2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
ممنون عزيزم ، عزيزم من خودم مشكلي نداشتم البته آخرها به خاطر داروها ضخامت آندومترم يه كمي دير بالا م ...

مامان سبحان جون مبارکت باشه عزیزم.

یه سوال داشتم ازتون، شما سر دخترتون مثل اکثر ماها لکا بینی و خونریزی داشتین؟

تا کی و چقدر آمپول و شیاف داشتین؟ و کی قطع کردین؟

دوستای گلی که از ۳ ماه بیشترن و جلوتر از ما هستن هم اگه میتونن جواب بدن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

عزیزان من دیروز که سرم به دستم وصل کردن اولش نتونست رگ پیدا کنه بعد دوباره یه جا دیگرو زد حالا دستم کبود شده همینطور هم داره زیاد میشه به نظرتون مشکلی نیست؟؟؟؟؟؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اصلا درد نداشتم. حتی تا آخرش. حتی هایپر شده بودم هم. فقط تنگی نفس و سرگیجه داشتم.و کمی تهوع

عه فکرکردم شاید یه جای کار میلنگه.پس مشکلی نیست.البته سعی میکنم رعایت کنم و خم نشم،سفیده میخورم،چیزای سنگین بلند نمیکنم.شایدم بخاطر ایناس.ولی دو روز اول یکم تخمدانام تیر میکشید.گفتم بپرسم ببینم طبیعیش چطوریه.مرسی گلم.الان بهتری خودت؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها یعنی همه ی ما میکرویی ها این لک و خونریزی و شیاف و امپولو داریم؟؟؟اینجا هرکی دیدم داشته!

عزیزم من فقط روز ۹و۱۰ در حد یک لک قهوه ای خیلی رقیق روی دستمال و یکبار فعلا ندارم

سلام دوستان ،، سلام آنا جون 

من وقت نکردم بعد زایمانم بیام سایت 

دلم میخاست فرصت پیدا کنمو بیام ازتون تشکر کنم ، از تک تک دوستایی که اونموقع برام دعا کردن و مایه دلگرمیم شدن ، از آنای عزیز که با حوصله و صبر به سوالاتم جواب داد و این دکترو معرفی کرد و من بعد از چندین بار آی وی اف منفی پیش این دکتر لذت مادر شدنو چشیدم ،،، ممنون از لاله سرخ عزیز ک سوالات دارویی و عیر دارویی جواب دادن ،،، ممنون از همه دوستایی که دعام کردن ، و راهنماییم کردن ، اسم تک تکشون یادم نیست ولی از همه ممنونم که اینجا جمع شدن و با درد مشترکی که داشتیم به هم کمک کردیم ، و برا هم دعا کردیم ، و راهنمایی کذدیم همو در حد توان ، ایشالا که هر کسی مادر شدن میخاد خدا نصیبش کنه بدون دارو و درمان و استرس ، معجزه ای در حد خودش ، اگه خدا نکرده باعث اذیت کسی شدم با حرفام ، مخصوصا‌آنا جون ، حلالیت میخام ،، هدفم فقط تشکر از دوستای گلم بود و آنا جون که الان میفهمم وقتی که میتونست برا استراحت خودش بزاره با یه بچه و الان با دو بچه ، اون وقتو داره برا ما میذاره و باعث و بانی ابنهمه رد و بدل اطلاعات شدن،، ایشالا که روزی بشه همش خبرهای خوب ااز همه دوستان این تایپگ بشنویم

چندتا تخمک داشتی عزیزم؟روز چندمته؟

خب خیلی زوده گلم واسه شما ، من واسه ای یو ای دومم پنج تا تخمک داشتم اون روزی که امپول ازادسازی رو زدم درد وحشتناکی داشتم الانم فکرکنم درد اصلی وقتی شروع میشه که ازادسازی رو بزنیم، من امروز یازدهمم بود ، روز هفتم رفتم سونو حدود نه تا تخمک داشتم اصلا هم تا دیروز دردی نداشتم فقط دوروزه ترشح شدید دارم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عه فکرکردم شاید یه جای کار میلنگه.پس مشکلی نیست.البته سعی میکنم رعایت کنم و خم نشم،سفیده میخورم،چیزا ...

احتمالا اولش تخمدان هات داشتن با داروی جدید آشنا میشدن تازه.

ممنون عزیزم.خدا رو شکر.

فقط هیچ علائمی ندارم .لک هم تموم شده.

منتظرم برم ان تی.

راستی دکتر پوراشرف گویا تا آخر ماه دیگه بیشتر نیست و میره تهران.

احتمالا بقیه راه رو باید با خزائیان بریم.

گفتم بگم روش حساب نکنی مامان آینده.

منم تو عمل انجام شده قرار گرفتم. تا ۲ش تهرانه ، بعدشم که میاد معلوم نیس ان تی قبول کنه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم من فقط روز ۹و۱۰ در حد یک لک قهوه ای خیلی رقیق روی دستمال و یکبار فعلا ندارم

عزیزم اون صد در صد بخاطر لانه گزینی نی نی نازت بوده ،،، وااای خدا یعنی میشه نی نی منم بیاد لونه باز کنه تو دلم😍😍

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزان من دیروز که سرم به دستم وصل کردن اولش نتونست رگ پیدا کنه بعد دوباره یه جا دیگرو زد حالا دستم ...

گلم سرم ای وی ای جی ؟ چن تا داشتی ؟ چطور نحوه تزریقشه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بچه ها یه سوال دیگه هم داشتم.وقتی امپولای تحریک تخمدان رو میزدین درد هم احساس میکردین؟منظورم قسمت تخ ...

اره عزيزم.تخمدان ها بزرگ ميشن.مواظب باش.اروم راه برو.از پله بالا پايين نرو با اروم برو.چون ميگن ممكنه باعث پيچش تخمدان ها بشه.البته من خودمم نميدونستم.تو همين ني ني سايت بچه ها بهم گفتن.يادمه وقتي امپول ازاد سازي رو زدم ساعت ١٢ شب.ساعت ١٢ ظهر روز پانكچر ازاد شدن تك تك تخمك هارو با درد احساس ميكردم.البته من هايپر شده بودم.بقيه اصلا عين خيالشون هم نبود ميگفتن و ميخنديدن.تازه افلاطونيان همون عصر هم مرخصشون كرد.ولي كريم زاده شب نگه ميداره

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
احتمالا اولش تخمدان هات داشتن با داروی جدید آشنا میشدن تازه. ممنون عزیزم.خدا رو شکر. فقط هیچ علائم ...

ای‌وااای.من تازه داشتم عاشقش میشدم

چرا هرچی دکتر خوبه سریع میره اخه😔خیلی مهربون و با حوصله بود.حیف شد

خزائیان تا حالا نرفتم.وقتی مجبور باشیم میریم.ان شاالله توام به سلامتی بگذرونی عزیزم.ان تی رو هم میدی‌و همه چی‌عالیه ان شاالله😚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مامان سبحان جون مبارکت باشه عزیزم. یه سوال داشتم ازتون، شما سر دخترتون مثل اکثر ماها لکا بینی و ...

ممنونم عزيزم ، بله خانمي من سر دخترم ٣ بار خونريزي داشتم هر بار يكدفعه يك خون زيادي ازم ميرفت ولي بعدش تا چند روز خوب بودم و بعد دوباره تكرار ميشد دوبار تا قبل از سونوي قلب و يك بار هم بعدش ، من آمپول پروژسترون داشتم تا هفته ٢٥ اينطورها يادمه داشتم و بعدش هم شبي يك شياف تا هفته ٣٢ اينطورها .

اره عزيزم.تخمدان ها بزرگ ميشن.مواظب باش.اروم راه برو.از پله بالا پايين نرو با اروم برو.چون ميگن ممكن ...

اها.من زیاد درد ندارم.وقتی فعالیت میکنم یا خم‌میشم درد حس میکنم بعدش.یعنی کریمزاده هرکی پانکچر داره رو تا شب نگه میداره؟عزیزم معمولا روز چندم پریود امپول ازادسازی میدن دیگه؟