2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046231 بازدید | 684505 پست
سلام دوستای گل 🌸🌸🌸 خواستم بهتون بگم من مدت زیادی بود استرس شدید و تپش قلب گرفته بودم گاهی سرخود ...

این قرص برای بارداری بد نیست؟

مگه همین نیست که صب باید خورد..؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
این قرص برای بارداری بد نیست؟ مگه همین نیست که صب باید خورد..؟

من هنوز توی سیکلم ، شاید بعد از انتقال بگه حذفش کن 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستان عزيزم ، خيلي خيلي ممنون از تبريكاتون ، ببخشيد نتونستم يكي يكي جواب بدم ، از محبت ...

مبارک باشه عزیزم چه سورپرایز خوبی خدا برات کنار گذاشته بوده انشاالله به سلامتی دوران بارداری و طی کنی 

خدا جونم شکرت...
واچرا مگه پاچه گيرن

گلفام جون من دیروز از حسابداری هزینه لاپاروسکوپی رو پرسیدم برای من که بخشی از روده هامم درگیره گفت بالای ۳۰ تومن ولی در کل بین ۱۸ تا ۳۴ تومن خدا کنه خز علی قبل عید بیاد ایران وگرنه اصلا نمیدونم با این وضعیت با کدوم دکتر عمل کنم خدا خودش به خیر کنه 

خدا جونم شکرت...
عزیزم مشکلت چی بود و چیکار کردی که طبیعی حامله شدی

خودم پلی کیستیک بودم و همسرم اسپرمش ضعیف بود،کار خاصی نکردم فقط زندگیمو زندگی کردم ،صبح زود بیدار میشدم وباهمسرم پیاده روی میکردیم،نماز اول وقت،تغذیه سالم،قران زیاد میخونم با معنیش،همه رو بخشیدم از کسی کینه ای تو دلم نگه نداشتم،بیشتر به دیدن فامیل و آشنایان رفتم و باهاشون گفتیم و خندیدیم،تاجایی که تونستم اگه کاری ازم برمیومد که کسی و خوشحال کنم انجام میدادم،به خودم افتخار میکردم که یک زن هستم،تو هر فرصتی که میشد میرفتیم گردش و تفریح،شروع کردم به طراحی کردن هرچند ناشیانه ولی واسم لذت بخش بود،یاد گرفتن زبان انگلبسی که ازمدتها پیش میخواستم و به عقب مینداختم،یوگا،مراقبه و...که نتیجه همشون شد آرامش عمیق و شناخت خدا و ظهور این معجزه توی بطنم،که البته این کارهارو همچنان انجام میدم و روال زندگیم شده،خدایا سپاسگذارم به خاطر لطفت سپاس،سپاس

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
خودم پلی کیستیک بودم و همسرم اسپرمش ضعیف بود،کار خاصی نکردم فقط زندگیمو زندگی کردم ،صبح زود بیدار می ...

آفرین 

برای ما هم دعا کن.........

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
گلفام جون من دیروز از حسابداری هزینه لاپاروسکوپی رو پرسیدم برای من که بخشی از روده هامم درگیره گفت ب ...

واي راست ميگي چقدر زياد ميشه 😩😩😩 تو ميخواي چيكار كني نگفتن كي مياد؟ من بيستم وقت دارم تا اونروز ببينم چي ميشه شما رو از كجا فهميدن روده هم درگيره ؟ خدا به خير كنه ايشالا مشكل همه حل بشه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزيزم اين آمپول آزاد شدن فوليكولهاست كه بعد از زدنش ٣٦ ساعت بعد پانكچرت انجام مى شه منم دقيقا همينو ...

پس چرا به من گفت یکشنبه اولین ای یو ای انجام میشه

شنبه و یکشنبه گفت شوهرت بره نمونه بده

یکشنبه دوشنبه ای یو ای!!!!!!!!

به نظرتون فردا شب بزنم سر خود؟ بعد آیا دقیق ساعت 2 باید بزنیم دوست دارم دیرتر بزنم ....میترسم تخمکم دفع بشه😣

آیا نمونه شوهر رو همون روز میگیرن؟ یعنی شنبه اولین ای یو ای انجام میدن؟

هاانا جان میبینی اینجا درست جواب مریضو نمیدن

به نظرتون فردا شب بزنم سر خود؟ بعد آیا دقیق ساعت 2 باید بزنیم دوست دارم دیرتر بزنم ....میترسم تخمکم ...

نه عزیزم یه هیچ وجع سرخود کاری رو نکن همون چیزی رو گفتن انجام بده برای خودت دکتری شدی ها   

اره نمونه رو همون روز میگیرن  !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸