2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
سلام دوستاي عزيز من ديروز انتقال داشتم  پردنيزول رو روزي دوتا گفتن ادامه بدم مشكلي پيش نياد؟

از قبل انتقال هم پردی داشتی و قطع نکردی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
از دیروز ساعت ۶ تا امروز ساعت شش میشه روز اول. از ساعت ۶ به بعد بزنی میشه روز دوم. چه آمپولیه؟ من ...

ممنون عزیزم،

آمپول گونال اف ۴۵۰ هستش که روزی ۲۲۵ واحد باید زیرجلدی بزنم، قبلا بچه ها گفته بودن که این آمپول بهتره ساعت ۵ عصر زده بشه (دکتر هیچی نگفت)،

الان زنگ زدم بیمارستان مادر، خانمه گف دیروز هم باید حساب کنی از امروز آمپولا رو شروع کن،

بعد با خودم گفتم نکنه متوجه نشده که گفتم دیروز "غروب" پریود شدم، گفتم نظر خانمایی که آی وی اف کردن رو بدونم بهتر متوجه میشن چی میگم

الحمدالله❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم، آمپول گونال اف ۴۵۰ هستش که روزی ۲۲۵ واحد باید زیرجلدی بزنم، قبلا بچه ها گفته بودن که ا ...

من صبح زدم فک کنم.

اما اگر میخوای ۵ بزنی عصر بزن ،یک ساعت انقدر فرقی نداره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
گلفام جون من دیروز از حسابداری هزینه لاپاروسکوپی رو پرسیدم برای من که بخشی از روده هامم درگیره گفت ب ...

عزیزم ببخشید کدوم‌دکتر براتون‌تشخیص داد؟ با سونو تشخیص دادن؟ میشه بگین چه علائمی داشتین؟

تو برگه عمل نوشته هفتا فولیکول ولی امروز نگ زدم گفتن پنج تا جنین داری که بیشتر گریدشون B   &nb ...

نگران نباش عزیزم اگه خدا بخواد دیگه گریدش اهمیتی نداره با همینا ایشاالله مامانی

خدا جونم شکرت...
پس از كجا فهميدي رودت درگيره ؟ كجا رفتي بهت گفتن؟ كي تشخيص داد شايد درست نباشه

من قبل از اینکه وارد درمان برای بارداری بشم رفتم پیش دکتر کارگر اونم منو فرستاد پیش دکتر اصفهانی برای سونو اونم گفت بخشی از رودم درگیر شده و لوله هام بعد گفتن قبل از لاپاروسکوپی باید برم برای فریز جنین

خدا جونم شکرت...
من قبل از اینکه وارد درمان برای بارداری بشم رفتم پیش دکتر کارگر اونم منو فرستاد پیش دکتر اصفهانی برا ...

واي حالا صبر ميكني عمل كني بعد انتقال بدي؟ مكه درد داشتي كه رفتي ؟ خود كارگر عمل ميكنه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم بعد امپول ازادسازی هیچ امپول دیگه ای نباید تزریق کنی مخصوصا سینال و گونال

ممنون

خدا از سرشون نگذره....

واقعا علت 50 درصد جواب نگرفتن در درمان نازایی اشتباهات کادر درمان

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام،خانما من دیروز انتقال دادم،۳تا جنین،دکتر گفت جنینا ۱۸-۱۷-۱۶ یعنی چی؟چی بخورم چی نخورم؟آناناس و ...

ایشاله بسلامتی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
قربون دلت برم دوست مهربونم.حق با شماست.خدا ارحم راحمينه.ببخشيد ديشب خيلي نا اميد بودم😔😘😘😘😘ممنون ...

عیبی نداره خیلی طبیعیه ما هم خسته میشیم لحظه ای نا امید میشیم بعضی وقتا ناشکری و کفر هم میگیم.... اما سعی میکنیم بزودی فراموش کنیم..و ریسمان الهی رو محکم بگیریم و بچسپیم😄

مثلا الان من کلی ناراحتم چون دیروز کاملا اشتباه به من گفتن چکار کنم اما توکلم بخداس

سلام،خانما من دیروز انتقال دادم،۳تا جنین،دکتر گفت جنینا ۱۸-۱۷-۱۶ یعنی چی؟چی بخورم چی نخورم؟آناناس و ...

یادم نیس کدوم صفحه بود یکی از دوستان بروشورهایی گذاشته در مورد بعد انتقال عالیه بگرد پیدا کن بخون