2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سلام خانمي واقعا خدا خيلي بزرگه ، عزيزم من خودم مشكلي نداشتم ولي همسرم واريكوسل داشت كه چند سال پيش ...

مامان سبحان جان برای من وهمه ی بچه ها ی اینجا دعاکن عزیزم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام خانمها توی یه تاپیک خوندم دکتر عارفی قبل از انتقال جنین امپول دیازپام به بیماراش تزریق میکنه وا ...

به نظر من که خیلی خوبه، من موقع انتقال هم ترس داشتم همینکه پاهام همش میلرزید نمی تونستم عضلاتم رو شل کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم یزد انتقال دادم لکه بینی و خونریزی هم داشتم زنگ اورژانس بیمارستان مادر زدم گفتم من شهرستان ...

مننونم عزيزم

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم منم یزد انتقال دادم لکه بینی و خونریزی هم داشتم زنگ اورژانس بیمارستان مادر زدم گفتم من شهرستان ...

عزيزم شياف ٤٠٠ ركتال ميذاشتي؟عزيزم شما هفته چند خونريزي داشتي؟من به اورژانس به بهش اي وي اف به منشي دكتر به همه زنگ زدم😔كسي جوابي بهم نداد.حالا فردا يبار ديگه زنگ ميزنم

به نظر من که خیلی خوبه، من موقع انتقال هم ترس داشتم همینکه پاهام همش میلرزید نمی تونستم عضلاتم ...

اره واقعا خیلی خوبه ، من ای یو ای دومم بس که درد کشیدم اون لحظه که کاتتر رو وارد کرد انگار تیغ فروکردن تو جونم ، تمام بدنم از شدت درد میلزرید از اون روز به بعد حتی واسه معاینه ساده هم بی اختیار منقبض میشم و میلرزم ، وقتی شنیدم قبل از انتقال امپول میزنن واقعا خوشحال شدم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
انشالله عزیزم همه چی به خوبی پیش بره برات  بله اول شما انتقال میدی فرشته های نازتو بعد زین عزی ...

اره چقدر ننه. 😍😂💃🏼😅😅

به به چه ماه قشنگي🙊

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

عزیزم چرا گفت دو تد رو بکن یکی؟

منم هنوز دو تا آمپول میزنم. ده روزی هست لکم قطع شده.اما مرکز میگه تا انجام ان تی بزن همینجور، بعد عدد ان تی ات رو بده ، بهت بگیم چیکارش کن.

تا کی همینجوری ادامه دادین؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
یعنی بعد از سونوی فردا ک معلوم میشه ک کی انتقال داری دیگه سونو نداری ؟

نه ديگه عزيز دلم احتمالا هم انتقالم سه شنبه باشه چون دكترم شنبه و سه شنبه مركز هستش

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
قربونت برم تي تي جون.حق با شماست.ديشب حالم خيلي بد بود.يكم اينجا غر زدم.بعدش پشيمون شدم گفتم به خودم ...

بانوجونم خیلی خوبه غرغرکن...همه چیو بیرون بریز توی خودت نگه دار...اینجاهم با ما دردودل کن ولی هیچچچچ وقت خودتو مقصر ندونو سرزنش نکن و این چیزارو نشونه گناه یا مجازات ندون...اصلاااااا اینطوری فکر نکن...وگرنه اگر غر نزنیم پس چیکار کنیم😂😂😂

بانوجونم خیلی خوبه غرغرکن...همه چیو بیرون بریز توی خودت نگه دار...اینجاهم با ما دردودل کن ولی هیچچچچ ...

قربونت برم تي تي جون😘😘😘

عزیزم چرا گفت دو تد رو بکن یکی؟ منم هنوز دو تا آمپول میزنم. ده روزی هست لکم قطع شده.اما مرکز میگه ت ...

عزیزم نمیدونم والا افلاطونیان رو شیاف تاکید داشت به 

همین که گفتم روزی دوتا امپول دارم بدون شیاف ،گفتش امپول رو یکی با دوتا شیاف که من شیاف رو رکتال میزارم ولی با این دوز پروزسترون من همچنان لک های  قهوهای دارم 

عزیزم چرا گفت دو تد رو بکن یکی؟ منم هنوز دو تا آمپول میزنم. ده روزی هست لکم قطع شده.اما مرکز میگه ت ...

من از سه روز بعد از مثبت شدن هر روز دوتا میزدم تا هفته هشت که سونو قلب رفتم بعد از اون دیگه یکی با دوتا  شیاف