2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
سلام بچه ها خوبید همگی؟     من امروز جنین هام فریز شدن زنگ زدم گفتن پنج تا داری گریدشون ...

عزیزم نگران نباش خدا بخواد با همون c هم امکان مادرشدن هست 🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
نه عزیزم یه هیچ وجع سرخود کاری رو نکن همون چیزی رو گفتن انجام بده برای خودت دکتری شدی ها   &nb ...

😅😅😅😅تازه وقتی اومدم خونه شوهرم گفت دستگاه رو هم که باید بخریم ببریم چرا اینقدر میری دکتر خب کاری نداره خودمون هم میتونیم تو خونه انجام بدیم😅😅😂از روزی که تزریقام رو انجام میده دکترتر تر شده در تخصص دیگه ای😂

وای دوست دارم صدای منشی داخلی رو بزارم گوش بدید خودشون حفظن تند تند میگه کارایی که باید انجام بدی...

گوشیم رو گذاشته بود ریکورد صدا😆

اما باز درست جواب نداد حالم بد میشه از کار تیمی که آخرش هزار تا سوال میمونه برا مریض

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودم پلی کیستیک بودم و همسرم اسپرمش ضعیف بود،کار خاصی نکردم فقط زندگیمو زندگی کردم ،صبح زود بیدار می ...

مامان ملورین منم خیلی دوس دارم به دیدن فامیل و آشناها برم و رفت و آمد کنم ولی بعضیا زبونشون خیلی تیزه خدایی😶😪

پس چرا به من گفت یکشنبه اولین ای یو ای انجام میشه شنبه و یکشنبه گفت شوهرت بره نمونه بده یکشنبه دوش ...

عزیزم شوهرت باید هر دوبار که ای یو ای میکنی همون موقع صبحش آزمایش بده، نمیشه که اسپرمو زودتر بگیرن

به نظرتون فردا شب بزنم سر خود؟ بعد آیا دقیق ساعت 2 باید بزنیم دوست دارم دیرتر بزنم ....میترسم تخمکم ...

نه عزيزم بايد بايد دقيقا همون ساعتى كه مى گن بزنى بر طبق همون ساعت تخمكهات آزاد مى شن 

توروخدا يه وقتى سرخود نزنى ها بازم تاكيد مى كنم دقيقا همون ساعتى كه گفتن نه ٥ دقيقه زودتر و نه ديرتر

و همون روز از همسرت نمونه مى گيرن 

😅😅😅😅تازه وقتی اومدم خونه شوهرم گفت دستگاه رو هم که باید بخریم ببریم چرا اینقدر میری دکتر خب کاری ...

زن و شوهر هر کدومتون دکتری هستید دیگه 😂 یکیتون  واسه تزریقات 

عاقا من فردا پیشت واسه سونو شکمی میام 

عزیزم شوهرت باید هر دوبار که ای یو ای میکنی همون موقع صبحش آزمایش بده، نمیشه که اسپرمو زودتر بگیرن

پس منشی اصلا گوش نکرد به حرف دکتر یه روز زودتر منو فرستاده..

توکل بخدا

میشه امشب دیرتر بزنم چون شنیه صبح زود که من نمیرم 

اینو که بزنیم تخمک آزاد میشه و دفع میشه؟؟؟؟؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
زن و شوهر هر کدومتون دکتری هستید دیگه 😂 یکیتون  واسه تزریقات      عاقا من فر ...

شوهرم واقعا دکتره اما نه دکتر آمپول زن😅که اونم از صدقه سر بچه یاد گرفت خدایی عالی میزنه🤗دیگه منم زن دکترم پیشش تخصص گرفتم

پس منشی اصلا گوش نکرد به حرف دکتر یه روز زودتر منو فرستاده.. توکل بخدا میشه امشب دیرتر بزنم چون شن ...

تخمک هم ازاد بشه ۴۸ ساعت زنده میمونه جای نگرانی نداره گلم

پس منشی اصلا گوش نکرد به حرف دکتر یه روز زودتر منو فرستاده.. توکل بخدا میشه امشب دیرتر بزنم چون شن ...

اگر آمپول آزاد سازی بزنی 36 ساعت بعد معمولا آزاد میشه، من hcg زدم، نمیدونم این آمپول تو همون اچ سی جی باشه یا نه

شوهرم واقعا دکتره اما نه دکتر آمپول زن😅که اونم از صدقه سر بچه یاد گرفت خدایی عالی میزنه🤗دیگه منم ز ...

انشالله به مراد دلتون برسید گلم فقط استرس نداشته باش هرچی خدابخواد ☘️🌹

من یه بار سه شنبه 10شب زدم، پنجشنبه صبح ای یو ای کردن

کاملا گیجم 

چقدر زحمت میکشیم و هزینه اما اینا ساده میگیرن....

امشب به نظرتون دیرتر بزنم؟