2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
عزیزم من فقط روز ۹و۱۰ در حد یک لک قهوه ای خیلی رقیق روی دستمال و یکبار فعلا ندارم

خداروشکر.ان شاالله تا اخرشو بدون استرس بگذرونی عزیزم😙

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خب خیلی زوده گلم واسه شما ، من واسه ای یو ای دومم پنج تا تخمک داشتم اون روزی که امپول ازادسازی رو زد ...

ممنونم از اطلاعاتت عزیزم.من اول راهم خیلی چیزا رو نمیدونم .برای همین سوال زیاد برام پیش میاد.ممنونم که جوابمو با حوصله دادین💚💚ان شاالله به زودی مامان شیم هممون

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم. برای لک کمرنگ باید چیکار کرد؟؟ 

لک که قهوه ای خیلی خیلی کمرنگ هست فقط یه نقطه ریز قهوه ای تیره دیدم روی دستمال بقیه اش قهوه ای خیلی کمرنگ بود.

آزمایشی که مامای دکترم برام نوشته رو باید ابتدای هفته ۶انجام بدیم؟ سونو رو ابتدای هفته۷؟

ممنونم عزيزم ، بله خانمي من سر دخترم ٣ بار خونريزي داشتم هر بار يكدفعه يك خون زيادي ازم ميرفت ولي بع ...

سلام ،‌شما همون مامان سبحان قدیمی هستین ؟ فکر کنم معلم بودین ؟ دوباره باردارید ؟ تبریک میگم ؟ طبیعی باردار شدید ؟

اها.من زیاد درد ندارم.وقتی فعالیت میکنم یا خم‌میشم درد حس میکنم بعدش.یعنی کریمزاده هرکی پانکچر داره ...

نه گلم برای چند ساعتی هستی شب میفرسته خونه 

بستگی به تخمکها داره که چقدر رشد کرده باشه بعد امپول ازادسازی رو میدن !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم اون صد در صد بخاطر لانه گزینی نی نی نازت بوده ،،، وااای خدا یعنی میشه نی نی منم بیاد لونه باز ...

حتما میشه عزیزم انشالله بزودی بیاد🥰🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ايشالا ممنون فقط براي فشارم نگرانم خداكنه بياد پايين 

عزیزم حتما برو متخصص قلب و عروق ،منم میخواستم انتقال بدم فشارم رفت بالا و سیکلم کنسل شد و رفتم متخصص قلب و دارو گرفتم حتما برو وپیگیر باش تا بدنت و نی نی جونت صدمه ای خدای نکرده نبینه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻