2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه ها یعنی همه ی ما میکرویی ها این لک و خونریزی و شیاف و امپولو داریم؟؟؟اینجا هرکی دیدم داشته!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها یه سوال دیگه هم داشتم.وقتی امپولای تحریک تخمدان رو میزدین درد هم احساس میکردین؟منظورم قسمت تخ ...

من تا دیشب زیرشکمم درد میکرد و تخمدونهام کمی تیر میکشید ولی از صبح که ستروتاید رو زدم هیچ دردی ندارم، فقط فردا دارو دارم باید برم سونو که امپول ازادسازی رو بده

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم نداشتم.... البته حاملگی من هنوز خیلی تایید شده نیست که علائمم قابل اعتماد باشه

عزیزم ان شاالله که گلهات رو به سلامت بغل بگیری 🙇‍

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
بچه ها یعنی همه ی ما میکرویی ها این لک و خونریزی و شیاف و امپولو داریم؟؟؟اینجا هرکی دیدم داشته!

احتمالا بخاطر اینه شیاف رو از واژن میزارن ، من بارداری قبلیم شیاف استفاده میکردم دکترم میگفت اگه لک یا خونریزی داشتی از مقعد بزار درهرصورت جذب میشه ، البته شاید بخشی از خونریزی ها مربوط به این موضوع باشه

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
ممنون عزيزم ، عزيزم من خودم مشكلي نداشتم البته آخرها به خاطر داروها ضخامت آندومترم يه كمي دير بالا م ...

ممنون عزیزم که جواب دادی همسر من اسپرمش صفره برامنم دعاکن

😍😍خدایا شکرت
من تا دیشب زیرشکمم درد میکرد و تخمدونهام کمی تیر میکشید ولی از صبح که ستروتاید رو زدم هیچ دردی ندارم ...

چرا من درد ندارم؟!!!!یعنی‌ممکنه دوز دارو کم باشه و تحریک نشده باشه تخمدانم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام آنا جون من دوبار انتقال منفی داشتم این سری گفتن باید هیستروبشم درضمن پانکچرهم باید بشم حالا این هیسترو براچیه؟ روز چندم قاعدگی انجام میدن؟باتوجه به این که پانکچر دارم هردوتا تویه ماه انجام میشن؟چه مدت بعد هیسترو انتقال میدن؟شرمنده که زیاد سئوال پرسیدم

😍😍خدایا شکرت
احتمالا بخاطر اینه شیاف رو از واژن میزارن ، من بارداری قبلیم شیاف استفاده میکردم دکترم میگفت اگه لک ...

شاید عزیزم.اخه اینم خودش یه استرسیه.ان شاالله همه ی مامانل به سلامتی بگذرونن بارداریشونو.و همه منتظرا هم طعم مادر شدنو بچشن

روز چندمته ؟؟ من از روز نهم کمی درد تخمدان داشتم ولی دیروز زیاد بود ، سونو دادی ببینی چندتا تخمک داشتی باتوجه به سونو داروهات کم و زیاد میشن؟؟ من دو روزه ترشح خیللللی زیاد دارم لباس زیرم مدام خیسه

روز چندمته ؟؟ من از روز نهم کمی درد تخمدان داشتم ولی دیروز زیاد بود ، سونو دادی ببینی چندتا تخمک داش ...

اووو من تازه روز ششممه.شاید بخاطر همونه پس.هنوز سونو نرفتم اصلا.فقط سونوی اول پریودی رفتم.فردا هم قراره برم سونو ببینم اوضاع چطوریه

روز چندمته ؟؟ من از روز نهم کمی درد تخمدان داشتم ولی دیروز زیاد بود ، سونو دادی ببینی چندتا تخمک داش ...

چندتا تخمک داشتی عزیزم؟روز چندمته؟

سلام بچه ها من یه سوال دارم 

جمعه هفته پیش روز اول پری بود و روز سوم لتروزول خوردم و ۱۸ قراره برم سونو و از دیروز هم منوپیور زدم روزی دوتا تا فردا دارم 

در ضمن روز سوم دوتا فولیکول داشتم 

به نظرم دیروز دیگه پاک پاک بودم ولی الان خودمو چک کردم لکه داشتم و حالت پری هم دارم خیلی خیلی نگران شدم این چیه پری من که تموم شده بود

عزیزم نمیدونم والا افلاطونیان رو شیاف تاکید داشت به  همین که گفتم روزی دوتا امپول دارم بدون ش ...

الان دقیقا چند هفته این؟

من از روز ده انتقال داشتم.

سه روز درمیون آمپول داشتم اولش.

بعد شیافو یکی زیاد کرد.

بعد شیاف دو تا یک آمپول هر ۸ ساعت یکیشو میزدم.

بعد بازم قطع نشد و آمپول شد دو تا.

تا هفته ده تقریبا لک بود بازم که خوب شد.الان تقریبا ده روزه خوب شده اما میگه تا ان تی نرفتی بزن و عدد ان تی رو بگو بهت بگیم چیکارکن.

مت دیگه خسته شدم از اینهمه آمپول.

دلم میخواد لااقل بشه شیاف.

من سر اولیم هم لکه بینی خیلی کمی داشتم.یعنی هماتوم داشتم.اما کوچیک. با یه آمپول و یک شیاف و ۴ روز استراحت حل شد.

حتی یادمه دکترم گفت اگر باید آمپول لک کم شد حتی دومی رو نزن. حالا بیاد ببینه دارم فرت فرت امپول میزنم.خخخخخ

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

منم اصلا درد نداشتم. حتی تا آخرش.

حتی هایپر شده بودم هم.

فقط تنگی نفس و سرگیجه داشتم.و کمی تهوع

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار