2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من يه سوال بپرسم،من ديشب اورژانس كه رفتم يبار سونو شدم.عصري هم كه رفتم دكتر يبار ديگه سونو شدم.هر دوبار شكمي.ضرر نداره؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
سلام عزیزم. ما میکرواینجکشن انجام دادیم همسرم آزو اسپرمی هستن خودم هم کم کاری تیرویید و مشکل ایمنی د ...

سلام عزیزم ممنون که پاسخ دادی منم همسرم ازواسپرمیه خودم کم کاری تیروئید دارم فعلا با دارو کنترل شده توابن سینادوبارانتقال منفی داشتم راستش دیگه نمیخوام برم اونجا ولی همسرم تاکید دارن بریم ابن سینا حالا موندم کجابرم شما باچه ازمایشی فهمیدیدمشکل انعقادی دارید؟

😍😍خدایا شکرت
نه عزیزم ضرر نداره ولی از این ب بعد سعی کن فاصله باشه بین سونوهات

ديشب گفت يه ساك كوچولو ميبينه.امروز ترسيدم نكنه با خونريزي رفته باشه،واسه همين به دكتر گفتم سونو كنه.گفت دو هفته ديگه برا قلب.توكل به خدا

ديشب گفت يه ساك كوچولو ميبينه.امروز ترسيدم نكنه با خونريزي رفته باشه،واسه همين به دكتر گفتم سونو كنه ...

عزیزم نگران نباش ایشالا دو هفته دیگه بهترین صدای عمرت میشنوی صدای تالاپ تولوپ قلب نینی جان...اصلا بهش فکر نکن میدونم سخته سعی کن با دعا و کتاب و سریال خودتو سرگرم کنی

ننوشته فقط نوشته قدامی  بهر حال سونو دادم برا طول سرویکس  خداروشکر خوب بودن اماطول سرویک ...

عزیزم اوایل بارداری معمولا اکثرا جفتشون پایین هست ک بعدا با رشد نینی میاد بالا...ولی در مورد سرویکس بهتره با دکترت مشورت کنی شاید بهتر باشه ک سرکلاژ بشی

عزیزم نگران نباش ایشالا دو هفته دیگه بهترین صدای عمرت میشنوی صدای تالاپ تولوپ قلب نینی جان...اصلا به ...

ممنونم عزيزم از همدليت

عزیزم والا معمولا ماه قبل داروهای تحریک تخمدان هیسترو میشه و بعدشم پانکچر و انتقال اگه فرش باشه..... ...

سلام اناجون من یه بارپانکچرشدم چهارتاجنین تشکیل شد که طی دوبارانتقال همشون منفی شد الان دوباره بایدبرم ازاول شروع کنم همسرمم ازواسپرمیه حالا نمیدونم دوباره برم مرکز یا بریم تومطب؟اصلا کدوم مرکز بهتره؟قبلش چه ازمایش هایی بدیم؟واقعا سر چندراهی موندم نمیدونم ازکجاشروع کنم؟احساس میکنم تو مرکز ابن سینا همه اون کاری راکه باید انجام بدن انجام نمیدن یه جورایی سرسری رفتارمیکنن خواهش میکنم باتوجه به تجربه ای که داشتین راهنمایی کنید عزیزم.

😍😍خدایا شکرت

بچه ها من خيلي نگرانم واسه سونويي كه رفتم😔يبار ديشب يبار امشب.تازه هفته پيش هم كه هونريزي كردم دكتر اول سونو شكمي كرد نديد بعد فرستادم سونو واژينال.بچه ها اتفاقي كه نيفتاده خداي نكرده؟