2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046841 بازدید | 684556 پست
سلام . امروز روز 13 انتقالم بود این دفعه ششمه که انتقال دادم .بی بی زدم منفی بود . ناراحت که هستم ام ...

عزیزم اولا به بی بی اعتباری نیست....

دوما آفرین به روحیه و عزمت....

به زودی نتیجه شو میبینی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون که جواب دادی عزیزم, سعی خودمو میکنم که نزارم, به نظرتون علایمم برا بارداری یا داروها؟ 

عزیزم اصولا تا هفته اول میگن بخاطر داروهاست.

اما من میگم به خاطر مامان شدنته.

تو نیمه پر لیوان رو ببین🍃🍀❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

باسلام وخسته نباشیدمن انتقال اولم منفی دراومدچندبارسوال کردم متاسفانه کسی راهنمایم نکردکسی هست بگه برای میکروباردوم ازاول بایدشروع کنم چون جنین فریزندارم چ آزمایشاتی بایدانجام بدمم وچ زمانی بایدشروع کنم کجددادرمان روممنونم

سلام دوستان 

ببخشيد شايد ربطي به اين تاپيك نداشته باشه ولي چون خيلي اطلاعاتتون زياده اينجا ميپرسم

من 4 ماه پيش عمل باز داشتم واسه برداشتن فيبروم بزرگ. قبل از عمل لكه بيني قبل پريودي داشتم كه معمولا از سه چهار روز قبل پريود شروع ميشد. فكر كردم عمل كنم درست ميشه. حالا اينماه ركورد زدم 7 روز قبل پريود لكه بينيم شروع شده 

علتش چيه؟ اينم بگم كه چون تازه عمل شدم احتمال پوليپ، فيبروم، اندومتريوز وجود نداره. پاپ اسميرم دادم مشكلي نداشتم 

علت ميتونه تنبلي تخمدان باشه و تنبلي رو از روي چي ميشه فهميد؟ 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
باسلام وخسته نباشیدمن انتقال اولم منفی دراومدچندبارسوال کردم متاسفانه کسی راهنمایم نکردکسی هست بگه ب ...

عزیزم باید برین دکتر یا مراکز ناباروری که خودشون تمام مراحلو ازمایشای لازم رو اتومات مینویسن براتون...ولی معمولا کسایی که یکبار ناموفق میشن یهدسری ازمایش به اسم ایمنی و ازمایش انعقادی هم میدن...تا از این نظرهم بررسی بشن...برای همسرتون هم حتمااااا ازمایشاشونو مرکز ناباروری بدن و بخواین ازمایش dfiیا شکست dna رو هم براشون انجام بدن...به جز این موارد بقیه روند مثل قبله...ازمایشایی که میگیرن برای پرولاکتین تیروئید عفونی و...است...پاپ اسمیر میگیرن...عکس رنگی ...کلا مراحلش مثله دفعه قبلتونه فقط بخواین دوسه تا ازمایشی که گفتم رو اضافه تر برای خودتون و همسرتون بنویسن...ایشالله این بار مامانی❤🌸❤🌸❤

ای جانم چقدر غصه خوردی😞نگران نباش...عاقبتش. نی نی های گردو قلمبه میان توی دلت این روزا رو اصلاااااا ...

قربونت برم عزیزم انشاالله😍

ببخشید من از دیروز که آمپول سومم رو زدم تقریبا خونریزیم قط شده (امروز روز ۵ قاعدگیمه) و ترشحات شدید تخم مرغی عین موقعی که وسط سیکل تخمک گذاری داریم دارم، بنظرتون این طبیعیه؟

الحمدالله❤
سلام خانمی خوبی بهتر شدی ؟ پاهات خوب شد ؟

سلام عزیزم..قربونت برم ..خوب شده تقریبا..

خودت خوبی ؟انشاالله چندروز دیگه انتقال میدی و با یه بتای تپل خوشحالمون میکنی 😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه ها من ديشب يه اتفاقي برام افتاد.فكر كنم همه چيز تموم شده.عصر ميرم دكتر

من ديشب تب و لرز داشتم و سردرد شديد.از درد خودمو منقبض كرده بودم.خيلي تحمل كردم دارو نخورم ولي اخرش مجبور شدم.بعد يكم بهتر شدم.رفتم دسشويي ديدم داره قطره قطره ازم خون روشن مياد.غليظ نبود.مث آب رقيق.بعدش اومدم يه شياف گذاشتم.هنوز همينجوري ازم ميومد.رفتم اورژانس يه مشت رزيدنت احمق نشسته بودن تو اورژانس زنان.احمق هاي بيشعور وقتي بهشون گفتم جريان رو برگشته خيلي بيتفاوت بدون اينكه روشو بمن بكنه ميگه كسي كه اي وي اف ميكنه بايد مواظب خودش باشه ديگه سرما نخوره.انگار من دست خودم بوده.حتما تو مطب دكتر گرفتم ديگه😔بعدش گفتم ببين خونش خيلي روشن و رقيق مث اب خونه گفت احتمالا كيسه ابه.از يه ساك چهار ميلي بچه ها يك نواربهداشتي خون مياد تو هفته پنج؟دارم ميميرم از ترس.گفتم بهم پروژسترون نميدي گفت ببين پروژسترون اگر بچه پسر باشه بعدا براش مشكل بوجود مياره.برو همون شيافت رو بزار.بچه ها همه چيز يعني تموم شد؟ 

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
ممنونم عزیزم انشالله  پس به امید خدا انتقالامون تقریبا همزمان میشه شما هم پیش دکتر نصر میرید؟ ...

رفتم دکتر نصر.گفت برو .مشکلی نداری.طبیعی باردار میشی.سی ساله ت شد بیا..گفتم خسته شدم دیگه نمیتونم منتظر بمونم.گفت پس برو شش ماه دیگه بیا.یعنی بعد عیدنوروز.منم برگشتم اومدم پیش همین دکتر قبلیم تو صارم..

دکترنصر میخاست بازم لتروزول درمانی رو شروع کنه.یکسال خورده بودم نتیجه نگرفته بودم.بازم دوماه خوردم طبق تجویز دکترنصر.هیچ خبری نشد.بااینکه کلی تخمک داشتم.حالا نمیدونم به خاطر اسپرم ضعیف بود یا همون که دکتر خودم میگه که تخمدانها از لوله ها فاصله گرفتن...گفتم من که قرار دارو بخورم ،پس همون داروهای ای وی اف رو استفاده کنم...

انشاالله هایپر نشی و زودی انتقال بدی و مادر دوقلوها بشی ❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚