2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046940 بازدید | 684566 پست
بچه ها من ديشب يه اتفاقي برام افتاد.فكر كنم همه چيز تموم شده.عصر ميرم دكتر من ديشب تب و لرز داشتم و ...

دورت بگردم ..عزیزم استرس نگیر توروخدا.نی نی ناراحت میشه.😔 جای نی نی امنه.احتمالا هماتوم داری از اونه این خونریزی.استراحت کن عزیزم.

عزیزم مگه الکیه که به خاطر سرماخوردگی و تب و لرز نی نی جونش به خطر بیفته خدانکرده...ربطی نداره به بارداری.نگران نباش😙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچه ها از ديشب بعد از اون خونا دسشويي كه ميرم انگار ازم يه مايع قهوه اي خيلي روشن ازم مياد

عزیزم احتمال زیاد هماتومه..استراحت کن و استرس نداشته باش.رفع میشه .دخترعموی منم اینطور بود ،پسرش الان ۴ سالشه..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمها من از روز 2 پریود ال دی میخورم و روز 14 پریود هستروسکوپی شدم لک بینیم تموم نمی شد رفتم به ماماهای دکترم گفتم اون هم گفت دوفاستون بخور دور روز دوفاستون میخورم ولی از امروز کمر درد دارم  میگم دوفاستون باعث نشه پریود بشم چون نمی خوام پریود بشم چون جواب پاتولوژیم حاضر نیست میخوام جواب بگیرم بعد ال دی قطع کنم که پریود بشم واین هم بگم بعد هیستروسکوپی همچنان لک بینی دارم

لطفا کمکم کنید

قربونت برم عزیزم انشاالله😍 ببخشید من از دیروز که آمپول سومم رو زدم تقریبا خونریزیم قط شده (امروز ر ...

بله گلم کاملا طبیعیه

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم احتمال زیاد هماتومه..استراحت کن و استرس نداشته باش.رفع میشه .دخترعموی منم اینطور بود ،پسرش الا ...

قربونت برم سارا جون.توكل بخدا

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

بچه ها من كه از اورژانس اومدم ديشب بهم چيزي ندادن من از ترس يه شياف سيكلو ژست ٤٠٠ خودم گذاشتم.نميدونم چرا اينكارو كردم.

يعني من ديروز سه تا پروژسترون واژينال ١٠٠ و يه دونه شياف ٤٠٠ ركتال ساعت ٦ عصر و يه دونه شياف ٤٠٠ ركتال ساعت ١ شب گذاشتم.خدايا خيلي زياد گذاشتم فكركنم.خدامنو مرگ بده😔😔😔😔

اگه کسی میدونه این پست منو جواب بده ممنون

سلام انتظار جون من میرم رو پستت نمیاد سوالت چیه عزیزم؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بچه ها من كه از اورژانس اومدم ديشب بهم چيزي ندادن من از ترس يه شياف سيكلو ژست ٤٠٠ خودم گذاشتم.نميدون ...

نترس عزیزم خدا بخواد اتفاقی نمیفته.جای اینهمه شیاف استراحت کن.ب دکترت دسترسی نداری؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
رفتم دکتر نصر.گفت برو .مشکلی نداری.طبیعی باردار میشی.سی ساله ت شد بیا..گفتم خسته شدم دیگه نمیتونم من ...

عزیزم کار خوبی کردی. همین زمان از همه چیز مهمتره انشالله بهترین نتیجه رو میگیری عزیزم من مطمئنم پایان این ناراحتی هامون به شادی وصف نشدنی ختم میشه خدا هم گفته از تو حرکت از من برکت ما تلاشمون رو کردیم باقیش لطف و کرم خدای بزرگمونه

که انشالله فرزند یا فرزندای سالم بهمون بده 🙏🙏❤️

از دعای خیرت ممنونم انشالله برای همه منتظرا و من و. شما🙏💋💋

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزم رنج آزمایشگاهت چند بود؟ پلی کیستیکی عزیزم.. احتمال هایپری داری یا حتما میشی... باز مشورت کن با ...

حرفی نزد این آزمایش واسه دوساله پیشه دیگه نگفت دوباره تکرار کن چیکار کنم حالا واااای هایپر نه خدایا نه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
نترس عزیزم خدا بخواد اتفاقی نمیفته.جای اینهمه شیاف استراحت کن.ب دکترت دسترسی نداری؟

دكترم يزد و خودم يه شهر ديگه ام.اورژانس ديشب خيلي منو ترسوندن.زنگ زدم يزد گفت بيخود گفته حتما كسي بوده كه از درمان نازايي چيزي نميدونسته.من بيشتر نگران شياف هايي ام كه ديروز گذاشتم.گفت نبايد ميذاشتي ولي حالا اشكال نداره.يعني ديروز از ساعت ٦ صبح ديروز تا تا ساعت يك شب من ١٢٠٠ ميليگرم شياف گذاشتم😔😔😔😔نميدونم چرا اينكارو كردم.از ترس بود😔

عزیزم کار خوبی کردی. همین زمان از همه چیز مهمتره انشالله بهترین نتیجه رو میگیری عزیزم من مطمئنم پایا ...

ماهی جان من شمارو ازتاپیک iuiمامان رها می شناسم توی همه ی دعاهام یادتون می افتم واگر قابل باشم براتون دعا می کنم منم مثل روز برام روشنه که به زودی نتیجه ی شیرین این روزها رو می بینید دوستتون دارم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!