2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

@madar88   خانومي شما كم كم خونريزيتون قطع شد يا يك دفعه؟دكتر بمن شياف اضافه داده از چهارشنبه تا حالا كمتر شده ولي قطع نشده

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
من انشالا ماه بعد شروع میکنم، ذخيرمم نسبت به سنم کمه بنظرم، حالا بچه ها گفتن کم نیست، توکل بخدا، فکر ...

انشالله که با اولین انتقال برات اکی میشه یا خدا قبلش معجزه شو شامل حالت می کنه 

بهترین ها رو برات ارزومندم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهتر که بهت آسپرین نداده. اگه واقعا بتونی آب زیاد بخوری خیلی بهتره جدیدا فهمیدم آسپرین باعث جدا شدن ...

رويا تورو خدا هر چى كه تو اينترنت مى خونين رو باور نكنين چون اينترنت كلى مى نويسه و شرايط هر كسى با ديگرى فرق داره

حتما براى ماهايى كه آسپرين تجويز شده دليلى داشته كه دكترهامون با توجه به آزمايشهامون و علمشون تجويز كردن

نخوردين داروهاى رقيق كننده براى كسانى كه مشكل انعقادى دارن خيلى بدتره هم از نظر سلامت مادر و هم از نظر خونرسانى به جنين

باور كن با اين حرفها خودمونو بيشتر اذيت مى كنيم و ذهنمونو درگير مى كنيم 

ايشالا به زودى زود دلت با ديدن جفت جنينهات آروم مى شه عزيزم و نگرانيت كاملا از بين مى ره🙏🏼🌸💕

ساراجون ۱۳ بعداز ظهر پری اومد ۱۵ صبح سونو شدم روزی ۳ تا استرادیول داد گفت دوباره ۲۴ آذر برم 

ا چقدر خوب نزديكي پس

منم فردا سونو اخرمه روز انتقالم مشخص ميشه

فردا روز دهمم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
رويا تورو خدا هر چى كه تو اينترنت مى خونين رو باور نكنين چون اينترنت كلى مى نويسه و شرايط هر كسى با ...

هانا جون ميدوني از ديروز يه نگراني دارم.من سونو كردم گفت مايع ازاد نميبينه.پس يعني اين خونريزي از دهنه رحمه؟ممكنه بخاطر شياف ها باشه؟اخه خيلي خشك شده.بعضي وقتا بزور فشارش ميدم تو.شايد زخمش كردم!!!!!يبار اين بعدا برام داستان نشه؟!نميدونم واقعا.گيج شدم.

رویا جون شما چیکار میکنی؟ همش تو فکرتونم ؟ واقعا آسپرین باعث جدا شدن جفت میشه ؟ آخه خیلیا داشتن واس ...

هیچی عزیزم استراحت مطلقم.... فعلا که کار دیگه ای از دستم برنمیاد

آره میدونم به خیلی ها آسپرین میدن ولی جالبه یکی از عوارضش اینه

هیچی عزیزم استراحت مطلقم.... فعلا که کار دیگه ای از دستم برنمیاد آره میدونم به خیلی ها آسپرین میدن ...

ارزو جون منم خونريزيم از چهارشنبه بند نيومده.شيافمو بيشتر كردم ولي كم شده ولي قطع نه😔به قول تو ماهم كاري  ازمون بر نمياد جز انتظار و توكل.خدا بهمون كمك كنه

رويا تورو خدا هر چى كه تو اينترنت مى خونين رو باور نكنين چون اينترنت كلى مى نويسه و شرايط هر كسى با ...

درست میگی هانا... ولی شماها میتونین به دکتراتون اعتماد کنید . دکترایی که اینقدر با مسئولیت و متعهدن

اما منی که حتی اجازه ندارم دکترم رو ببینم و به همه از دم یه مدل دارو‌ میده بدون یک آزمایش ساده اصلا بهش اعتماد ندارم

هانا جون ميدوني از ديروز يه نگراني دارم.من سونو كردم گفت مايع ازاد نميبينه.پس يعني اين خونريزي از ده ...

خوب ازش مى پرسيدى كه به جاى شياف واژينال اجازه دارى يه مدت آمپول بزنى و يا ركتال فقط استفاده كنى؟همه شرايطتو براش توضيح دادى؟

ا چقدر خوب نزديكي پس منم فردا سونو اخرمه روز انتقالم مشخص ميشه فردا روز دهمم

انشالله عزیزم همه چی به خوبی پیش بره برات 

بله اول شما انتقال میدی فرشته های نازتو بعد زین عزیز بعدم اگه خدا بخواد من 😍😍😍😍😍😍

چقد ننه داریم 😂😂😂😂

خداجونم شکرت       

بچه ها یه سوال خیلی مهم دارم.من برای هفت روز دوتا امپول داشتم در‌کل.یکی ۹۰۰ یکی ۶۰۰ واحد.اول اون ۹۰۰ واحد رو گذاشتم توی پن.روزی ۲۲۵ واحد تزریق داشتم از روز دوم پریود

طبیعتا باید روز پنجم پریودم تموم میشد امپول اولی.چهارتا ۲۲۵ تا میشه ۹۰۰!

ولی امروز روز ششم تزریقمه و تازه امپول اولی رو ۱۲۵ تا زدیم تموم شد و دومیو انداختیم و ادامشو زدم.یعنی چی؟!!!!شوهرم اشتباه تزریق کرده ایا؟خودش هردفعه مطمئنه همون ۲۲۵ واحدو میزده.الان واقعا نمیدونم مگه بیشتر از اون چیزی که روش نوشته هست توی هر آمپول؟!!توروخدا جواب بدین

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ا چقدر خوب نزديكي پس منم فردا سونو اخرمه روز انتقالم مشخص ميشه فردا روز دهمم

یعنی بعد از سونوی فردا ک معلوم میشه ک کی انتقال داری دیگه سونو نداری ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خوب ازش مى پرسيدى كه به جاى شياف واژينال اجازه دارى يه مدت آمپول بزنى و يا ركتال فقط استفاده كنى؟همه ...

راستش من يزد رفتم.ولي الان يك شهر ديگه ام.يزد فقط تا انتقال همراهيت ميكنن.بعدش ديگه با دكتر خودته تو شهر خودت.نميدونم واقعا چكار بايد بكنم