2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
دكترم يزد و خودم يه شهر ديگه ام.اورژانس ديشب خيلي منو ترسوندن.زنگ زدم يزد گفت بيخود گفته حتما كسي بو ...

عزیزم اشکال نداره ولی دیگه اصلا تکرار نکن.کی باید بری برا سونو؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

دوستهای خوبم من کم پست می ذارم ولی تقریبا بیشتر پست ها رو می خونم وحافظه ی خوبی دارم و اسمها توی ذهنم می مونه وبرای تک تکتون دعا می کنم چون خیییلی به مستجاب شدن دعای آدمها درحق همدیگه اعتقاد دارم والتماس دعای فراوان ازتون دارم امیدوارم که خدای مهربون این روزهای انتظار رو با میوه های شیرینی که توی بغلمون میذاره زودتر تموم کنه آمین

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم رنج آزمایشگاهت چند بود؟ پلی کیستیکی عزیزم.. احتمال هایپری داری یا حتما میشی... باز مشورت کن با ...

الان رنجشو نگاه کردم نوشته 13 تا 45 سال0.9 تا 9.5فکر کنم یکم بالاست 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
من امروز دقیقا یک هفته است که ازم مثبت شده نمیدونم چجوری حساب میکنن هفته بارداری رو؟؟ دکترم گفته هف ...

دکتر من اینجوری حساب میکنه:

تعداد روزی که از انتقال گذشته+سن جنین (۳یا۵روز)+۱۴

جمع بالا رو تقسیم بر ۷ میکنه، تعداد هفته سن بارداری رو تعیین میکنه

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله
سلام به همگی  دوستان همفکری میخام  توی ان تی سونوی شکمی طول سرویکس 31 هفته 14سونوی و ...

نظرات دکترها متفاوته

مثلا دکتر عارفی تو این شرایط حتما سرکلاژ میکنه ولی دکتر نصر میگه عوارض سرکلاژ زیاده و سرویکس بالای ۲۵ رو سرکلاژ نمیکنه

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله
سلام انتظار جون من میرم رو پستت نمیاد سوالت چیه عزیزم؟

سلام نیوا جان،آزمایش fsh دادم ۳ تا بیشتر از رنج آزمایشگاهه،واسه اون نگرانم روز ۴ پریودی انجام دادم ولی پریودیم لکه بینی بود معذرت میخوام خون روان نداشتم به کشاورزی گفتم پریودی حسابش کرد گفت آزمایش بده

حالا میگم نکنه واسه اون  لکه بینی fsh این طوری شد

اینم آزمایشمه

خانمها من از روز 2 پریود ال دی میخورم و روز 14 پریود هستروسکوپی شدم لک بینیم تموم نمی شد رفتم به مام ...

خانمی ممکنع راجب هیسترو راهنماییم کنید.

برا چی انجامش دادین؟

هزینش؟ و اینکه بعدش استراحت نیازه یا از فرداش میشه رفت سر کار

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلام من امروز روز سوم انتقالمه بعضی وقتا یادم میره انتقال دادم از موقعی که جنین رو انتقال دادن یه آر ...

دفعه چندمتونه....خدا رو شکر اروووومی 

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه