2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046837 بازدید | 684554 پست
آندو سه خطی تو سونو چ مینویسن ؟ داروهایی ک ب ضخامت اندومتر استفاده کردی چ بودش و چن تا ؟ شما خودتون ...

نميدونم عزيزم تو سونو چه جوري نوشته ميشه

چون برگه نميدن بهم ميره تو پرونده م

واسه ضخامت همون استراديول ميخورم فقط

نه مشكل ضخامت نداشتم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
آندو سه خطی تو سونو چ مینویسن ؟ داروهایی ک ب ضخامت اندومتر استفاده کردی چ بودش و چن تا ؟ شما خودتون ...

استراديول روزي ٣ تا

اما از امروز روزي ٤ تا

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی دوستان 

من خیلی وقته نیومدم امیدوارم هرکی انتقال داشته همشون مامان شده باشن و 9ماه دیگه بچه هاشون صحیح و سالم توی بغلشون.من وارد سیکل انتقال شدم روزی 4

4تا استرادیول میخورم +4تا متفورمین +1آسپرین+2تا پردنیزولون+2تا آهن+1 اسیدفولیک 5و1 دونه ویتامین ب  +ویتامین د 3 یعنی دیگه چیزی به نام معده در من مفهومی نداره اصلا اعضای بدنی به نام معده وجود نداره برا من .هفته ای هم یکی ویتامین ب12 نوش جان میکنم .دوشنبه روز 7 سیکلمه باید برم سونوی ضخامت.دکتر میگه بهتره بلاست انتقال بدیم البته دفعه ی پیشم گفت ولی دو روزه انتقال داد حالا باز مشخص نیست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ساراجون منم امروز روز هفتم و دوتا استراديول بود از فردا سه تا استرا بايد بخورم روز ١٣گفته برا س ...

خوبي محيا جون

والا به منم گفته بود اونجوري مصرف كن من روز سوم رفتم واسه شروع سيكل ولي من اول ٣ تا خوردم بعد ٤ تا

خوب شد اينجوري خوردم وگرنه نازكتر ميشد

ديگه از امروز روزي ٤ تا دارم

اره من همه ازمايشامو دادم مشكل انعقادي نداشتم ولي به منم اسپرين داده

مینویسن تری لاین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مینویسن تری لاین

به به ثمین خانم خوبی ؟ چ خبر ؟ چکار کردی ؟ الان تو چ مرحله ای هستی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام به همگی دوستان  من خیلی وقته نیومدم امیدوارم هرکی انتقال داشته همشون مامان شده باشن و 9ما ...

پس با همیم تقریبا . ب فال نیک میگیرم این دفعه ان شالله دوتامون مامانیم . منم سشنبه دهم پری باید برم سونو . شما اون انتقال قبل هم قبل از انتقال پردی میخوردی و قطع نکردی ؟من مشکل ضخامت دارم روزی ۴ تا استرادیول و ۴ تا اکویین دارم میترسم ک ضخامت بالا نره

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام به همگی دوستان  من خیلی وقته نیومدم امیدوارم هرکی انتقال داشته همشون مامان شده باشن و 9ما ...

ايشالا كه اين بار بهترين انتقالو داشته باشى و تا ابد دلت پر از آرامش مى شه🙏🏼🌸💕