2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046940 بازدید | 684566 پست
سلام دوستان من امروز انتقال دارم لطفا با دلهای پاکتون برام دعا کنید

عزیزم دست حق همراهت ان شاالله که به لطف خداوند دوقلوهای نازت بیان توی دل وبعد نه ماه توی بغلت❤❤

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
چرا من درد ندارم؟!!!!یعنی‌ممکنه دوز دارو کم باشه و تحریک نشده باشه تخمدانم؟

جای خوشحال بودنته که درد نداری خاکستری؟😅😂😂😂خداروشکر دختر...نگران نباش...امپولا کار خودشونو میکنن...منم درد نداشتم فقط دوروز قبل پانکچر علایم هایپری داشتم...همه که درد ندارن عزیزم❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان سبحان جون مبارکت باشه عزیزم. یه سوال داشتم ازتون، شما سر دخترتون مثل اکثر ماها لکا بینی و ...

عزیز من تا هفته ی 12 روزی 2 تا آمپول پروژسترون داشتم بعد دکترم گفت یک هفته روزی یکی بزنم و هفته بعد یک روز درمیون روزی یکی  بزنم  و قطع کنم 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
عزیزان من دیروز که سرم به دستم وصل کردن اولش نتونست رگ پیدا کنه بعد دوباره یه جا دیگرو زد حالا دستم ...

نه عزیزم نگران نباش...بافت مویرگی رو تخریب کرده...یک هفته ده روزی طول میکشه تا خوب بشی...بعضیا هم خوش زخمن زودتر خوب میشن...نگران نشو طبیعیه

عزیزم دست حق همراهت ان شاالله که به لطف خداوند دوقلوهای نازت بیان توی دل وبعد نه ماه توی بغلت❤❤

ممنون عزیزم چه دعای خوبی ولی من یه دونه جنین دارم

خدایا شکرت😙

سلام . امروز روز 13 انتقالم بود این دفعه ششمه که انتقال دادم .بی بی زدم منفی بود . ناراحت که هستم اما مثل دفعه های قبل دگه گریه زاری نمی کنم سری قبل که مثبت شدم دو ساک بارداری که هر دو جنین تشکیل نشد و کارم به کورتاژ کشید تا 40 روز گریه زاری کردم و افسردگی گرفتم این سری از اول خودم رو به بی خیالی زدم امروز با اینکه می دونم منفی شدم اشکم نمیاد اما یه بغض فرو خورده دارم به خدا گفتم من از رو نمیرم اینقدر درخونتو می زنم بلکه بالاخره باز بشه دو تا جنین بالاست دیگه دارم و میخوام برای قبل از عید دوباره انتقال بدم .

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.

این سری همه کاری کردم حتی سرم آی وی آی هم زدم وقتی خدا نخواد نمیشه

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
مرسی بهترین مامان دنیا فقط خدا خودش کمکم کنه خیلی واسم سخت شده همش میزنم زیر گریه و دوباره عزممو جزم ...

عزیزم مهم اینه ناامید نشی.....

میتونی خسته بشی....

گله کنی....

اما اناامید نشو.....

همه دوستات که الان مامان شدن یه روزی این روزارو گذروندن.....

تو و بقیه دوستای منتطرمونم یه روزی این حس بی نظیرو تجربه خواهند کرد......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بعدازiuiچه مراقبتهایی لازمه؟تغذیه چطور؟اگرکسی تجربه ای داره بگه ممنون.این ماه قراره iuiکنم

عزیزم تغذیه که باید مناسب طبعت باشه و از کسی تقلید نکنی.....

عزیزم در کل فقط کار ینگین نکن.....

زنزگی روزمره با ریتم روتین رو داشته باش.....

آب زیاد بخور.....

یه بند نخواب.....

هر از گاهی یه دوری تو خونه بزن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام . امروز روز 13 انتقالم بود این دفعه ششمه که انتقال دادم .بی بی زدم منفی بود . ناراحت که هستم ام ...

😔😔 عزیزم میشه بگید مشکلتون چیه؟ خودتون مشکل دارید یا همسرتون؟ میدونم چه حسی داری الان لعنت به این مسیر تلخ

خدایا یعنی برای منم میشه???منم بچه میخوامم روحیم خرابه ای خدا.بشه این عذاب

ایشالله میشه فقط سعی کن استرس رو از خودت و همسرت دور کنی تا شانس داشتن جنینای خوبو از دست ندی.....

از اون ورم آزهای تکمیلیو بعد تشکیل جنین بده که هدر نرن....

اره بخدا خیلی سخته، من فقط سعی میکنم قوی باشم و انرژی مثبت داشته باشم ولی به عمق موضوع نگاه میکنم می ...

عزیزم ایشالله خدا دو سه تا یه جا میده جبران کمبود لوله هات میشه و نمیتونی موهاتو شونه کنی.....

آنا جون بعد از عمل آندومتریوزت هم همین طوری بود یا فقط قبلش؟ 

عزیزم هر سه بار که تو سیکلام ال دی داشتم اینطوری بود....

که میشه هم قبل هم بعد لاپرا.....