2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست
امشب هیچ چیز جویدنی نخور. سوپ یا شیر... فقط مایعات

عع چرا این دکترا اطلاع بد میدن   به من میگفت هرچی میتونی بخوری 🤕

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام عزيزم و سلام به همه دوستان ، بله خانمي من همون مامان سبحان قديمي هستم كه معلم هستم و يك هفته دي ...

فکر کن دوباره باید مرخصی بگیری....

البته فکر کنم اواخرش به تابستون بخوره و از تعطیلاتش استفاده کنی و سال بعدشم فکر کنم با دو تا بچه کلا مرخصی بگیری...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم  سلام ی سوال داشتم...من ب حساب خودم الان باید تو هفته ۲۸ باشم ک دکتر دیشب سونو کرد گفت تو ...

بهار جون نگران نباش ان شا الله وزن ني ني ات ميره بالاتر من واقعا دقيق يادم نيست وزن دخترم چه قدر بود توي اين هفته ولي خودم كه اگر يادت باشه وزنم نه تنها بالا نرفت تازه كم هم شد ، بيخود نگران نباش ان شا الله همه چيز خوب پيش ميره برات .

سلام.من دوشنبه یازدهم پانکچر شدم وهایپر شدم.خیلی حال بدی داشتم تهوع،سرگیجه ودل درد..دلم آب اورده بود ...

عزیزم ان شاالله که بعداز این خوشی باشه

کلا پروتیین خوبه گوشت ومرغ وماهی و...

دکتر به من پودر پروتئین وی داده بود از دکترتون بپرس اگر صلاح دونست بگیر واستفاده کن

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام به همگی دوستان  من خیلی وقته نیومدم امیدوارم هرکی انتقال داشته همشون مامان شده باشن و 9ما ...

عزیزم ایشالله بهترینا منتظرته....

سرم رو چیکار کردی؟

این دفعه داری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فکر کن دوباره باید مرخصی بگیری.... البته فکر کنم اواخرش به تابستون بخوره و از تعطیلاتش استفاده کنی ...

از لحاظ مرخصي خدا رو شكر آموزش و پرورش زياد سخت نميگيره مخصوصا براي بچه ، برادرم كه ميگه ديگه فكر كنم تا بازنشستگي داري همينطور ميري مرخصي . 😂😂😂

خواهرای گلم❤ دیشب که اومدم بخوابم،بی حسی دندونم رفته بود کم کم داشت درد خودش رو نشون میداد.منم مقاا ...

عزیزم قربون دلت مهربونت 🌹❤️نگران و استرست رو دور کن 

گاهی گریه کردن باعث میشه ادم خالی بشه مطعنم این دفعه حتما با نتیحه خوبی میای خوشحالمون میکنی 🤲🤲🌹🍀☘️

برا من همیشه مینوشتن هموژن . این یعنی چ ؟

هموژن فکر کنم یعنی یه دست و یکنواخت....

همو فکر کنم اول هر چی بیاد یعنی به معنی مثل هم بودنه.....

عزیزم.خب ب تعدادی ک برات نوشته باید بخوری دیگه فک کنم

آخه روزی که پانکچر شدم پرستاره ازم پرسید قرصشو دارم یا نه منم فقط ی ورق داشتم گفت تا ۶روز دیگه باید بخورم مامای بخش برام نوشت حالا میگم پریود شدم بازم بخورم یا نه نکنه بخورم ضرر داشته باشه

خدا جونم شکرت...
سلام به همگی دوستان  من خیلی وقته نیومدم امیدوارم هرکی انتقال داشته همشون مامان شده باشن و 9ما ...

راستی ثمین حون خبر یه معجزه......

مامان سبحان دوباره مامان شده....

هموژن فکر کنم یعنی یه دست و یکنواخت.... همو فکر کنم اول هر چی بیاد یعنی به معنی مثل هم بودنه.....

پس گرید آ و سه خطی بهتر از هموژنه برا انتقال ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام من امروز روز سوم انتقالمه بعضی وقتا یادم میره انتقال دادم از موقعی که جنین رو انتقال دادن یه آر ...

ای جان عزیزم 😆😘انشالله خبر مادرشدنت رو بهمون بدی بعدا حساب کتاب با فسقلیلات بکن 🥰😆😆

سلام روشا جان خوبی گلم؟ چی شدی شما؟ نی نی چی شد؟

عزیزم شکر خدا دختر گلش صحیح و سالم پرید تو بغلش....

سلام به همه دوستان عزيزم ، بله عزيزم شير به شير ، سخت كه خوب حتما هست ولي واقعا فكر نميكنم از اون ٦ ...

منم فک کنم دارم شیر ب شیر میکنم 😢 من اصلا قصد بارداری ندارم خیلی نگرانم

بچه ها من خيلي پريشونم.يه ساعتايي مث دم ظهر و دم غروب اضطراب دارم.خواب هاي پريشون ميبينم.ديشب خواب م ...

عزیزم میدونم استرس داری اما یعی کن کنترلش کنی.....