه

انشالله که چند روز آینده خبر های خیلی خوبی ازت دریافت کنیم

ارامش یادت نره هیچ خبری نیست....

دنیا دست تو و جوجو کوچولوتِ که تو دلت گذاشتن

الان هم مامانی پس مسئول باش و نزار به جنین ت بد بگذره✌🌹

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ایشالله همشون برات جنین تپل مپل شن.ذخیرتم خوبه خدا رو شکر

مرسی مهربونم.ان شاالله مامان شدن هممون

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
پس احتمالا همه هزینه هارو تقبل نمیکنه.... مثلا بیمه تون هزینه سالانه عینک طبی میده؟ برا ما ۵۰۰ مید ...

آنا جون بیمه شما اسمش چیه؟مال ما هزینه دندونپزشکی رو سالی ۱ تومن میده البته تعرفش مال پارساله تا پایان این ماه اعتبارش تموم میشه شما با تعرفه امسال میگی ۳ تومن؟

خدا جونم شکرت...
والا من شنیدم تو بارداریم میخورن من چون رفلاکس صفرایی دارم برا زیادی خوب نیست.... ضمنا من با خوردنش ...

ممنون عزیزم که جواب میدی آناجون من امروز روز چهارم انتقال هستم یه کوچولو زیر دلم درد گرفت بعد اندازه عدس لخته قهوه ای دیدم خیلی کم بود دیگه ندیدم به نظرت از چی میتونه باشه

خدایا شکرت😙

بچه ها من از وقتی که پانکچر شدم صبح که برای نماز بیدار میشم معده درد شدید دارم پشتم همش درد میکنه چرا اینظوری شدم شما هم اینطوری شدین؟راستی عمق رحم در حالت نرمال باید چند سانت باشه برای منو تو خلاصه پروندم زده ۸سانت

خدا جونم شکرت...
بسلامتی مبارک باشه انشالله که چند روز آینده خبر های خیلی خوبی ازت دریافت کنیم ارامش یادت نره هیچ خ ...

قربونت برم عزیزم مرسی ازدلگرمیت  انشالله نینی شما بیاد تو بغلت

عزیزم دقیقا این ال دی رو نمیدونم ولی در کل برا شروع سیکل خیلیا ال دی داشتن....

ممنون از جوابت٬٬٬امروز اومدم پیش دکتر الان گفت باز ۷تا ال دی بخور ۱۴تا امپول واریو پیتیل هم گفت تزریق کنم بعداینا دوبارع برم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
مرسی آنا جون. من لک بینیم الان دیگه میشه روز سوم چون از پریروز بعد از ظهر شروع شد. البته جمعه هم دا ...

دوست عزیزم

اصلا استرس نگیر اینجا یکی در میون بچه ها لک و خون و خونریزی داشتن و اصلا جنین مشکلی براش پیش نیومد

به دکتر ها حق بده که بدترین حالت رو بهت بگن که فردا روزی رو سرشون خراب نشی که آی تو گفتی اوضاع خوبه پس چرا بچه من سقط شد و دعوا و ..‌‌

(سرشون اومده که اینجوری میگن)

البته اونا نمیدونن که این حرف منفی شون چقدر میتونه رو مادر تاثیر بدی بزاره

اما تو اینجا رو داری و با چشم خودت میبینی چند تاااااا از دوستامون با خونریزی الان مامان شدن و بچه هاشون خدا رو صد هزار مرتبه شکر به دنیا اومدن

پس استرس و فکر بد تعطیل⛔

مگر خودت بخوای بچه خدای نکرده چیزیش بشه

اونوقت بفرما... تا میتونی فکر منفی کن کم آوردی بگو ما هم کمکت کنیم😉🌺

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم خوب نخور.... مگه نشسته میخواد سحر بکنه؟ عزیزم نخوردنش و خیر سرش اثر +ش حذف بشه بهتر از اینه ...

آناي مهربون  اولين فرصتي كه ميشه آز داد كيه؟

من پنجشنبه انتقال دادم

فرش بود و بلاست 

شب و روز ندارم هرچقدر ميخوام بيخيال شم نميشه