2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزيزم منم گونال پن ٩٠٠ داشتم كه بايد شبى ٢٢٥ واحد مى زدم و پايان شب چهارم هميشه مقدارى ته اش مى موند ...

خیالم راحت شد مرسی عشقم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم زنگ بیمارستان مادر که زدید بگید پزشک اورژانس وصل کنن یزره پیاز داغشو زیاد کنید که تو دهات هستی ...

فکر خوبیه

@***Banooye_mehr***   عزیزم همینجوری بگو

شاید جوابتو بدن.راستی نمیدونی افلاطونیان صبح هم هست یا فقط عصر؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر خوبیه @***Banooye_mehr***   عزیزم همینجوری بگو شاید جوابتو بدن.راستی نمیدونی افلاطونیان ...

كلا عصرهاست.چون صبح ها كه من ميرفتم فقط كريم زاده بود.البته يكبار هم پنجشنبه صبح ديدم بود.

چشم ختما.حالا فردا زنگ ميزنم ببينم چي ميگن

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
همه هزینه های بیمارستانی با شماست ؟اینطوری باشه خیلی بی انصافیه 😕

فردا برم معلوم میشه

این کت تر رو منشی دکتر گفت بیمارستان نداره بخر ....فردا برم ببینم دیگه چی باید بخرم. 🤔..

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
كلا عصرهاست.چون صبح ها كه من ميرفتم فقط كريم زاده بود.البته يكبار هم پنجشنبه صبح ديدم بود. چشم ختما ...

مرسی عزیزم.حالا فردا عصر میرم ببینم چطوریه عزیزم.شاید جواب ندن وگرنه سوالتو میپرسیدم.مشکلت چیه دقیقا

مرسی عزیزم.حالا فردا عصر میرم ببینم چطوریه عزیزم.شاید جواب ندن وگرنه سوالتو میپرسیدم.مشکلت چیه دقیقا

عزيزم اينو بپرس حتما.كاش منم قبلش ميدونستم و از دكتر پرسيده بودم.چون اين شياف هاي اندومترين كه واژينال ميزاريم ممكنه باعث التهاب رگ هاي گردنه رحم بشه.و عامل خونريزي.اينكه مثلا من سه تا ١٠٠ هر ٨ ساعت ميزارم كه يادمه مريض هاي افلاطونيان هم همينو داشتن.اگر مث من خونريزي صورتي و بعدش قرمز داشتيم چجوري ميشه با امپول جايگزينش كرد.ممنون ميشم عزيزم.

فردا برم معلوم میشه این کت تر رو منشی دکتر گفت بیمارستان نداره بخر ....فردا برم ببینم دیگه چی باید ...

جالبه واقعا...ديگه اين چيزارو هم بايد خودمون بخريم؟!!!!!!

تبریک میگم عزیزم خداراشکر.مشکلتون چی بود؟

ممنون عزيزم ، عزيزم من خودم مشكلي نداشتم البته آخرها به خاطر داروها ضخامت آندومترم يه كمي دير بالا ميرفت ولي مشكل خاص ديگه اي نداشتم همسرم واريكوسل داشت كه عمل كرد و بعد از عمل وضعيت خوبي داشت ولي ما تا ٦ سال طبيعي باردار نشديم و دخترم رو با ميكرو باردار شدم و اين دومي رو هم به صورت معجزه آسايي طبيعي .

البته دوستان يه چيز ديگه اي هم هست من همسرم تقريبا ٦ ماه هست كه بازنشسته شده البته با ٢٢ سال و زود هم رفته بود سر كار ٤٣ سالش هست و قبلا توي ايران خودرو شرايط كاري خيلي سختي داشت و بعد از بازنشستگي واقعا خيلي از لحاظ جسمي و روحي خوب شد و من فكر ميكنم يك مقدار شرايط سخت كاري هم ميتونه باعث ناباروريهاي بدون علت بشه .

عزيزم اينو بپرس حتما.كاش منم قبلش ميدونستم و از دكتر پرسيده بودم.چون اين شياف هاي اندومترين كه واژين ...

باشه عزیرم میپرسم اگر جوابمو داد حتما میگم بهت

بچه ها یه سوال دیگه هم داشتم.وقتی امپولای تحریک تخمدان رو میزدین درد هم احساس میکردین؟منظورم قسمت تخمدانه.چیزی احساس میکردین کلا؟من یکی دو روز اول درد داشتم اما الان هیچ!طبیعیه؟!