2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
بله ميخوردم

ب منم دکتر قبل انتقال روزی دوتا داده و اصلا گفتش ک قطع نشه . دکترتون کیه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمایی که آی وی اف کردین قبلا پرسیدم جواب ندادین تو روخدا اگه میدونید بهم بگین، من دیروز غروب ...

عزیزم از وقتی خون میبینی حساب میشه پس امروز عصر امپولت رو بزن موفق باشی گلم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
دوستان من تیکر گذاشتم اصرار داره جنسیت را مشخص کنید درسته؟ شما هم با همین مسئله روبرو بودین؟

ای جانمم تیکرت مبارک 😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

سلام دوستان حالتون خوبه؟؟

من دو هفته دیگه پریود میشم میرم برای انتقال دوم 

سوالم اینه کار خاصی نیاز هست بکنم؟؟

برای انتقال دوم میخام جنین هارو هچینگ کنم بعد انتقال بدم و اگه بزارن چسب جنین هم بزنم!!نظرتون چیه

@تورک_آنا    

عزیزم ببخشید کدوم‌دکتر براتون‌تشخیص داد؟ با سونو تشخیص دادن؟ میشه بگین چه علائمی داشتین؟

دکتر کارگر عزیزم بله با سونو,من دور نافم درد میگیره و معمولا وقتی زیاد سرپام لگن و کمرم درد میگیره

خدا جونم شکرت...
واي حالا صبر ميكني عمل كني بعد انتقال بدي؟ مكه درد داشتي كه رفتي ؟ خود كارگر عمل ميكنه

آره عزیزم نه درد نداشتم من قبلا ی کیست مقاوم داشتم که گفتن باید لاپاروسکوپی کنم بعد از لاپاروسکوپی تشخیصشون اندومتریوز بود بعد از عملم دو سال اقدام داشتم برای بارداری که نتیجه ای نداشت منم رفتم پیش کارگر که گفتن دوباره باید لاپارا بشم نه من نمیخوام با کارگر عمل کنم حس خوبی بهش ندارم فعلا موندم برم پیش کی اگه بتونم شاید صبر کنم خزعلی بیاد 

خدا جونم شکرت...
سلام دوستان حالتون خوبه؟؟ من دو هفته دیگه پریود میشم میرم برای انتقال دوم  سوالم اینه کار خاص ...

عزیزم من هیچ مراعاتی نکردم خداشاهده هم زیاد حرکت داشتم هم هرچی دوست داشتم خوردم به نظرم از دکترت بپرس چون من از دکتر پرسیدم هیچ توصیه ای نکرد گفت زندگی عادی داشته باش

آره عزیزم نه درد نداشتم من قبلا ی کیست مقاوم داشتم که گفتن باید لاپاروسکوپی کنم بعد از لاپاروسکوپی ت ...

برو پس پيش اصف جاه اگه عجله داري اون كه معلوم نيست اصلا بياد يا نه تو درد نداشتي گفته رودت درگيره منكه اينهمه درد دارم خدا بدادم برسه راستي سونوگرافي كجا بود فرستاد شمارو

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم من هیچ مراعاتی نکردم خداشاهده هم زیاد حرکت داشتم هم هرچی دوست داشتم خوردم به نظرم از دکترت بپر ...

ای جونم خداروشکر ک نتیجه گرفتی

منم فعلا مراعات هیچیو نمیکنم ترشی ام زیاد میخورم😑😁

شما کجا انجام دادی؟سری اول نتیجه گرفتی عزیزم؟