2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046831 بازدید | 684554 پست
منظورم اینه ارتباطی بین امپولی که عصر میزنم و اون اورگالوتران هست؟!یا ربطی نداره؟چرا من این سوالا رو ...

عزیزم ارتباط که هست....

والا من دقیق نمیدونم چرا دکترت گفته مهار رو یازده شب بزنی.....

ولی در کل روال کلی که اکثر دوستان داشتن تحریک تخمدان ۴ تا ۶ عصر و مهار ۸ تا ۱۰ صبحه....

من چون تحریک تخمدانامو همسرم میتونست ۸ شب بزنه دکترم گفت پس ستروتایدتم ۱۲ ظهر بزن یعنی اونم دو ساعت شیفت بده و جای ده صبح ۱۲ ظهر بزن....

تو طبق دستور دکترت بزن چون حتما برنامه تو اون مدلی تنظیم کرده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كلّه پاچه چرا نخوريم؟؟؟ @تورك_آنا

آنا جون‌گفتن کله یعنی مغز نخوریم.اما پاچه اشکال نداره

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
حتما روششون فرق میکنه گلم ذهنت رو مشغول نکن  برای من سه روز قبل از کشیدن گفتن بخورم و دیگه است ...

آها.. از من آخه کلا کج بود. دکترم گفت خیلی هواست باشه چرکی نشه ک میزنه به گوشت کلا دردسره.. 

بعد من اصلا درد نداشتم.. بعدش فقط بخاطر چرکی نشدن بهم داد امپول.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم ارتباط که هست.... والا من دقیق نمیدونم چرا دکترت گفته مهار رو یازده شب بزنی..... ولی در کل ر ...

اره منم تعجب‌میکنم چرا بقیه همه صبح داشتن و من شب!البته یکی از بچه ها هم شب داشت.چی بگم.شاید دکترم اینطور صلاح دیده.فعلا که مجبورم بهش اعتماد کنم و حس خوب داشته باشم.دعا کن همه چی خوب پیش بره آنا جونم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم قربون دلت مهربونت 🌹❤️نگران و استرست رو دور کن  گاهی گریه کردن باعث میشه ادم خالی بشه مط ...

انشاالله❤☘🍀 ایشالا هممون مامان شیم تو این تاپیک😙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
فداتشم.اره خوبه از این نظر.وااای شوهرم که میگه بذار عضلانی رو خودم برات بزنم.میگه من بلدم،ولی راستش‌ ...

پروژسترون معمولا از روز پانکچر شروع میشه تا هفته ۱۱....

به نظرم بذار همسرت بزنه این که دیگه دز مز هم نداره بگی کم یا زیاد شد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نگران نباش.... فقط آسپرین نداشتی؟ اگه داشتی حتما به دکترت بگیا!!!!!

چرا عزیزم داشتم.. 

شنبه که رفتم واسه معاینه اولیه گفتم. کلی سوال کرد به خاطر چی میخوری مشکل قلبی خدای نکرده چی...گفتم نه به خاطر بارداری و مسائلش..و اینکه خونم غلیظه.بهم گفت قطعش کن.. کار جراحیت رو تموم کردم میگم از کی شروع کنی.

دیشب جراحی کردم.از سه شنبه شب دوباره مجوز داد استفاده کنم.🍀 دراصل شنبه یکشنبه دوشنبه رو گفت نخور.

آنا جون بخاطر اینکه ممکنه خون دندون بند نیاد میگن نخوری؟

وای خدارو شکر ایشالله داری مامان میشی..... اگه بدونی چه قدر دوست دارم زودتر خبرشو بدی؟!!!

قربونت برم عزیزم الهی خدا. از دهنت بشنوه😭😭

محتاج دعاتون هستم🙏🙏❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزم والا چند باری برا منم پیش اومده نزدیکای پری همچین ترشحاتی داشتم.... شاید برا تخمکگذاری نیست و ...

آره ولش کردم به حال خودش😃😅

میخاد بیاد میخاد نیاد😀

دبگه تصمیم گرفتم فکرمو درگیر هر چی نکنم🤗

ان شاالله جواب بگیریم با این آمپولا.بچه ها معمولا چند سیکل پانکچر میشین و چندمش انتقال میدن؟

غزیزم روز پانکچر به پاسخ بدن ربط داره...

فولیا به ۱۷-۱۸ برسن آمپول آزاد یازی میدن و ۳۶ ساعت بعدشم پانکچر....

من که هر سه پانکچرم روزاش فرق داشتن چه برسه به دو نفر متفاوت....

روز ۱۶، ۱۳ و ۱۲ تایم پانکچرام بودن.....

بر اساس اینکه جنین چند روزه بخوان انتقال بدن ۲-۳-۴-۵ روز بعد پانکچرم انتقال فرش هست.....

انتقال فریزم که میمونه برا بعد.....

سلام دوستان‌.من امروز قرار بود پروسه ivfرو شروع کنم رفتم امپول بزنم تا کلینیک رفتم فیشم گرفتم ولی من ...

عزیزم حتما خیری بوده تو تصمیمت.....